Quantcast

Tο διεθνές ενδοεταιρικό συνέδριο LALIZAS 2019

Η εταιρεία LALIZAS μετρά σχεδόν 40 χρόνια λειτουργίας στον παραναυτιλιακό κλάδο...

...ενώ από την απαρχή της στόχευε στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ναυτιλιακού σωστικού εξοπλισμού, καθώς και στην βελτίωση της παροχής ασφάλειας για το εργατικό δυναμικό στον χώρο της ναυτιλίας, αλλά και της ασφάλειας που παρέχεται πάνω στο πλοίο. Διατηρώντας το όραμά της, η εταιρεία LALIZAS διοργάνωσε με πλήρη συμμετοχή το διεθνές ενδοεταιρικό Συνέδριο LALIZAS 2019.

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε για τα μέλη της εταιρείας LALIZAS, και ειδικότερα για τους εξαιρετικά ειδικευμένους και καταρτισμένους managers και μηχανικούς πωλήσεων από τα παραρτήματα της εταιρείας στο εξωτερικό. Η βασική θεματολογία που παρουσιάστηκε και συζητήθηκε στο Συνέδριο περιελάμβανε τα εξαιρετικά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους επισφραγίζοντας την επιτυχία και των επόμενων χρόνων, όπως και οι βασικοί στόχοι που έχουν τεθεί και θα επιδιωχθούν για το 2019. H LALIZAS εστιάζει στην υποστήριξη του ανθρώπινου δυναμικού της μέσω συνεχούς εκπαίδευσης, στην παροχή κινήτρου στους εργαζομένους της μέσω δημιουργίας νέων ευκαιριών εργασίας στην εταιρεία προσφέροντας τους δυνατότητες ανέλιξης και προωθεί την πολυπολιτισμικότητα, αναγνωρίζοντας την σημασία του ποικίλου εργασιακού περιβάλλοντος στα χρόνια των διεθνικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, το οποίο επιβεβαιώνεται από το γεγονός, ότι στην LALIZAS ομιλούνται περισσότερες από 25 ξένες γλώσσες.

Επιπρόσθετα, οι κορυφαίοι ομιλητές του Συνεδρίου κάλυψαν με τις παρουσιάσεις τους ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων, όπως είναι η δυνατότητα που υπάρχει στον κλάδο για ανάπτυξη, εξέλιξη, πρόοδο και οι παράγοντες που επηρεάζουν πολλαπλούς τομείς της παραναυτιλίας. Ιδιαίτερη μνεία έγινε και για τις προκλήσεις που έγκεινται στον χώρο, αντιμετωπίστηκαν όμως με αισιοδοξία από τους ομιλητές που ανέλυσαν δεδομένα από διάφορους τομείς.
Η κύρια ομιλία δόθηκε από τον κ. Σταύρο Λάλιζα, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της εταιρείας, ο οποίος έθεσε τον τόνο για μία ενημερωτική ημέρα και τη μελλοντική επέκταση των επιχειρήσεων της LALIZAS. Σημείο αναφοράς στην ομιλία του υπήρξαν οι δύο εξαγορές των Alexander/Ryan Marine & Safety και Antipiros.

Το Συνέδριο LALIZAS 2019 ολοκληρώθηκε με την ευκαιρία που είχαν οι εργαζόμενοι των κεντρικών γραφείων στην Ελλάδα να ανταλλάξουν ιδέες, να αναπτύξουν διαφορετικά ζητήματα και να αποκτήσουν δεσμούς με συναδέλφους τους από τα παραρτήματα του  εξωτερικού, μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρά στην ετήσια Κοπή Πίτας της εταιρείας, γιορτάζοντας παράλληλα τις επιτυχίες και τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Η ΕΛΙΝΟΙΛ χρυσός χορηγός στο Mediterranean Yacht Show 2019

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, για 6η συνεχή χρονιά είχε την τιμή να είναι Χρυσός Χορηγός στην έκθεση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Technohull Οmega 41

Sport σιλουέτα, υψηλή ποιότητα κατασκευής, εκρηκτικές επιδόσεις, βελούδινες πλεύσεις και...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι Υποτροφίες της HELMEPA για το 2019 - …

Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA, τιμώντας τους...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

O David Beckham καταδύεται με τον Morgan…

H TUDOR προσκάλεσε τον David Beckham να ζήσει την περιπέτεια...

Style