ONDECK MEDIA: Οι premium εκδόσεις του καλοκαιριού

ondeck media oi premium ekdoseis tou kalokairiou

Ολοκληρώθηκαν για μία ακόμα χρονιά οι καλοκαιρινές εκδόσεις με την υπογραφή της ONDECK MEDIA.

SKIPPERONDECK ComeTogether openpages070

SKIPPERONDECK YachtingAwards SpreadCover070

Μετά την κυκλοφορία του καλοκαιρινού τεύχους του Skipper ONDECK, που αποτελεί και τη ναυαρχίδα της βραβευμένης εκδοτικής εταιρείας, η ONDECK MEDIA τίμησε για μία ακόμα χρονιά τις συνεργασίες της με πρωταγωνιστικά ονόματα από τον χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τόσο τα επίσημα περιοδικά των δύο μεγαλύτερων μαρινών της Αττικής, της Μαρίνας Φλοίσβου και της D-Marin Ζέας, όσο και την τρίτη έκδοση του On.Charter που αποτελεί τον ιδανικό συνοδοιπόρο, σας τόσο στο ταξίδι όσο και κατά τη διαμονή σας στην Αθήνα, όσοι εκκινείτε από την πρωτεύουσα.

20 YEARS FLISVOS MARINA PHI009

Με πλούσια ύλη, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με πρωταγωνιστές της ελληνικής επιχειρηματικής αλλά και κοινωνικής σκηνής, ταξιδιωτικές προτάσεις, παρουσιάσεις τελευταίων μοντέλων σκαφών και κορυφαίων ναυπηγείων σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι καλοκαιρινές εκδόσεις της ONDECK MEDIA αναδεικνύουν το τουριστικό brand name της Ελλάδας και προσκαλούν τους αναγνώστες σε ένα αέναο ταξίδι στις πιο όμορφες γωνιές της χώρας.

FLISVOS ERIETTA LATSI PHI009

Η φετινή επετειακή έκδοση του φ Magazine, του επίσημου περιοδικού της Μαρίνας Φλοίσβου, γιορτάζει τα 20 χρόνια της μαρίνας με ένα εκτενές αφιέρωμα που εστιάζει στις 20 σημαντικές στιγμές που καθόρισαν την πορεία της ως μία από τις καλύτερες μαρίνες του κόσμου. Με πλούσια ύλη και φωτογραφικά θέματα που σε ταξιδεύουν, η επίσημη έκδοση της Μαρίνας Φλοίσβου δίνει μεταξύ άλλων τον λόγο στον Bernard D’Alessandri, ο οποίος βρίσκεται σχεδόν 50 χρόνια στο τιμόνι του Monaco Yacht Club, και την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, ιδρύτρια της ΜΚΟ A Promise to Animals, που μοιράζεται μαζί μας τη δική της εμπειρία ζωής του να είσαι Vegan σε έναν nonvegan κόσμο. Η έκδοση ολοκληρώνεται με άρθρα για νέα projects, ταξιδιωτικές προτάσεις σύμφωνα με τα τελευταία trends από τον χώρο του ταξιδίου, σελίδες πολιτισμού, όπως το αφιέρωμα στην εμβληματική φωτογράφο Nelly και μεγαλειώδη mega yachts που έρχονται από το μέλλον.

ZEA MARINA EXPERIENCE ZMM005

ZEA MARINA EXPERIENCE ZMM005

Για μία ακόμα χρονιά, η έκδοση του Zea Marina Magazine θα σας ταξιδέψει σε όμορφες νησιωτικές και παραθαλάσσιες γωνιές της Ελλάδας που συνδυάζουν ανέγγιχτη φύση, ιστορία, πολιτισμό και παράδοση. Σε μία al fresco περιήγηση στην ανανεωμένη γειτονιά του Πειραιά, ανακαλύπτουμε τα νέα αλλά και τα κλασικά hot spots της σύγχρονης και ζωντανής πόλης που έχει να προσφέρει κάτι σε όλους. Στη φετινή έκδοση του επίσημου περιοδικού της D-Marin Ζέας, το νοητό θαλασσινό ταξίδι με εντυπωσιακά yachts και ιστιοπλοϊκά ξεκινάει από τα παράλια διαμάντια της Πελοποννήσου, που λάμπουν στον ήλιο και στη ζωή, συνεχίζει στο μεγαλείο του Ιερού νησιού της αρχαιότητας, της μεγαλόπρεπης Δήλου, και φτάνει μέχρι το βόρειο Αιγαίο και το μυροβόλο νησί της Χίου, με ενδιάμεσες στάσεις στα μεγαλύτερα ναυτικά μουσεία της χώρας που αφηγούνται την ένδοξη θαλασσινή μας κληρονομιά.

  ON.CHARTER ATHENIAN CHARTER YACHTS SpreadCover ONC003

Τέλος, με την υπογραφή της OnDeck Media κυκλοφόρησε και το 3ο τεύχος του On. Charter. Μία υψηλής αισθητικής έκδοση στοχευμένη στο boat chartering και αφιερωμένη στον Θαλάσσιο Τουρισμό, το Eνοικιαζόμενο Σκάφος (bareboat και επανδρωμένο), την Ελλάδα και το Επαγγελματικό Yachting. Με δωρεάν διάθεση στα επαγγελματικά σκάφη μέσω του δικτύου Ondeck, καθώς και εντυποδιανομής από εξειδικευμένη εταιρεία, το περιοδικό αποτελεί βασικό μέσο ενημέρωσης για εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες, με ταξιδιωτικά αφιερώματα, παρουσιάσεις σκαφών, ρεπορτάζ αγοράς, lifestyle προτάσεις διαμονής, φαγητού, διασκέδασης και πολλά άλλα.

ON.CHARTER KYTHNOS ONC003

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης

Ιστιοπλοΐα: Τριπλή πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκαν οι Βύρων Κοκκαλάνης, Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης και τα αδέρφια Σπανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style