THE PEOPLE OF YACHTING: Πολυτελές λεύκωμα από την ONDECK Media

H Ondeck Media παρουσιάζει ένα πολυτελές λεύκωμα με επίκεντρο τους οραματιστές του Θαλάσσιου Τουρισμού και του Σκάφους Αναψυχής.

Μια μοναδική έκδοση, η οποία σκιαγραφεί τις προσωπικότητες της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής της θαλάσσιας αναψυχής. Μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων, ο πρώτος τόμος του λευκώματος “The PEOPLE of Yachting” αποδίδει φόρο τιμής στους ανθρώπους που για δεκαετίες αποτελούν τους μεγαλύτερους πρεσβευτές της χώρας στο εξωτερικό, δίνοντας ταυτόχρονα το λόγο και στη νέα γενιά επιχειρηματιών που συνεχίζει με όραμα και καινοτόμες ιδέες.

PEOPLE flyer 1200px result

Σημείωμα του Εκδότη

«Πίσω από τα Σκάφη και τις Εταιρείες βρίσκονται οι Άνθρωποι. Με αυτό το σκεπτικό δώσαμε το καλύτερο μας εαυτό για μια έκδοση που είχαμε οραματιστεί εδώ και χρόνια. Μια έμπνευση για αυτούς που μας εμπνέουν και κινούν την αγορά του Σκάφους Αναψυχής και του Θαλάσσιου Τουρισμού.

COVER PEOPLE MAG MOCKUP ORTHIO new result

Το People of Yachting είναι αυτό ακριβώς που εκφράζει ο τίτλος. Μια ανθρωποκεντρική καταγραφή δια στόματος των ίδιων των παραγόντων, πρωταγωνιστών και στελεχών. Ο Α’ Τόμος αποπειράται να φωτίσει διαφορετικούς τομείς και να φέρει στην επιφάνεια πτυχές από αυτό το σπουδαίο και πολυδιάστατο επαγγελματικό στερέωμα. Είναι ένα πολυτελές και υψηλού επιπέδου λεύκωμα που σκιαγραφεί τις προσωπικότητες της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής της θαλάσσιας αναψυχής.

 

Φιλοδοξούμε να αποτελέσει μια παρακαταθήκη για την ιστορία του Επιχειρείν και να είναι μια πολύτιμη καταγραφή για ένα κλάδο απόλυτα συνυφασμένο με την ελληνική ιστορία. Για όλους εμάς στην Ondeck Media αυτό που προέχει είναι η δημιουργία, η αναβάθμιση της αισθητικής, η παραγωγή έργων και η εξωστρέφεια. Ο κλάδος του yachting είναι ανεξάντλητος, διαθέτει ένα τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό με συσσωρευμένη εμπειρία και πολλές δυνατότητες. Είναι μια πολυεπίπεδη κοινότητα υψηλού επιπέδου και διεθνούς εμβέλειας. Συμβάλει σημαντικά στην ελληνική οικονομία με διαφορετικούς τρόπους και αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της χώρας στο εξωτερικό αφού με τα σκάφη αρμενίζει το διεθνές jet set και απολαμβάνει το μοναδικό πολυνησιακό σύμπλεγμα. Τροφοδοτεί πολλούς και διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας που ενίοτε δεν είναι διακριτοί. Επίσης το yachting εκ φύσεως, είναι απόλυτα συμβατό με το πλάνο για ένα καλύτερο και ποιοτικότερο τουρισμό στην Ελλάδα ώστε να δημιουργηθούν υψηλότεροι οικονομικοί δείκτες.

COVER BOOK MOCKUP result

Μέλημα μας ως εκδοτική εταιρεία δεν είναι μόνο η προβολή ή η ενημέρωση αλλά και η εκπαίδευση, και καλύτεροι μέντορες από τους ίδιους τους παράγοντες δεν μπορούν να υπάρξουν.

Η Ondeck Media αποτελεί μια πλατφόρμα γόνιμης επικοινωνίας και προωθεί την υψηλή αισθητική. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη θετική πλευρά της ελληνικής παραγωγικότητας όλα αυτά τα χρόνια που η αγορά το είχε περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Όραμα μας είναι να καταστεί το ελληνικό yachting παγκόσμια δύναμη και συμβάλουμε προς αυτή τη κατεύθυνση. Εδώ και πολλά χρόνια κάνουμε προσπάθειες να φέρουμε τη στεριά πιο κοντά στη θάλασσα, να απενοχοποιήσουμε το χώρο του επαγγελματικού σκάφους και ταυτόχρονα να ανοίξουμε τους ορίζοντες στους νέους ανθρώπους. Σε μια εποχή που η οικονομία και η κοινωνία δοκιμάζονται, η ανάγκη για συμμαχίες και εξωστρέφεια όχι μόνο προτείνεται, αλλά απαιτείται.

PEOPLE KOUROUNHS result

Οραματιζόμαστε μία παντοδύναμη ελληνική επιχειρηματική σκηνή του yachting, για την οποία να είμαστε υπερήφανοι. Προσωπικά εκφράζω τις ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση του, σε όλη την ομάδα της Ondeck Media. Θερμές ευχαριστίες οφείλω σε όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη τους και την τιμή που μας έκαναν να φιλοξενηθούν στις σελίδες του Α΄ Τόμου. Επιφυλάσσομαι για την επόμενη συλλογή με δεδομένο ότι δεν εξαντλούνται, ούτε χωράνε οι λαμπρές προσωπικότητες σε ένα τόμο.»_Γ.Γ.

PEOPLE KYRIAZAKOS result

PEOPLE ZOIS EYSTATHIOU NEW result

 

PEOPLE TZARAS LESXOPOULOU result

PEOPLE TZARAS result

PEOPLE VERNICOS result

 
PEOPLE BSK SKIPPER result

Η έκδοση κυκλοφορεί σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και είναι άμεσα διαθέσιμη στα γραφεία της ONDECK MEDIA. [Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 211 345 5002 και στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style