Ένα νέο look για τα Aqua Terra

Όπως υποδεικνύει το όνομα, τα Aqua Terra παραπέμπουν στην πολυλειτουργικότητα.

Πρόκειται για εκείνα τα μοντέλα OMEGA που έχουν σχεδιαστεί για περιπετειώδεις ανθρώπους που λειτουργούν εξίσου άνετα και σε αστικά κέντρα σα να βρίσκονται καταμεσής του πελάγους. Θέλοντας να υποστηρίξει τον τρόπο ζωής των δυνητικών χρηστών της, η Ελβετική Μάρκα έφερε μια εντυπωσιακή αλλαγή στα AquaTerra, εντάσσοντας ένα δείκτη δευτερολέπτων για πρώτη φορά.

Η συλλογή του 2021 αποτελείται από δέκα μοντέλα 38mm, δύο εκ των οποίων είναι πολυτελείς εκδόσεις και 9 μοντέλα 41mm, που περιλαμβάνουν 4 πολυτελείς εκδόσεις.

Τα Small Seconds κι άλλες μεγάλες αλλαγές

Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει σε όλα τα νέα μοντέλα είναι το υπο-καντράν small seconds στη θέση της ώρας 6, που περιβάλλεται από ένα δακτύλιο: οι περισσότεροι από χρυσό Sedna™ 18Κ, κάποιοι και με διαμάντια.

Η συλλογή προβάλει νέα καντράν σε διακριτικούς τόνους και τόνους δύο αποχρώσεων στο εφέ του ξύλου teak με ελκυστικές ενδείξεις ωρών, συμπεριλαμβάνοντας διαμάντια σε μέγεθος που διαβαθμίζεται από την ώρα 6 έως την ώρα 12 κι ενδείξεις σε σχήμα σκαρί-πλοίου με ιριδίζουσες ενθέσεις mother-of pearl.

Για να προσαρμόζονται τα νέα ρολόγια σωστά στον καρπό, υπάρχουν μπρασελέ σε ασορτί μέταλλα, καουτσούκ σε μπλε και μπεζ χρώμα και δερμάτινα λουράκια σε κόκκινο, burgundy, μπεζ και πράσινο χρώμα.

Από τους τέσσερις πανίσχυρους μηχανισμούς που οδηγούν τα ρολόγια με Small Seconds, οι δύο είναι πολυτελείς (8803/8917), με τον κάθε ένα να διακρίνεται για το ρότορα και το ελατήριο ταλάντωσης από χρυσό Sedna™18K.

omeganov1

38 mm

Στις πιο σπορ εκδόσεις των 38 mm υπάρχουν 8 μοντέλα είτε από ανοξείδωτο ατσάλι ή από κράμα ατσαλιού και χρυσού Sedna™18K, που κινούνται από το μηχανισμό OMEGA Co-Axial Master Chronometer calibre 8802, με νέα καντράν σε σκούρο πράσινο, ανοιχτό πράσινο, μπεζ και άσπρο mother-of-pearl. Τα νέα OMEGA 38 mm έρχονται με μπρασελέ ή όμορφα χρωματιστά δερμάτινα λουράκια, ανάλογα με το μοντέλο.

Για τους λάτρεις της πολυτέλειας υπάρχουν επίσης δύο εκδόσεις από χρυσό Sedna™ 18Kμε διαμάντια στη στεφάνη και τον καταπληκτικό μηχανισμό OMEGA Co-Axial Master Chronometer calibre 8803 με ρότορα και ελατήριο ταλάντωσης από χρυσό Sedna™18K. Επίσης υπάρχουν οι επιλογές των Aqua Terra με καντράν από μωβ νεφρίτη και μπρασελέ από χρυσό Sedna™18K ή με λευκό mother-of-pearl καντράν και κόκκινο δερμάτινο λουράκι.

  omeganov2

41 mm

Η σειρά των 41 mm περιλαμβάνει 4 εκδόσεις από ανοξείδωτο ατσάλι και μία με ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό Sedna™18K, όλες να φορούν το μηχανισμό OMEGA Co-Axial Master Chronometer calibre 8916. Τα καντράν σε δύο τόνους του μπλε-γκρι, του ασημί-μπλε και του ασημί-μπεζ προσθέτουν βάθος στην όψη τους και κάνουν μία ωραία αντίθεση με τα νέα υπο-καντράν. Τα ρολόγια παρουσιάζονται είτε με ασορτί μπρασελέ είτε με ενσωματωμένα καουτσούκ λουράκια σε ταιριαστά χρώματα.

Οι μεγαλύτερες μεγέθους εκδόσεις περιλαμβάνουν ακόμη τέσσερα μοντέλα σε χρυσό Sedna™18K, όλες με έναν μηχανισμό εξίσου πολυτελή με το περίβλημα του ρολογιού: τον OMEGA Co-Axial Master Chronometer calibre 8917. Οι οπαδοί των Aqua Terraμπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός καντράν σε δύο τόνους, σε μπλε-γκρι ή σε ασημί-μπεζ. Και οι δύο επιλογές συνδυάζονται με διάφορα μπρασελέ ή ενσωματωμένα καουτσούκ λουράκια.

omeganov4

Δοκιμασμένα υπό συνθήκες υψηλών επιπέδων

Εκτός από το ότι τώρα οι κάτοχοι των AquaTerra απολαμβάνουν έναν νέο τρόπο για την καταγραφή των small seconds, μπορούν να είναι κι εξίσου σίγουροι ότι τα νέα OMEGA θα λειτουργούν τέλεια κάθε ώρα της ημέρας. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν 5-ετη εγγύηση και πιστοποίηση Master Chronometer, εξασφαλίζοντας έτσι ότι τα ρολόγια έχουν υποβληθεί και περάσει όλα τα τεστ που πιστοποιεί το Swiss Federal Institute of Metrology (METAS).

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρες μέχρι το Paris 2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η D-Marin Λευκάδας μέγας χορηγός του Πρά…

Η D-Marin Λευκάδας για μια ακόμη χρονιά υπήρξε μέγας χορηγός...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design