Ο Γιώργος Φράγκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP

Kosmocar Giorgos Fragkos prokrisi sup

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής SUP ( όρθιας ιστιοσανίδας) και πρωταθλητής, Γιώργος Φράγκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP που θα διεξαχθεί στην Gdynia της Πολωνίας 

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP αποτελεί τη διοργάνωση που συγκεντρώνει τους καλύτερους αθλητές SUP στον κόσμο και είναι ιδιαίτερα σημαντική για ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα του SUP. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2022 θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις για αθλητές όλων των επιπέδων κατά τη διάρκεια του τετραήμερου φεστιβάλ κωπηλασίας.

VW Amarok Γιώργος Φράγκος photo2 1

Ο Γιώργος Φράγκος δήλωσε σχετικά: «Ύστερα από μία δύσκολη περίοδο αγωνιστικής απραξίας και μειωμένης φυσικής κατάστασης λόγω Covid, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για να ξεπεράσω ότι με είχε κρατήσει πίσω το προηγούμενο διάστημα και να προκριθώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μέσα από αυτήν την εμπειρία όμως βγήκα ψυχικά πιο δυνατός. Για μία ακόμη φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αξιόπιστο μου «συνεργάτη», το Volkswagen Amarok, που μου παρέχει τη σιγουριά, την ασφάλεια και τη δύναμη που χρειάζομαι. Σε όλα τα χρόνια που με συντροφεύει το Amarok, νοιώθω ότι αποτελεί την κορυφαία επιλογή στην κατηγορία του, αφού έχει αποδείξει τις δυνατότητές του σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες. Είναι φτιαγμένο να αντέχει και να προσαρμόζεται σε κάθε οδηγική πρόκληση, προσφέροντας ταυτόχρονα άνεση τόσο στον οδηγό όσο και τους συνεπιβάτες.»


Από το 2014, η Kosmocar – Volkswagen με το Volkswagen Amarok αποτελεί τον καθημερινό αξιόπιστο σύμμαχο του Γιώργου Φράγκου στην προετοιμασία και προσπάθεια που καταβάλει προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς στο κορυφαίο επίπεδο.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

D-Marin Ependysi Punta Faro

D-Marin: Επταψήφια Επένδυση του Ομίλου στη Νέα Μαρίνα Punta…

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε για τα ΜΜΕ και τις τοπικές αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

first aid on board AED

Αντιμετώπιση καρδιακ…

Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή, όντας...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Archipelago Efarmosmeni Thalassia prostasia

Καινοτόμος Εκπαίδευσ…

Ολοκληρώθηκε στο ανατολικό Αιγαίο ένα πρωτοποριακό μάθημα «Εφαρμοσμένης Θαλάσσιας Προστασίας».

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega watches and golf

Η OMEGA και το Golf

Το golf αποτελεί την ιδανική απεικόνιση των αξιών και της...

Style