To Skipper ONDECK στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting

To μεγάλο ραντεβού της yachting κοινότητας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και σημείωσε μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους. Στο νέο venue του συνεδρίου, το πολυτελές Golf Prive Γλυφάδας, το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting φιλοξένησε 59 ομιλητές σε 11 πάνελ σε ένα διήμερο παρουσιάσεων και συζητήσεων με πλούσια θεματολογία.

3rdYachtingCongress 05

Ο Γεράσιμος Γερολυμάτος με την ομάδα της ONDECK MEDIA

Η ONDECK MEDIA στήριξε και φέτος την εκδήλωση ως Χορηγός Επικοινωνίας και συμμετείχε στο πάνελ, το οποίο ήταν αφιερωμένο στο Μάρκετινγκ και τις νέες τάσεις στον τομέα του Yachting. O Γεράσιμος Γερολυμάτος, εκδότης του περιοδικού Skipper ΟΝDECK και επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του Olympic Yacht Show μοιράστηκε με τους συνομιλητές και παρευρισκόμενους πολύτιμα insights γύρω από την λειτουργία των Ναυτικών Σαλονιών και την εξέλιξη του Olympic Yacht Show, τη μοναδική πλωτή έκθεση σκάφους στην Ελλάδα.

3rdYachtingCongress 10

Μέλη της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Σταύρο Κατσικάδη και τη δημοσιογράφο Βίκυ Χαντζή, παρουσιάστρια της εκδήλωσης 

Η φετινή ανταπόκριση στο συνέδριο ήταν εντυπωσιακά μεγάλη, με όλη την elite του yachting παρούσα, σε πολιτικό επίπεδο, σε επαγγελματικό επίπεδο, με πλήθος εμπειρογνωμόνων και επιχειρηματιών καθώς και εργαζομένους του κλάδου, που εκπροσωπούν τις γνωστότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

3rdYachtingCongress 02

Ο Γεράσιμος Γερολυμάτος με τoν Stefano Inglese Vafiadis, Studio Vafiadis

Σε προνομιακή τοποθεσία, μέσα στην κατάφυτη έκταση του Golf, μια ανάσα από την θάλασσα, το συνέδριο έκλεισε με ένα cocktail party στο ανανεωμένο και φιλόξενο Colonial του Golf Prive στο οποίο έγινε και η βράβευση του νικητή του διαγωνισμού με θέμα Green Yachting.

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται το 9ο Mediterranean Yacht Show…

Μέχρι την 1η Μαΐου θα διαρκέσει η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style