Boat & Fishing Show | Sea & Tourism Expo

boatfis1

Στη τελική ευθεία βρίσκεται το Boat & Fishing Show 2015, μαζί με την Έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός. 9.500 τμ. με εκθέτες αποκλειστικά για τη θάλασσα σας περιμένουν στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι, 27 με 29 Μαρτίου.

Η Boat & Fishing Show θα αποτελέσει και φέτος το σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της θάλασσας και τις επιχειρήσεις, όπου θα βρουν σε ξεχωριστά τμήματα:

Στη σελίδα στο facebook Boat Fishing Show ανακοινώνονται καθημερινά οι εκθέτες των Boat & Fishing Show | Sea Tourism Expo όπου δραστηριοποιούνται σε τρεις βασικούς άξονες, το Ψάρεμα, το Σκάφος, το Θαλάσσιο Τουρισμό.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Παρασκευή: 15:30-21:30
Σάββατο: 9:30 - 21:30
Κυριακή: 9:30 - 21:30

Η ΕΚΘΕΣΗ

 ΤΜΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ

Ταχύπλοα | Πολυεστερικά | Φουσκωτά | Ταχύπλοες & Παραδοσιακές Βάρκες
Εξωλέμβιοι Κινητήρες | Μηχανές Θαλάσσης Diesel | Ναυτιλιακά | Είδη Ένδυσης
Ηλεκτρονικά Όργανα | Εξαρτήματα & Αξεσουάρ Σκαφών | Πρώτες ύλες
Σχολές Υποψηφίων Χειριστών Ταχύπλοου Σκάφους & Ιστιοπλοϊκού | Parking

boatfis2

- ΤΜΗΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ

Είδη Αλιείας (Sport Fishing) | Εξοπλισμός για Ψάρεμα από Ακτή & Σκάφος
Είδη Υποβρυχίου Κυνηγίου (Ψαροτούφεκο) | Σχολές Ελεύθερης Κατάδυσης
Εξοπλισμός Επαγγελματικής Αλιείας | Ρούχα & Παρελκόμενα

Η Boat & Fishing Show 2015 πραγματοποιείται μαζί με την Έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός - Sea & Tourism Expo διαμορφώνοντας την μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας!

Η αυτόνομη κατάδυση, η ενοικίαση σκαφών αναψυχής, τα θαλάσσια σπορ, ο αλιευτικός τουρισμός, βρήκαν τη δική τους έκθεση όπου θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης για επαγγελματίες του κλάδου αλλά και λάτρεις της θάλασσας!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ: Φέτος κάντε το όνειρο πραγματικότητα! Με ιδιόκτητο ή ναυλωμένο σκάφος αναψυχής, η Ελλάδα προσφέρει τη δυνατότητα να πλεύσετε ανάμεσα σε πανέμορφα συμπλέγματα νησιών. Με ιστιοπλοϊκό ή μηχανοκίνητο σκάφος, με φουσκωτό ή ακόμη... και με βάρκα, οι επιλογές είναι ανεξάντλητες. Στην έκθεση Sea & Tourism Expo, σας περιμένουν τόσο νέα σκάφη όσο και εταιρίες ενοικίασης σκαφών αναψυχής. Είναι η ευκαιρία να ανακαλύψετε ότι οι διακοπές με σκάφος είναι ιδιαίτερα προσιτές και προσφέρουν μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία!

 Μεγάλη η συμμετοχή καταδυτικών κέντρων από όλη την Ελλάδα όπου φτάνουν τις 30 επιχειρήσεις. Οι λάτρεις της αυτόνομης κατάδυσης θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δεκάδων προτάσεων από την όμορφη Κρήτη, τα Κύθηρα, την Σαντορίνη, την Πάρο, τη Νάξο, την Ιο, τη Σίφνο, την Σκύρο, τα νησιά του Ιονίου, το Σαρωνικό και άλλα μέρη που σύντομα θα βρείτε αναρτημένα στο www.BoatFishingShow.com

 

boatfis3

 

ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
μάθετε πως την Κυριακή 11:00 στη πρώτη Ημερίδα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τον Αλιευτικό Τουρισμό

Ο Αλιευτικός Τουρισμός αποτελεί έναν ανεκμετάλλευτο πλούτο για όσους θέλουν να δραστηριοποιηθούν και να επενδύσουν στη θάλασσα. Η κατάργηση της άδειας αλιείας και οι νέες υπουργικές αποφάσεις σχετικά με τον αλιευτικό τουρισμό δίνουν τις προϋποθέσεις μίας ιδιαίτερα προσοδοφόρας επιχειρηματικής δραστηριότητας που ήδη ανθεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Η έκθεση Sea & Tourism Expo θα ρίξει "φως" σε έναν από τους πλέον παραμελημένους, αλλά με προοπτική ταχείας ανάπτυξης εμπορικούς κλάδους της χώρας μας.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style