Πανελλήνιο Συνέδριο Τουριστικοί Λιμένες, Μαρίνες

tourlime1
Το Εργαστήριο Λιμενικών Έργων του Ε.Μ.Π. διοργανώνει το 1o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΛΙΜΕΝΕΣ, ΜΑΡΙΝΕΣ. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ στις 12-14 Οκτωβρίου 2015. 
 
 
Στην διοργάνωσή συνεργάζονται το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος και η Ένωση Μαρινών Ελλάδος και συμμετέχουν ο Σ.Ι.Τ.Ε.Σ.Α.Π. και η Ε.Π.Ε.Σ.Τ. Τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Ελλάδος και Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Κύπρου, του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων.
 
Αντικείμενό του είναι η παρουσίαση των σύγχρονων δεδομένων στο χώρο των επιστημών και των τεχνολογιών που σχετίζονται με τις μαρίνες και τις λοιπές λιμενικές εγκαταστάσεις εξυπηρετήσεως σκαφών αναψυχής στην Ελλάδα και την Κύπρο, την έρευνα, τον σχεδιασμό, την προστασία, την μελέτη, την κατασκευή και την διαχείριση, καθώς επίσης και την προστασία του περιβάλλοντός τους. 
 
Στόχος είναι η ενημέρωση, η ανταλλαγή απόψεων και η προώθηση της τεχνογνωσίας και πρακτικών στο χώρο των λιμένων και των εγκαταστάσεων για σκάφη αναψυχής.
 
Απευθύνεται στους διαχειριστές μαρινών, ερευνητές, μελετητές, κατασκευαστές, ΑΕΙ, δημόσιους φορείς, ΟΤΑ, Οργανισμούς Λιμένων, Λιμενικά Ταμεία, περιβαλλοντικές οργανώσεις και υπηρεσίες, τους οποίους και προσκαλεί να παρουσιάσουν το έργο και τις εμπειρίες τους.
 
ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ
Έχουν εγκριθεί 35 εισηγήσεις για παρουσίαση στις 4 Θεματικές Ενότητες του Συνεδρίου και 3 Προσκεκλημένες Ομιλίες.
 
ΓΛΩΣΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική. 
 
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 
Θα εκδοθεί Τόμος Πρακτικών με τα πλήρη κείμενα των εισηγήσεων, ο οποίος θα διανεμηθεί στους συνέδρους κατά την εγγραφή τους.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style