Συνεργασία της Atalanta Marine & Vernicos Yachts

atal1

Η Atalanta Marine και η Vernicos Yachts ενισχύοντας την μακροχρόνια σχέση τους προχώρησαν σε μια νέα συνεργασία στον χώρο των ιστιοπλοϊκών σκαφών.

Η Atalanta Marine αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση της σειράς First της Beneteau στην Ελλάδα. Με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία της Beneteau, ενός από τα μεγαλύτερα ναυπηγεία στον κόσμο, και με την εμπειρία και εξειδίκευση της Atalanta Marine στα ιστιοπλοϊκά σκάφη επιδόσεων, η συνεργασία αυτή θα ενισχύσει την θέση των Beneteau First στην Ελληνική αγορά.

Με ιστορία 30 χρόνων τα Beneteau First έχουν κερδίσει στην εκτίμηση όσων αγαπούν την ιστιοπλοΐα μια περίοπτη θέση. Κατασκευάζονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και σχεδιάζονται από τους κορυφαίους ναυπηγούς όπως είναι το Farr Yacht Design, το P. Briand Yacht Design και o Juan Kouyoumdjian.

atal2

Η νέα γενιά των Beneteau First περιλαμβάνει στην γκάμα της σκάφη από 20 ως 50 πόδια προσφέροντας διαφορετικές επιλογές αναφορικά με την διαμόρφωση του layout και καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και όλες τις χρήσεις. 

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Ο Ν.Ο.Θ. στηρίζει την Ολυμπιονίκη ιστιοπλόο Σοφία Μπεκατώρου

O Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης καταδικάζει απερίφραστα φαινόμενα σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του αθλητισμού και στηρίζει...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Αγγελική Κοσμοπούλου: "Keep Going G…

«Χρειάζεται αισιοδοξία για να σχεδιάζουμε το μέλλον, αλλά και ρεαλισμός...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

83χλμ. ακτογραμμής καθάρισαν εθελοντές τ…

Το περασμένο φθινόπωρο η HELMEPA συντόνισε για 30η συνεχή χρονιά...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

H νέα συλλογή Speedmaster της Omega

Είμαστε μόλις στον Ιανουάριο και παρόλα αυτά η OMEGA κάνει...

Style