Tο νέο ρολόι Suunto 3 Fitness

Tο νέο Suunto 3 σας επιτρέπει να διατηρήσετε έναν active τρόπο ζωής και σε συνδυασμό με την παρακολούθηση δραστηριότητας και ύπνου, σας βοηθάει να έχετε ένα ισοροπημένο και active lifestyle.

Tο νέο Suunto 3 σας επιτρέπει να διατηρήσετε έναν active τρόπο ζωής και σε συνδυασμό με την παρακολούθηση δραστηριότητας και ύπνου, σας βοηθάει να έχετε ένα ισοροπημένο και active lifestyle.

Η Suunto ανακοινώνει σήμερα ότι το νέο ρολόι Suunto 3 Fitness θα διατίθεται για πώληση από τις 25 Απριλίου.  Το νέο ρολόι fitness έχει σχεδιαστεί για ανθρώπους που έχουν εντάξει την άσκηση στον τρόπο ζωής τους και θεωρούν την υγεία τους και την ευεξία τους σημαντική. Σας επιτρέπει να προσαρμόζετε το προπονητικό σας πρόγραμμα με καινοτόμο τρόπο που βασίζεται στο επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης.  Σε συνδυασμό με την καθημερινή παρακολούθηση του άγχους και της αποκατάστασης, σας βοηθάει να πετύχετε τη σωστή ισορροπία μεταξύ άσκησης και ξεκούρασης.

Το Suunto 3 Fitness είναι εξοπλισμένο με μία νέα εφαρμογή που σας επιτρέπει να καταγράφετε τις δραστηριότητές σας και τις περιόδους ανάπαυσης και συνδέεται με GPS για να ελέγχει την ταχύτητα, την απόσταση και τη διαδρομή σας.

Το πλάνο προπόνησης και η καθοδήγηση προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες σαςΗ άσκηση γίνεται παιχνίδι με το Suunto 3 Fitness. Με βάση το προσωπικό σας προφίλ, το ρολόι δημιουργεί ένα επταήμερο πλάνο προπόνησης με τη βέλτιστη διάρκεια και ένταση κάθε άσκησης για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Το πρόγραμμα των ασκήσεων είναι εύχρηστο και από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε, το ρολόι σας καθοδηγεί έτσι ώστε να διατηρείτε τη σωστή ένταση και σας ειδοποιεί εάν έχετε πιάσει το στόχο σας. Επίσης, εάν το επιθυμείτε έχετε την επιλογή να ασκηθείτε χωρίς καθοδήγηση.

Μετά από μερικές ασκήσεις, το ρολόι αξιολογεί το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Οι προτεινόμενες ασκήσεις βασίζονται στο επίπεδό σας και στο καταγεγραμμένο ιστορικό των προπονήσεών σας. Το Suunto 3 Fitness προσαρμόζει αυτόματα το πλάνο προπόνησης στις πραγματικές σας δραστηριότητες, έτσι ώστε αν χάσετε μια άσκηση ή αν ενθουσιαστείτε και κάνετε περισσότερες ασκήσεις από τις προτεινόμενες, να μη χρειάζεται να ανανεώσετε το σχέδιο χειροκίνητα. 

suunto3 2  

Παραμένοντας πιστό στην εμπειρογνωσία της Suunto στα αθλήματα, το Suunto 3 Fitness είναι ο ιδανικός σύντροφος για διάφορα σπορ, από τρέξιμο, κολύμπι και ποδήλατο ως το γυμναστήριο, την πεζοπορία και πολλά άλλα. Το ρολόι μετράει την ταχύτητα και την απόσταση στο τρέξιμο και το περπάτημα μέσω του καρπού σας, που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε μετρήσεις και σε εσωτερικό χώρο. 

Η μέτρηση των καρδιακών παλμών της Valencell Inc. από τον καρπό, η οποία είναι είναι πανεύκολη στη χρήση, και το γεγονός ότι το Suunto 3 Fitness είναι αδιάβροχο μέχρι τα 30 μέτρα κάτω από το νερό, σημαίνει ότι μπορείτε να πάτε για κολύμβηση με χωρίς να ανησυχείτε. Το ρολόι προσφέρει αυτονομία μπαταρίας 5 ημερών με ενεργοποιημένη την 24ωρη παρακολούθηση δραστηριότητας. 

Ισορροπία μεταξύ άσκησης και ξεκούρασης Το Suunto 3 Fitness διαθέτει τεχνολογία 24ωρης παρακολούθησης δραστηριοτήτων βάσει βημάτων και θερμίδων, ενώ χάρη στις εύκολα κατανοητές συνόψεις,  μπορείτε να δείτε την καθημερινή σας δραστηριότητα και να βρείτε τη σωστή ισορροπία άσκησης και ξεκούρασης. Φορέστε το και τη νύχτα για να παρακολουθείτε τον ύπνο σας. Στη σύνοψη του ύπνου θα δείτε πόσο κοιμηθήκατε καθώς και πόσο καλά.Επίσης το ρολόι μετράει το άγχος και την αποκατάστασή σας κατά τη διάρκεια της ημέρας για να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. 

Η παρακολούθηση της ποιότητας ύπνου, του άγχους και της αποκατάστασης και η καθοδήγηση προπόνησης έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Firstbeat Technologies, τον μακροχρόνιο εταίρο της Suunto στην αθλητική επιστήμη. Ολοκληρωμένη εμπειρία Suunto 3 Fitness με τη νέα εφαρμογή Suunto Το Suunto 3 Fitness συνδέεται με την ολοκαίνουρια εφαρμογή (Suunto app), η οποία καταγράφει όλες τις δραστηριότητές σας και σας ενημερώνει για τη δραστηριότητά σας, τον ύπνο σας και τις γενικότερες τάσεις fitness. Μοιραστείτε τις σημαντικές σας στιγμές και αλληλεπιδράστε εύκολα με άλλους στην κοινότητα της εφαρμογής της Suunto. 

suunto3 3

Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης την παρακολούθηση της ταχύτητας και της απόστασης και παρακολουθεί τη διαδρομή σας με βάση το GPS του κινητού σας. Χάρη στην έξυπνη σύνδεση με το κινητό σας μπορείτε να λαμβάνετε εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα κειμένου και ειδοποιήσεις ημερολογίου στο ρολόι σας. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στο App Store και το Google Play.

Πέντε δροσερά σχέδια για καθημερινή χρήση

Το Suunto 3 Fitness θα είναι διαθέσιμο σε πέντε διαφορετικά μοντέλα: Gold, All Black, Ocean, Sakura και Μαύρο. Τα μοντέλα Suunto 3 Fitness Gold και All Black έχουν χρυσή ή μαύρη στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ τα μοντέλα Suunto 3 Fitness Black, Ocean και Sakura διατίθενται με στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι με γυαλιστερό φινίρισμα.

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11 και το Σάββατο 25/11 θα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η D-Marin Λευκάδας μέγας χορηγός του Πρά…

Η D-Marin Λευκάδας για μια ακόμη χρονιά υπήρξε μέγας χορηγός...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Το νέο TUDOR Pelagos FXD Chrono “Cycling…

Με αφορμή την έναρξη του Giro d’Italia 2024, η TUDOR...

Style