Μπάσκετ 3x3 - The Bar Edition!

Η Sky Spirits μαζί με την MONIN και την υποστήριξη του Bar Academy, εγκαινιάζουν το Barhoops 3x3 by MONIN Pure & Bar Academy.

Σε έναν κόσμο που αγκαλιάζει την τάση No/Low ABV (Χαμηλών/ 0% Αλκοολικών Βαθμών), και με την ελληνική κοινότητα εστίασης και bartending να εξελίσσεται διαρκώς, κρίνεται φυσιολογική (και υγιής) η αποσύνδεση του κόσμου του ποτού από το στερεότυπο του ξενυχτιού / μέθης / κραιπάλης / κακών συναναστροφών.

Η Sky Spirits μαζί με την MONIN, την κορυφαία παγκοσμίως σειρά προϊόντων και γεύσεων για ροφήματα, και την υποστήριξη του Bar Academy, εκ των κορυφαίων σχολών bartending στην Ελλάδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και εγκαινιάζουν το Barhoops 3x3 by MONIN Pure & Bar Academy, μία διοργάνωση φιλικών αγώνων μπάσκετ για όλους επαγγελματίες bartenders και ατόμων της εστίασης!

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Sky Spirits στοχεύει στην συσχέτιση της bartending κοινότητας με τον αθλητισμό και μια πιο υγιή καθημερινότητα, την διασύνδεση και networking σημαντικών επαγγελματιών του χώρου από πάνω από 30 διαφορετικά bar/café/restaurants, αλλά και την παρουσίαση των νέων ροφημάτων ΜΟΝΙΝ PURE χωρίς τεχνητά γλυκαντικά, που μπορούν να συνοδεύσουν ιδανικά έναν τέτοιο τρόπο ζωής.

Πότε;
Τετάρτη 29 Μαΐου, 10:00 πμ. – 16:00 μμ.

Πού;
Salas Sport Club
Κυρηναϊκής 53, Ίλιον

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

* Η συμμετοχή στη διοργάνωση είναι δωρεάν και αφορά άτομα άνω των 18 ετών.

Τα λέμε στο γήπεδο!

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Ο Guillaume de Kadebostany στο Bolivar Beach Bar

To Σάββατο 15 Ιουνίου ο διάσημος καλλιτέχνης για το εξαιρετικό του γούστο και την αστείρευτη...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η D-Marin Λευκάδας μέγας χορηγός του Πρά…

Η D-Marin Λευκάδας για μια ακόμη χρονιά υπήρξε μέγας χορηγός...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Το νέο TUDOR Pelagos FXD Chrono “Cycling…

Με αφορμή την έναρξη του Giro d’Italia 2024, η TUDOR...

Style