Συνέδριο Slide2Open Shipping Finance 2019

Η Slide2Open Communications διοργανώνει το Συνέδριο Slide2Open Shipping Finance 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να υπάρξουν απτά αποτελέσματα για όλους τους συμμετέχοντες, παρέχοντας αξιόπιστες πληροφορίες όσον αφορά τις δράσεις, τις βέλτιστες πρακτικές και τις τάσεις στο χώρο της ναυτιλιακής χρηματοδότησης. Πρόεδρος του συνεδρίου είναι ο Dr Martin Stopford, Πρόεδρος της Clarkson Research. Tης οργανωτικής επιτροπής προεδρεύει ο Βασίλης Μ. Καρατζάς, CEO, Karatzas Marine Advisors & Co. Επιστημονικός συνεργάτης και συντονιστής του συνεδρίου είναι ο συντάκτης των Financial Times και αρχισυντάκτης του περιοδικού Professional Wealth Management του Ομίλου FT, Yuri Bender. Μεταξύ των προσκεκλημένων ομιλητών περιλαμβάνονται ανώτατα στελέχη της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, εκπρόσωποι φορέων της ελληνικής ναυτιλίας και διεθνών οργανισμών, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον χρηματοπιστωτικό τομέα και funds, κ.ά. 

Το περυσινό  συνέδριο όρισε την περίμετρο της αγοράς και εστίασε σε αυτή. Φέτος, ύστερα από την επιτυχία του πρώτου μας συνεδρίου, σαλπάρουμε στην ανοικτή θάλασσα και βουτάμε πιο βαθιά για να αναλύσουμε τα θέματα που πραγματικά μας ενδιαφέρουν: ναυτιλιακή χρηματοδότηση και στρατηγικές εξασφάλισης κεφαλαίων, εκπομπές ρύπων, νέες τεχνολογίες και διεθνές εμπόριο. Θεωρούμε ότι το επίπεδο και το περιεχόμενο του Συνεδρίου ταιριάζει στα μέσα σας και η σύνδεσή τους με το συγκεκριμένο συνέδριο θα συμβάλει στην παροχή πρωτογενούς περιεχομένου στους αναγνώστες σας.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.

Στο συνέδριο αναμένεται να συμμετέχουν περισσότεροι από 400 εφοπλιστές και ανώτατα στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style