Νέο NavNet TZtouch2

navnet

Τρία χρονιά μετά την εισαγωγή της τεχνολογίας αφής στα ηλεκτρονικά ναυτιλίας με το NavNet TZtouch η FURUNO κυκλοφόρησε το νέο NavNet TZtouch2, ένα σύστημα βασισμένο στα αξιόπιστα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της FURUNO.

Διατίθεται σε μεγέθη 12.1 ιντσών ή 15,6 ιντσών. Εξοπλισμένα με έναν πανίσχυρο 56-κάναλο δέκτη GPS και χάρτες τρισδιάστατους MapMedia με μοναδική επιλογή μεταξύ Raster & Vector που βασίζεται στην χαρτογράφηση της Jeppesen, Navionics και NOAA.

Αξιοθαύμαστη είναι η ενσωμάτωση της βραβευμένης τεχνολογίας Fish Finder σε κάθε οθόνη TZtouch2. Το ενσωματωμένο βυθόμετρο είναι ένα διπλής συχνότητας (50 / 200kHz), 600W / 1kW ισχύος εξόδου. Περιλαμβάνει τις μοναδικές Καινοτομίες BDS (Αναγνώρισης Δομής Υλικών Βυθού) και ACCU-FISHTM (Υπολογισμός Μεγέθους Ψαριού), αλλά ενσωματώνει επίσης μια άλλη ΝΕΑ Καινοτομία της Furuno, που ονομάζεται RezBoostTM.

Το RezBoostTM είναι ένα επαναστατικό νέο χαρακτηριστικό που χρησιμοποιεί αποκλειστικά ψηφιακό πρωτόκολλο επεξεργασίας σήματος της FURUNO να παράγει μία Φανταστική Ανάλυση και Διαχωρισμό Στόχου. Χωρίς την ανάγκη να αλλάξετε τον αισθητήρα βάθους, ή να αγοράσετε ακριβούς ευρυζωνικούς (Broadband) αισθητήρες.

Με το RezBoostTM, μπορεί τώρα να επιτευχθεί ο διαχωρισμός των στόχων και της ανάλυσης που προηγουμένως περιοριζόταν στα Βυθόμετρα.

Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε μια ποικιλία από UHD ραντάρ ισχύς από 2.2kW Κλειστού τύπου μέχρι 25kW Ανοιχτού Τύπου κεραίες, όπως επίσης να έχετε τον έλεγχο του NavPilot αυτόματου πιλότου στην οθόνη σας.

navnet1 Το NavNet TZtouch εισήγαγε τη δυνατότητα πρόσβασης σε ταμπλέτες και smartphones μέσω ασύρματου LAN και το TZtouch2 συνεχίζει αυτή την ικανότητα. Μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε πολλές δωρεάν εφαρμογές για λειτουργικό της Apple και της Android για χρήση με την οθόνη σας TZtouch2.

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style