Οι νέες δημιουργίες της Rolex στη BASELWORLD

cosmogrda1

Στο πλαίσιο της Έκθεσης Ωρολογοποιίας BASELWORLD που πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου 2016, η Rolex παρουσίασε τις νέες της δημιουργίες.

Για πρώτη φορά τα μοντέλα της Rolex συνοδεύoνται με την πιστοποίηση Superlative Chronometer και τη νέα πράσινη σφραγίδα πιστοποιημένου ελβετικού χρονομέτρου που πρώτη η Rolex εισήγαγε το 2015 στην παγκόσμια ωρολογοποιία και την διεθνή 5ετή εγγύηση. Η πιστοποίηση αυτή αφορά υψηλότατη ακρίβεια, απόδοση, αυτονομία και στεγανότητα. Τα κριτήρια ακρίβειας που ορίζει η πιστοποίηση ενός Rolex Superlative Chronometer ξεπερνούν κατά πολύ τα κριτήρια που ορίζει το Επίσημο Ελβετικό Ινστιτούτο Χρονομέτρων-COSC.

cosmogrda2

Cosmograph Daytona

Κυρίαρχο νέο μοντέλο είναι ο χρονογράφος Cosmograph Daytona από ατσάλι 904L με μαύρη κεραμική στεφάνη. Το νέο μοντέλο συνδυάζει τη νέας γενιάς τεχνολογία με την αισθητική και το σχεδιασμό του εμπνευσμένο από την ιστορία του θρυλικού αυτού χρονογράφου.

cosmogrda3

Oyster Perpetual Air-King

Επίσης η Rolex παρουσίασε τη νέα εκδοχή του Oyster Perpetual Air-King που παρουσιάζεται ξανά με νέο διάμετρο κάσας 40mm και καντράν εμπνευσμένο από την ιστορία της αεροπορίας της δεκαετίας του '30.

rolex Datejust 41

Οyster Perpetual Datejust 41

Η νέα εκδοχή του Οyster Perpetual Datejust 41 περιλαμβάνει ανανεωμένη κάσα από ατσάλι και κίτρινο ή ροζ χρυσό, με νέα διάμετρο 41mm. Το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με το νέο μηχανισμό 3235, με 14 νέες πατέντες και την ταλάντωση διαφυγής Chronergy της Rolex.

Επίσης τα μοντέλα Lady Datejust 28,Yacht -Master 40, Explorer και Cellini παρουσιάστηκαν ανανεωμένα σχεδιαστικά με νέα καντράν.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Το Suunto Core Alpha Stealth

Η Suunto ενσωματώνει πάνω από 85 χρόνια εξαιρετικής δεξιοτεχνίας, απόλυτης ακρίβειας και πρωτοποριακής καινοτομίας στο...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Meeting ONDECK: Δημήτρης Κυριαζάκος. Νέα…

Συναντήσαμε τον κ. Δημήτρη Κυριαζάκο, Managing Director της Ekka Yachts...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μέτρα για την προστασία των θαλασσίων κη…

Σειρά μέτρων για την προστασία των απειλούμενων φυσητήρων από συγκρούσεις...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Η IWC Schaffhausen και η Solaris Yachts …

Η IWC Schaffhausen και η Solaris Yachts ανακοινώνουν τη νέα...

Design