Οι νέες δημιουργίες της Rolex στη BASELWORLD

cosmogrda1

Στο πλαίσιο της Έκθεσης Ωρολογοποιίας BASELWORLD που πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου 2016, η Rolex παρουσίασε τις νέες της δημιουργίες.

Για πρώτη φορά τα μοντέλα της Rolex συνοδεύoνται με την πιστοποίηση Superlative Chronometer και τη νέα πράσινη σφραγίδα πιστοποιημένου ελβετικού χρονομέτρου που πρώτη η Rolex εισήγαγε το 2015 στην παγκόσμια ωρολογοποιία και την διεθνή 5ετή εγγύηση. Η πιστοποίηση αυτή αφορά υψηλότατη ακρίβεια, απόδοση, αυτονομία και στεγανότητα. Τα κριτήρια ακρίβειας που ορίζει η πιστοποίηση ενός Rolex Superlative Chronometer ξεπερνούν κατά πολύ τα κριτήρια που ορίζει το Επίσημο Ελβετικό Ινστιτούτο Χρονομέτρων-COSC.

cosmogrda2

Cosmograph Daytona

Κυρίαρχο νέο μοντέλο είναι ο χρονογράφος Cosmograph Daytona από ατσάλι 904L με μαύρη κεραμική στεφάνη. Το νέο μοντέλο συνδυάζει τη νέας γενιάς τεχνολογία με την αισθητική και το σχεδιασμό του εμπνευσμένο από την ιστορία του θρυλικού αυτού χρονογράφου.

cosmogrda3

Oyster Perpetual Air-King

Επίσης η Rolex παρουσίασε τη νέα εκδοχή του Oyster Perpetual Air-King που παρουσιάζεται ξανά με νέο διάμετρο κάσας 40mm και καντράν εμπνευσμένο από την ιστορία της αεροπορίας της δεκαετίας του '30.

rolex Datejust 41

Οyster Perpetual Datejust 41

Η νέα εκδοχή του Οyster Perpetual Datejust 41 περιλαμβάνει ανανεωμένη κάσα από ατσάλι και κίτρινο ή ροζ χρυσό, με νέα διάμετρο 41mm. Το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με το νέο μηχανισμό 3235, με 14 νέες πατέντες και την ταλάντωση διαφυγής Chronergy της Rolex.

Επίσης τα μοντέλα Lady Datejust 28,Yacht -Master 40, Explorer και Cellini παρουσιάστηκαν ανανεωμένα σχεδιαστικά με νέα καντράν.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospace B70 Orbiter

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες πρωτιές που καθόρισαν την μάρκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design