Η Groupama Ασφαλιστική Sailing Team πλέει σε πελάγη επιτυχίας

Η «Groupama Ασφαλιστική Sailing Team» συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να κατακτά μετάλλια. Τα μέλη της, Δημήτρης Μπήτρος και Δημήτρης Παπαδημητρίου, κέρδισαν σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες τους κάνοντας περήφανους όλους εμάς στη Groupama Ασφαλιστική που στηρίζουμε τις προσπάθειές τους ως χορηγός.

Ο Δημήτρης Μπήτρος συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Κρήτη και το ασημένιο στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στην Γαλλία, κατέκτησε και το χρυσό στον τελευταίο αγώνα για φέτος, στο 52ο Βαλκανικό Κύπελλο Ιστιοπλοΐας. Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο Τίβατ του Μαυροβουνίου από τις 6 έως τις 11 Σεπτεμβρίου και συγκέντρωσε πάνω από 200 συνολικά ιστιοπλόους από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Τουρκία, τη Σερβία, την Κροατία και το Μαυροβούνιο. Στην κατηγορία optimist, ο Δημήτρης Μπήτρος κατάφερε και πήρε το χρυσό μετάλλιο, δείχνοντας ότι το ταλέντο του εξελίσσεται και το μέλλον του προδιαγράφεται γεμάτο επιτυχίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Έλληνες ιστιοπλόοι, γενικότερα, είχαν καλές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες κατακτώντας αρκετά μετάλλια.

Παράλληλα, το έτερο μέλος της Groupama Ασφαλιστική Sailing Team, ο παγκοσμιονίκης Δημήτρης Παπαδημητρίου, προσέθεσε ένα ακόμα μετάλλιο στη συλλογή του. Στους αγώνες που διεξήχθησαν από τις 22 έως τις 27 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, στην Ολυμπιακή κατηγορία Laser Standard, στο Dziwnów της Πολωνίας, ο Δημήτρης κατέκτησε την 3η θέση αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι βρίσκεται σταθερά στο υψηλότερο επίπεδο.

Αναμφίβολα, ηGroupama Ασφαλιστική Sailing Team «μεγαλώνει» με κάθε επιτυχία των αθλητών της. Τόσο ο Δημήτρης Μπήτρος όσο και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, αποτελούν κομμάτι του μέλλοντος της ελληνικής ιστιοπλοΐας και η Groupama Ασφαλιστική θα στηρίζει με περηφάνια κάθε τους βήμα. 

groupamasailing 1

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €139,4εκ. το 2018, η εταιρία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση https://www.groupama.gr/.

   

Πληροφορίες για τον Όμιλο Groupama

Ο γαλλικός Όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες 12 εκατομμυρίων πελατών, σε διεθνές επίπεδο. Με ιστορία άνω των 100 ετών, ο Όμιλος Groupama εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος στις τρέχουσες οικονομικές προκλήσεις και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί 32.000 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 10 χώρες, κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία, σε χώρες όπως η Κίνα και το Βιετνάμ. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.com/.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style