[Διαγωνισμός] Σχεδιάστε το Deck των νέων Onda Ribs

onda 3

Η εταιρεία Onda Ribs αναζητά ταλαντούχους σχεδιαστές με πάθος για τη θάλασσα για τον ανασχεδιασμό του deck στα 2 καινούρια της μοντέλα. Αν θέλεις να είσαι ο επόμενος σχεδιαστής της ιστορικής εταιρείας πάρε μέρος στο διαγωνισμό.

Η εταιρεία Onda Ribs προκυρήσσει διαγωνισμό για τον σχεδιασμό του deck σε 2 νέα μοντέλα. Πρόκειται για μια πρωτότυπη και συνάμα ενδιαφέρουσα ενέργεια με στόχο να δώσει το έναυσμα σε νέους σχεδιαστές και να τους φέρει σε άμεση επαφή με την αγορά εργασίας.  

Η εταιρεία Onda Ribs, είναι μία Ελληνική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 60’ με την επωνυμία Lambro. Στα τέλη της δεκαετίας του 1990 η Motomarine ανέλαβε την παραγωγή των πολύ επιτυχημένων Superonda και Magna. Το 2016 τα μοντέλα αυτά αγοράσθηκαν από την εταιρεία Riginos Yachts η οποία ίδρυσε το Ναυπηγείο Onda Ribs.

onda 1

"Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε εκ νέου τα decks των νέων μοντέλων δίνοντας τους μια μοντέρνα και καινοτόμα προσέγγιση. Σε αυτό το στάδιο βρισκόμαστε στη διαδικασία αναζήτησης καινοτόμων βιομηχανικών σχεδίων και για τα δύο μοντέλα, καλύπτοντας συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως είναι η κληρονομιά του ονόματος τους, το έξυπνο design καθώς και την υψηλή ποιότητα κατασκευής" αναφέρει ο κ. Γιώργος Ρηγινός, στέλεχος της Onda Ribs. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικό brief του διαγωνισμού καθώς και τους όρους του, στη διεύθυνση http://www.ondaribs.com 

Onda Ribs S.A.

Pergamou 27 Str.
166 75 Glyfada, Greece
Tel: +30 210 9621274
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style