Η ΝΑΥΤΙΛΟΣ και στην Κέρκυρα

Με άλλο ένα κατάστημα θα μπορούν να εξυπηρετούνται πλεόν οι λάτρεις της θάλασσας στο Ιόνιο καθώς η ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΕ άνοιξε νέο κατάστημα στην Κέρκυρα.

Το 2018 ήταν μια επετειακή χρονιά για την εταιρεία η οποία πέραν του νέου καταστήματος στην Κέρκυρα εγκαινίασε και ένα κατάστημα στην Μαρίνα Ζέας. Το κατάστημα στο «Νησί των Φαιάκων» και συγκεκριμένα στην οδό Χριστόφορου Κοντόκαλη, λειτουργεί από τις αρχές Δεκεμβρίου και αποτελεί το 8ο κατά σειρά κατάστημα της ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΕ, η οποία ειδικεύεται στο χώρο του yachting και διακρίνεται για την τεράστια ποικιλία της σε ναυτιλιακά είδη και εξοπλισμό.

Στο νέο κατάστημα έκτασης 100 τετραγωνικών, κοντά στην είσοδο της Μαρίνας Γουβιών, φιλοξενείται πλήρης συλλογή προϊόντων για σκάφη αναψυχής, προσφέροντας έτσι εξαιρετικές επιλογές για μηχανοκίνητα, ιστιοπλοϊκά και megayachts. Να θυμίσουμε ότι η ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΕ, εκτός από Θεσσαλονίκη, Άλιμο και Πειραιά, εδρεύει και σε Αίγινα, Λαύριο, Λευκάδα, Κέρκυρα και Λεμεσό και συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους στον τομέα του εξοπλισμού σκαφών. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις εταιρείες Lewmar, Seajet, Liros, Rutgerson, Crewsaver, HenryLloyd, Raymarine, WhisperPower.

Corfu Nautilus

Το πάθος της ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΕ για τα σκάφη και τη θάλασσα, είναι αυτό που την οδηγεί εδώ και χρόνια σε μία σταθερά ανοδική πορεία, διευρύνοντας συνεχώς τόσο τον κατάλογο προϊόντων νέας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας για τον εξοπλισμό σκαφών αναψυχής (μέχρι 150 πόδια), όσο και το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της.
Το κατάστημα της Κέρκυρας είναι το 2ο στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μετά από αυτό της Λευκάδας, το οποίο λειτουργεί από το 2013.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης

Ιστιοπλοΐα: Τριπλή πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκαν οι Βύρων Κοκκαλάνης, Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης και τα αδέρφια Σπανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style