Rodos Cup 2016 2ο σκέλος Νίσυρος - Τήλος

niso1

H πανέμορφη Τήλος, αποτέλεσε το 2ο σταθμό των 67 πληρωμάτων από όλο τον κόσμο, που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το νησί κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής τους σε αυτό.

Αφήνοντας στις πρύμνες τους το γραφικό ψαροχώρι της Νισύρου, τους Πάλους, τα σκάφη χάραξαν πορεία για τη Τήλο. Με τους ισχυρούς βοριάδες, εντάσεως 5 μποφόρ που έπνεαν στην περιοχή να είναι ο καλύτερος σύμμαχός τους, τα πληρώματα κατευθύνθηκαν νότια αφήνοντας πίσω τους τη Νίσυρο.

Μετά από απόσταση 18 ναυτικών μιλίων τα σκάφη έπιασαν λιμάνι στη Τήλο. Πρώτο στην κατηγορία IMS1 αναδείχτηκε το “Estella”, σε αυτή του IMS2 το “Mousmoulo”, ενώ στις IRC Cruising 1 και 2 τα “Ghost Rider” και “Karakaia” αντίστοιχα. Το “Sterkoza” τερμάτισε πρώτο στη κατηγορία IRC2 και το “Hang Loose” σε αυτή του Cruising 2 ενώ “το Orione” πρώτο στην Cruising 1 και το “Orfoz Jotlin Team” πρώτο στην ORC1.

Στην πανέμορφη Τήλο τα σκάφη θα παραμείνουν δεμένα για ακόμα μία μέρα, γεγονός που θα τους δώσει την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού και τη ζεστή φιλοξενία των ντόπιων. Αύριο τα σκάφη θα αναχωρήσουν για το 3ο μπράτσο του αγώνα, συνολικής απόστασης 22 ναυτικών μιλίων από τη Τήλο μέχρι τη Σύμη.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης

Ιστιοπλοΐα: Τριπλή πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκαν οι Βύρων Κοκκαλάνης, Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης και τα αδέρφια Σπανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style