Σεμινάριο από την Jotun για τα σκάφη Αναψυχής

logo jotun yachting

Η JOTUN HELLAS στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό Σεμινάριο, στις 17 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο METROPOLITAN, με την συμμετοχή εκπροσώπων του πανελλαδικού της δικτύου πώλησης.

Στο σεμινάριο, θα παρευρεθούν ο γενικός διευθυντής της JOTUN HELLAS κος Ulf Skovli, o υπεύθυνος πωλήσεων yachting JOTUN HELLAS κος Χρήστος Κωστόπουλος καθώς επίσης και οι υπεύθυνοι διανομής, κος Κωστής Κωνσταντινέας (TEAK AND PAINT), o κος Μιχάλης Νικολάου (ARGO PAINTS) και ο κος Διονύσης Αντωνόπουλος (ΜΑΧΡΩ).

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από ειδικά καταρτισμένους τεχνικούς, με σκοπό την ενημέρωση για τα καινοτόμα προϊόντα που αποτελούν λύση σε θέματα όπως η ώσμωση και η καλύτερη συντήρηση του σκάφους.

Επιπρόσθετα, στο σεμινάριο θα παρουσιαστεί η ιστοσελίδα της εταιρείας (www.jotun.gr), η οποία σχεδιάστηκε με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων του Leisure yachting, δίνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την σωστή συντήρηση και βαφή του σκάφους καθώς και πληροφορίες για τα προϊόντα. Μέσω της ιστοσελίδας θα είναι διαθέσιμο και το newsletter της εταιρείας αποκλειστικά για το leisure yachting.

Η ιστοσελίδα του ελληνικού παραρτήματος, που θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Οκτωβρίου, βασίστηκε στην εταιρική κουλτούρα της JOTUN, η οποία ηγείται στο χώρο των ναυτιλιακών, βιομηχανικών και οικοδομικών χρωμάτων, σε παγκόσμιο επίπεδο, με κύριο γνώμονα την ποιότητα και τον σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style