Yamaha Motor: Νέα σειρά WaveRunner® 2023

Yamaha Motor: WaveRunner® 2023

Η σειρά WaveRunner του 2023 είναι κλασική Yamaha, επιτρέποντας σε περισσότερους πελάτες να ανακαλύψουν έναν εντελώς νέο κόσμο συναρπαστικών εμπειριών.

Yamaha Revs Your Heart
Για περισσότερα από 65 χρόνια, η Yamaha Motor, μιλάει στην καρδιά των πελατών και εστιάζει πλήρως στις ανάγκες τους. Στην καρδιά της εταιρίας βρίσκονται ο μηχανολογικός σχεδιασμός και η ανάπτυξη, αλλά και τα θετικά συναισθήματα και ο ενθουσιασμός που βιώνει ο κάθε πελάτης, όταν απολαμβάνει οποιοδήποτε προϊόν της Yamaha Motor. Η Yamaha Motor, επιδιώκει συνεχώς να καινοτομεί και να βελτιώνει κάθε πτυχή όσων προσφέρει στους πελάτες, παρέχοντας εμπειρίες που πυροδοτούν κάθε πάθος.

Το Νέο Κύμα

Η σειρά WaveRunner του 2023 είναι κλασική Yamaha. Με την εισαγωγή ελαφρύτερων υλικών σε όλη τη γκάμα προϊόντων και την εφαρμογή πολλών από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες της, η Yamaha δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους οδηγούς, να απολαμβάνουν ό,τι καλύτερο σε μηχανολογία και εγγυημένη αξιοπιστία. Επιτρέπει σε περισσότερους πελάτες να ανακαλύψουν έναν εντελώς νέο κόσμο συναρπαστικών εμπειριών.

Για βόλτα, αναψυχή ή σπορ οδήγηση, κάθε μια από τις κατηγορίες, έχει σχεδιαστεί για να εμπνέει κάθε οδηγό, στο να ανακαλύψει το WaveRunner που του ταιριάζει περισσότερο, όποιο κι αν είναι το πάθος του. Από το κυρίαρχο στους αγώνες GP 1800R SVHO έως τα πολυτελή, προηγμένης τεχνολογίας μοντέλα της σειράς FX και από τον ενθουσιασμό που προκαλούν τα μοντέλα SuperJet και JetBlaster έως την πολυχρηστικότητα και την ευελιξία της σειράς VX, κάνει πραγματικότητα όλα όσα ονειρεύονται οι πελάτες από το δικό τους σκάφος Yamaha. Κατανοώντας βαθιά τις ανάγκες των πελατών, δημιούργησε μια σειρά σκαφών που υπόσχεται κάτι μοναδικό και ουσιαστικό για κάθε οδηγό.

2023 YAM FXSVHOCR EU DNMC ACT 003 03 preview

Μια ολοκληρωμένη σειρά σκαφών
Υπάρχει ένα σκάφος για όλους στη σειρά Yamaha WaveRunner, με κάθε σκάφος να προσφέρει την αξιοπιστία και την τεχνική καινοτομία που θα περιμένατε από το δικό σας Yamaha WaveRunner.

Ανεξάρτητα από το αν χαλαρώνετε στην παραλία το καλοκαίρι ή απολαμβάνετε μια χαλαρή μέρα στη λίμνη, η κατηγορία Recreation είναι συνώνυμη με τη διασκέδαση, τον ενθουσιασμό και την απόλαυση. Προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες στο νερό, για οδηγούς κάθε εμπειρίας.

Για τη συγκίνηση της πλεύσης πάνω από τα κύματα ή της μεταφοράς σε μια απομονωμένη παραλία, η κατηγορία Cruising επιτρέπει στους επιβαίνοντες, να προχωρήσουν πιο μακριά και να ζήσουν έντονες περιπέτειες, με μεγαλύτερη άνεση και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Και τέλος, η κατηγορία Sport έχει να κάνει με τις επιδόσεις και έχει σχεδιαστεί για τον αναβάτη που αναζητά την τέλεια αγωνιστική γραμμή και θέλει να βιώσει στο μέγιστο βαθμό, τον ενθουσιασμό και την έκρηξη αδρεναλίνης που προκαλεί η επιτάχυνση.

2023 YAM FXSVHOCR EU DNMC ACT 006 03 preview  

Βελτιωμένη Εμπειρία Πλεύσης
Η σειρά FX

Η κατηγορία Cruising φιλοξενεί τη σειρά FX, όπου η εξειδίκευση και η καινοτομία συνδυάζονται με πολυτέλεια και συναρπαστική αίσθηση. Αυτά τα WaveRunner είναι ιδανικά για χαλαρές μέρες εξερεύνησης σε απομακρυσμένες ακτές, αλλά και για εκρηκτικές επιταχύνσεις, όπου η θάλασσα και ο δυνατός αέρας γίνονται ένα με τον αναβάτη.

2023 YAM FXSVHOCR EU DNMC ACT 007 03 preview

Νέο για το 2023

Το νεότερο FX Cruiser SVHO διατίθεται σε χρώμα Torch Red με μαύρες λεπτομέρειες. Διατίθεται όμως και σε χρώματα Limited Edition που προσφέρουν μοναδικό στυλ. Οι μοντέρνοι χρωματισμοί σε στυλ ανθρακονημάτων και στην απόχρωση της μέντας, καθώς και τα φρέσκα γραφικά, σε συνδυασμό με το πολυτελές φινίρισμα της βαφής, καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστική αυτή την αποκλειστική έκδοση. Επιπλέον, η περιορισμένη έκδοση περιλαμβάνει χωνευτές, αναδυόμενες δέστρες στον βασικό εξοπλισμό της, οι οποίες επιτρέπουν εύκολη πρόσδεση και τοποθέτηση μπαλονιού.

Το FX SVHO έχει επίσης αναβαθμιστεί. Πλέον διαθέτει ενσωματωμένο ηχοσύστημα, το οποίο έχει τοποθετηθεί στο χώρο των ποδιών. Αδιάβροχο και ανθεκτικό στους κραδασμούς. Συνδέεται με την έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών Connext® μέσω Bluetooth. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο το να επιλέγετε τα αγαπημένα σας τραγούδια ή να τηλεφωνείτε στο παραθαλάσσιο εστιατόριο που έχετε διαλέξει για το γεύμα σας.

Τέλος, τα FX Cruiser HO και FX HO έχουν ενισχυθεί με ένα κατάστρωμα NanoXcel2®, το οποίο είναι μια εξαιρετικά ελαφριά και ανθεκτική δομή που βελτιστοποιεί την αναλογία ισχύος προς βάρος και τον χειρισμό.

2023 YAM FXSVHO EU SSA ACT 005 03 preview

Προσαρμοστικότητα VX

Η σειρά VX περιλαμβάνει WaveRunners πολλαπλών δυνατοτήτων με βραβευμένη μηχανολογία και διαισθητικά συστήματα RiDE που μεταμορφώνουν πλήρως την εμπειρία οδήγησης, εισάγοντας διαισθητικό έλεγχο, ηλεκτρονική όπισθεν και έλεγχο πρόσφυσης. Το προηγμένο πολλαπλών λειτουργιών σύστημα Connext με την κομψή και ευανάγνωστη έγχρωμη οθόνη 4,3" είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Όταν συνδεθούν οι δύο βάσεις πολλαπλών χρήσεων που έχουν προσαρμοστεί ιδανικά για τη χρήση εξοπλισμού πλοήγησης, κάμερας ή άλλων συσκευών, θα έχετε όλη την τεχνολογία που χρειάζεστε για να ζήσετε μια απίστευτη περιπέτεια.

VX

Το VX είναι εξοπλισμένο με τον πρωτοποριακό, υψηλής απόδοσης 3-κύλινδρο κινητήρα TR-1 των 1.049 κ.εκ. Μικρών διαστάσεων και ελαφρύς, ο κινητήρας προσφέρει τέλεια ισορροπία μεταξύ απόδοσης και ευελιξίας. Το VX προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τις περιπέτειές σας, όπως είναι οι θέσεις για 3 άτομα, ο άφθονος αποθηκευτικός χώρος και το διαισθητικό σύστημα ελέγχου RiDE.

2023 YAM FX HO CR EU DNMC STU 001 03 preview

Νέο για το 2023

Το VX Cruiser HO ήταν ήδη στην κορυφή της σειράς VX με τον ισχυρό κινητήρα του, αλλά φέτος ανεβαίνει σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη με την προσθήκη του καταστρώματος NanoXcel2® που προηγουμένως ήταν διαθέσιμο μόνο σε κορυφαία μοντέλα cruising και performance. Το νέο κατάστρωμα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, απίστευτα ελαφρύ και προσφέρει ιδανικό κράτημα και συναρπαστική ταχύτητα στο νερό. Ο υψηλής απόδοσης 4-κύλινδρος κινητήρας 1.812 κ.εκ. προσφέρει γραμμική, δυνατή απόδοση και όπως ισχύει για όλα τα μοντέλα VX, είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμος και εύκολος στον χειρισμό.

Το ηχοσύστημα ανήκει στον βασικό εξοπλισμό του VX Cruiser HO, με πλήρως ενσωματωμένη, εργοστασιακά εγκατεστημένη μονάδα που συνδέεται μέσω Bluetooth. Τα ηχεία είναι ιδανικά τοποθετημένα στους χώρους των ποδιών και ελέγχονται από μια εύκολα προσβάσιμη μονάδα χειρισμού στον πίνακα οργάνων.

2023 YAM GP1800RHO EU VPBM6 ACT 001 03 preview

Επαναπροσδιορισμός της αναψυχής
Απογειωθείτε με το JetBlaster

Η άφιξη του JetBlaster® επαναπροσδιορίζει την κατηγορία σκαφών αναψυχής. Η άψογη ποιότητα κατασκευής εξασφαλίζει τη μοναδική εμπειρία που μόνο η Yamaha μπορεί να προσφέρει. Η γάστρα NanoXcel2® προσφέρει ιδανική αναλογία ισχύος προς βάρος, επιτρέποντας συναρπαστική οδήγηση και εξαιρετική απόδοση σε κάθε υδάτινο περιβάλλον. Ένα ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου της κλίσης επιτρέπει την απλή ρύθμιση του ύψους της πλώρης, μειώνοντας το πιτσίλισμα και την αντίσταση του νερού όταν ρυθμίζεται πιο ψηλά και παρέχοντας σταθερότητα στις στροφές, όταν ρυθμίζεται χαμηλά. Το σύστημα ελέγχου RiDE® με ηλεκτρονική κίνηση ανάποδα διευκολύνει το χειρισμό, ενώ οι αποκλειστικές επενδενδυμένες με λάστιχο βάσεις των ποδιών, δίνουν τη δυνατότητα ακόμα και στους αρχάριους αναβάτες, να προσαρμόζουν εύκολα τη θέση του σώματός τους και να απολαμβάνουν την οδήγηση. Με αποθηκευτικό χώρο στον βασικό εξοπλισμό και μεγάλο ρεζερβουάρ καυσίμου που παρέχει τη δυνατότητα πολύωρης χρήσης, αυτό το μοντέλο κέρδισε τις καρδιές νέων πελατών, αλλά και των φίλων του πρώτου WaveBlaster.

2023 YAM GP1800RHO EU VPBM6 ACT 002 03 preview

Νέο για το 2023

Ενώ το JetBlaster® είχε κυκλοφορήσει με μια ρετρό έμπνευσης σχεδίαση για να αποδώσει φόρο τιμής στο θρυλικό WaveBlaster, το φετινό μοντέλο έχει πιο διακριτικό στυλ, διατηρώντας παράλληλα το γκράφιτι και την έντονη προσωπικότητά του και προσφέροντας ενθουσιασμό σε μια νέα κατηγορία πελατών που προτιμούν μια πιο λιτή, μοντέρνα εμφάνιση στο WaveRunner τους.

2023 YAM GP1800RSVHO EU SSA ACT 001 03 preview

Sport: Απόλυτες Επιδόσεις
Οικογένεια GP: Αγγίζει Την Τελειότητα

Εάν είστε στην κορυφή του παιχνιδιού, χρειάζεστε ένα μηχάνημα που να σας ταιριάζει. Το υπερτροφοδοτούμενο GP1800R SVHO και το ατμοσφαιρικό GP1800R HO της Yamaha ξεχωρίζουν από το πρωτοποριακό αυτόματο σύστημα ρύθμισης της κλίσης που περιλαμβάνει έλεγχο στριψίματος και έλεγχο εκκίνησης. Ο έλεγχος στριψίματος κατεβάζει αυτόματα την πλώρη, παρέχοντας καλύτερη κράτημα όταν ο οδηγός επιβραδύνει το σκάφος, για να πάρει κλειστή στροφή. Στη συνέχεια, επιλέγει αυτόματα τη βέλτιστη ρύθμιση της κλίσης για να διατηρήσει την οριζόντια θέση του σκάφους. Ο έλεγχος εκκίνησης μετατοπίζει την πλώρη προς τα κάτω για να αποτρέψει την ανύψωση κατά τη διάρκεια της γρήγορης επιτάχυνσης. Αυτή η απίστευτη τεχνολογία προσφέρει νέα μοναδικά επίπεδα χειρισμού και επιδόσεων τόσο στους αγώνες, όσο και στην αναψυχή.

Το GP1800R διαθέτει σχάρα εισαγωγής και αντλία ψεκασμού που έχουν σχεδιαστεί, ειδικά, για καλύτερο κράτημα και πιο γρήγορη επιτάχυνση. Η κατανομή βάρους έχει επίσης βελτιστοποιηθεί για να αυξηθεί η ευελιξία και να εξασφαλιστεί η ιδανική απόδοση του GP ανά πάσα στιγμή.

SuperJet®: Ευελιξία και ταχύτητα

Το SuperJet® είναι ένα επαναστατικό σκάφος που ενσωματώνει το αγωνιστικό DNA της Yamaha. Το βελτιωμένο, ελαφρύ SuperJet® προσφέρει έναν συνδυασμό εκπληκτικής ταχύτητας και επιτάχυνσης που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη, χάρη στο εξαιρετικά χαμηλό βάρος του. Δεν είναι μόνο η εκπληκτική ταχύτητα που κάνει το SuperJet® να ξεχωρίζει. Είναι και η ασύγκριτη ευελιξία που συναρπάζει. Απευθυνόμενος σε αναβάτες πέρα από την επαγγελματική σκηνή, ο βραβευμένος, 3-κύλινδρος, 4-χρονος κινητήρας TR-1 και η ρέουσα, ελαφριά γάστρα διασφαλίζουν ότι θα δαμάζετε τα κύματα, παρέχοντάς σας εξαιρετική απόδοση κατά τη γρήγορη οδήγηση, καθώς και εξαιρετική ευελιξία και έλεγχο στις κλειστές στροφές.

Το L-MODE® προσφέρει αυτοπεποίθηση τους αρχάριους αναβάτες που δεν θέλουν να υπερβούν τα όριά τους, μειώνοντας την απόδοση του κινητήρα σε περίπου 35 κόμβους. Η φαρδύτερη και πιο σταθερή γάστρα είναι ιδανική για αναψυχή, ενώ ο βραχίονας του τιμονιού με την υποβοήθηση μέσω ελατηρίου και το ίδιο το τιμόνι, τοποθετούν τον αναβάτη σε μια άνετη θέση με κλίση προς τα εμπρός, όταν είναι έτοιμος για πολύ μεγάλη ταχύτητα, αλλά και για δυναμικές εισόδους σε στροφές. Με μήκος μόλις 2,5 μέτρα χωρά εύκολα στο πίσω μέρος ενός μικρού βαν ή ενός μεγάλου SUV. Ταυτόχρονα, με απίστευτα χαμηλό βάρος μόλις 170 κιλών, παρέχει μεγάλη ευκολία στην καθέλκυση και την ανέλκυση. Το ίδιο χαρακτηριστικό επιτρέπει εύκολη αποθήκευση στο κατάστρωμα ενός μεγαλύτερου σκάφους.

Καθαρίζει τη Θάλασσα
Μπαίνοντας στην τρίτη χρονιά τους, οι πρωτοποριακές δράσεις Clean the Sea της Yamaha Motor συνεχίζουν να φέρνουν ακόμη πιο κοντά όσους έχουν πάθος για τη φύση, εστιάζοντας στο ποικιλόμορφο περιβάλλον των ωκεανών, το οποίο εμπνέει μια μοναδική αγάπη για το απέραντο γαλάζιο.

Οι δράσεις Clean the Sea είναι ποικιλόμορφες και πολύ διαδεδομένες, από την υποστήριξη ταξιδιών για τη συλλογή απορριμμάτων από τη θάλασσα, έως και περισσότερες τοπικές πρωτοβουλίες που επικεντρώνονται στην ευαισθητοποίηση και την προώθηση της ανακύκλωσης.

Τα ποτάμια που διατρέχουν πόλεις είναι συχνά πιο ευαίσθητα στις αρνητικές επιπτώσεις που έχει η ρύπανση των υδάτων. Από το 2017, η Yamaha Motor Portugal έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για τον καθαρισμό του ποταμού Τάγου στην κεντρική Λισαβόνα από απόβλητα, ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύει τους λιγότερο τυχερούς εφήβους της περιοχής, σχετικά με τα οφέλη της ανακύκλωσης και της προστασίας της θάλασσας.

Το 2021, ο Simone Zignoli τόνισε τη σημασία που έχει η ελαχιστοποίηση της επίδρασης στο περιβάλλον, όταν βρέθηκε σε μια ιταλική περιπέτεια, με το FX WaveRunner του. Ο Zignoli βυθίστηκε πλήρως στη φύση της Σαρδηνίας και διασφάλισε ότι δεν θα επηρεάσει αρνητικά το περιβάλλον γύρω του, ζώντας μόνο από ό,τι του προσέφερε η περιοχή.

Στη Σκανδιναβία, από το 2021, οι Ocean Crusaders υποστηρίζονται από την Yamaha με εξωλέμβιες, για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση πλαστικών από τη θάλασσα γύρω από τη Σουηδία.

Η Blue4Green είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε και συνεχίζεται στην Ισπανία, μέσω της οποίας συλλέγονται απορρίμματα από όρμους, απομονωμένες ακτές και περιοχές που δεν είναι προσβάσιμες με τα πόδια ή με μεγαλύτερα σκάφη. Η Yamaha Motor ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον Lucas del Paso το 2022. Αυτός και η ομάδα του λάνσαραν το Blue4Green μετά από την κατάκτηση του παγκόσμιου ρεκόρ ταξιδιού με Personal Watercraft, το οποίο πέτυχε καλύπτοντας περισσότερα από 3.500 χιλιόμετρα σε οκτώ μήνες, συλλέγοντας παράλληλα, θαλάσσια απόβλητα σε όλη τη διαδρομή.

Οι δράσεις Clean the Sea αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή της Yamaha για υποστήριξη μιας σειράς ενεργειών σε όλη την Ευρώπη, οι οποίες έχουν ως στόχο την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

2023 YAM VXCRUISERHO EU PURW ACT 003 03 preview

Υποστηρίζει Το Απόλυτο Surfing
Στο Big wave surfing συμμετέχουν ορισμένοι από τους καλύτερους σέρφερ του κόσμου, σε μια διαρκής αναζήτηση τεράστιων κυμάτων, μερικά από τα οποία φτάνουν σε ύψος 100 ποδιών (30 μέτρων) καθώς φτάνουν στις ακτές του Ατλαντικού. Ένα άθλημα που απευθύνεται μόνο στους καλύτερους και πιο γενναίους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ στον κόσμο, σε συνδυασμό με τον καλύτερο εξοπλισμό. Τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος του big wave surfing αυξάνεται σε δημοτικότητα, τόσο για τους θεατές όσο και για τους συμμετέχοντες και μεγάλο μέρος αυτής της δημοτικότητας, οφείλεται στις τεχνολογικές και μηχανολογικές καινοτομίες των Yamaha WaveRunners.

Τα Yamaha WaveRunners ήταν θεμελιώδες μέρος της εξέλιξης του big wave surfing στο Nazaré της Πορτογαλίας και πέρα από αυτό. Κύματα που κάποτε ήταν αδιανόητα για σερφ, πλέον είναι δυνατά για αυτούς τους κορυφαίους, παγκόσμιας κλάσης αθλητές. Η απόδοση, η σταθερότητα και η αξιοπιστία των WaveRunner υπήρξαν βασικοί παράγοντες για την ανάπτυξη του αθλήματος, επιτρέποντας στους πιλότους να καθοδηγούν τους σέρφερ με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Αυτή η φήμη και η καινοτομία έχουν διατηρήσει τη Yamaha, ως την κορυφαία επιλογή για τα ανερχόμενα αστέρια του αθλήματος.

Ο Nic von Rupp είναι επαγγελματίας big wave surfer από τη Σίντρα της Πορτογαλίας και πρεσβευτής της Yamaha Motor. Έχοντας κατακτήσει πολλούς αγώνες big wave στην καριέρα του, τον Νοέμβριο του 2020 έκανε σερφ σε μερικά από τα μεγαλύτερα κύματα που έχουν αντιμετωπιστεί ποτέ στη θρυλική παραλία Nazaré, όπου τα κύματα μπορούν να φτάσουν στο εκπληκτικό ύψος των 30 μέτρων.

Στην προσπάθειά του να γίνει ο καλύτερος σέρφερ μεγάλων κυμάτων στον κόσμο, προπονείται εντατικά, δουλεύοντας απίστευτα σκληρά με την ομάδα του, για να πετύχει κορυφαία απόδοση και να μπορέσει να αντιμετωπίσει τη φύση στο έπακρο. Με αυτό το επίπεδο αφοσίωσης και τόσα πολλά να διακυβεύονται, ξέρει ότι χρειάζεται τον απολύτως καλύτερο εξοπλισμό. Για τον ίδιο, όταν πρόκειται για το προσωπικό σκάφος που θα τον οδηγήσει μέσα και έξω από τα μεγαλύτερα κύματα - και θα τον επαναφέρει αξιόπιστα στην επιφάνεια όταν εξαφανιστεί κάτω από όλο αυτό το συντριπτικό νερό – αυτό πρέπει να είναι ένα σκάφος της Yamaha, την οποία έχει εμπιστευτεί για μεγάλο μέρος της καριέρας του.

Επί του παρόντος, ο Nic χρησιμοποιεί το FX SVHO για τις περιπέτειές του σε κύματα ύψους έως και οκτώ ορόφων. Βασίζεται στην εξαιρετική σταθερότητα του FX SVHO σε ορισμένες από τις πιο ακραίες συνθήκες του κόσμου, καθώς και στην αξιοπιστία και την ισχύ που ξεπερνούν τις αντίστοιχες δυνατότητες του σερφ.

Η Yamaha Motor πιστεύει σε ανθρώπους με μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες. Αυτός είναι ο λόγος που κάνει τη σχέση της με τον Nic, τόσο δυνατή. Ο Nic προσωποποιεί την αφοσίωση της Yamaha Motor στην κατασκευή του κάθε προϊόντος της, καθώς και τη θέλησή του να ξεπεράσει τα όρια και να διατηρήσει το μεγαλείο του. Αναπτύσσει νέες τεχνολογίες για να κάνει αυτές τις φιλοδοξίες πραγματικότητα και να αμφισβητήσει το αδύνατο.

Ολοκληρώστε Την Εμφάνισή Σας
Τα Γνήσια Αξεσουάρ και είδη ρουχισμού της Yamaha αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να ενισχύσετε την WaveRunner εμπειρία σας. Από έξυπνης σχεδίασης γνήσια αξεσουάρ που θα ταιριάξουν τέλεια με το σκάφος σας, έως κομψά είδη ένδυσης που θα συμπληρώσουν με τέλειο τρόπο, την εντυπωσιακή εμφάνιση του WaveRunner σας. Επιλέξτε το γνήσιο κιτ για πραγματική απόλαυση και ηρεμία.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style