Η Under Armour στο βάθρο του φετινού επετειακού Spetsathlon

Για 10η συνεχή χρονιά, το Spetsathlon επέστρεψε στο νησί των Σπετσών.

Σύμμαχος στην προσπάθεια των αθλητών ήταν και φέτος η Under Armour, κορυφαία αθλητική εταιρία που έκανε αισθητή την παρουσία της σε κάθε λεπτό της διοργάνωσης. Με όραμα να εμπνέει κάθε αθλητή μέσα από τον τεχνολογικό εξοπλισμό που προσφέρει, ήταν εκεί υποβοηθώντας τις επιδόσεις των αθλητών , για να τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο επόμενο personal best. Η ομάδα της Under Armour εντυπωσίασε με τις επιδόσεις και τις ‘’πρωτιές’’ , όπως και τα happenings που ετοίμασε για το επετειακό Spetsathlon, προσφέροντας ξεχωριστές εμπειρίες για ακόμη μια φορά.

Το Σάββατο 18/5 ο Γιάννης Ηλιάδης, κορυφαίος ποδηλάτης τερμάτισε 1ος στα 25km ποδήλατο ενώ ο Δημήτρης Σελούλης κατέκτησε την 3η θέση στην ηλικιακή κατηγορία του στο κολύμπι.
Ο Παναγιώτης Καρούτζος, στον αγώνα των 5km τερμάτισε δεύτερος ενώ ο Μπάμπης Λαγός, ένας ακόμη εξαιρετικός δρομέας, τερμάτισε τρίτος στην ίδια διαδρομή. Επιπλέον διακρίσεις στα 5km τρέξιμο σημείωσε o Γιάννης Ηλίας που τερμάτισε 3ος στη δική του ηλικιακή κατηγορία και η Μυρτώ Καλογεροπούλου αντίστοιχα.

Την Κυριακή ήταν η στιγμή να διαγωνιστεί η τριαθλητική ομάδα της Under Armour που εντυπωσίασε στο Sprint Triathlon Relay με τους Δημήτρη Σελούλη, Γιάννη Ηλιάδη και Γιάννη Ηλία να τερματίζουν πρώτοι overall με επίδοση 01:09:13 , ανεβάζοντας τον παλμό στα ύψη, ακόμη και τη στιγμή της απονομής!

Kαθ΄ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, η UNDER ARMOUR παρουσίασε τη νέα σειρά running παπουτσιών INFINITE, που υπόσχεται υψηλές ταχύτητες και επιδόσεις στους δρομείς μικρών και μεσαίων αποστάσεων. Το #UATeam εκπροσώπησαν οι: Γιάννης Ηλιάδης, Γιάννης Ηλίας, Ντίντα Νάστου, Δημήτρης Σελούλης, Μπάμπης Λαγός, Junior Rush, Ίρις Χαμπαίου, Μυρτώ Καλογεροπούλου, Παναγιώτης Καρούτζος.

Η Under Armour ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις, την οποία εκπροσωπεί σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Ο Guillaume de Kadebostany στο Bolivar Beach Bar

To Σάββατο 15 Ιουνίου ο διάσημος καλλιτέχνης για το εξαιρετικό του γούστο και την αστείρευτη...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η D-Marin Λευκάδας μέγας χορηγός του Πρά…

Η D-Marin Λευκάδας για μια ακόμη χρονιά υπήρξε μέγας χορηγός...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Το νέο TUDOR Pelagos FXD Chrono “Cycling…

Με αφορμή την έναρξη του Giro d’Italia 2024, η TUDOR...

Style