Η Nespresso Professional πρωταγωνιστεί στη νέα τουριστική σεζόν

Με 19 ποικιλίες καφέ υποδέχεται τη νέα θερινή τουριστική περίοδο η Nespresso Professional.

Η Nespresso Professional υποδέχεται τη νέα θερινή τουριστική περίοδο. Μέσα από ένα μοναδικό μείγμα βιωσιμότητας, ευκολίας και ποιότητας, η εταιρεία προσφέρει επαγγελματικές λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε χώρο φιλοξενίας, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Γεύσεις υψηλής ποιότητας

Οι 19 ποικιλίες καφέ της Nespresso Professional είναι διαθέσιμες για τους επαγγελματίες της φιλοξενίας και της εστίασης, ώστε να τους βοηθήσει να «απογειώσουν» την εμπειρία των πελατών τους.

Με τις νέες προσθήκες, Brazil Organic και Congo Organic, δίνει έμφαση στους οργανικούς καφέδες και στους καφέδες μοναδικής προέλευσης (Single Origins). Ο νέος καφές Brazil Organic, προστίθεται στο portfolio με τις βιολογικές ποικιλίες καφέ Nespresso Professional. Κομψός και απαλός, καλλιεργείται με προσοχή και παράγεται με βιολογικά πρότυπα.

Ο Brazil Organic είναι ένας καφές Arabica που απηχεί την προέλευσή του μέχρι την τελευταία γουλιά.

Ο Congo Organic, πλέον εντάσσεται στη μόνιμη σειρά καφέ και αποτελεί τη μετουσίωση της προσπάθειας της Nespresso να στηρίξει παραγωγούς σε περιοχές που έχουν πληγεί από αντιξοότητες όπως η κλιματική αλλαγή και οι πολιτικές συγκρούσεις.

Nespresso Professional 2024 2

Επαγγελματικές λύσεις καφέ για κάθε ανάγκη

Η σειρά επαγγελματικών μηχανών της Nespresso Professional εξασφαλίζει πως οι συνεργάτες της μπορούν να έχουν πάντα σταθερό και κορυφαίο γευστικό αποτέλεσμα. Με την επιλογή μηχανών Zenius, Aguila ή Momento, παρασκευάζονται με το πάτημα ενός κουμπιού, υψηλής ποιότητας ζεστά και παγωμένα ροφήματα.

Δέσμευση στο περιβάλλον

Έχοντας πάντα στο επίκεντρο την αειφορία, η Nespresso Professional συνεχίζει την απλοποιημένη, δωρεάν διαδικασία ανακύκλωσης καψουλών που προσφέρει σε όλους τους συνεργάτες της.

Μέσα από αυτή την ενέργεια, ο καφές διαχωρίζεται από το αλουμίνιο, κομποστοποιείται και γίνεται φυσικό λίπασμα. Το αλουμίνιο από την άλλη ανακυκλώνεται και χρησιμοποιείται για την παραγωγή πολλών διαφορετικών αντικειμένων.

Η Nespresso Professional παρέχει δωρεάν όλα τα υλικά ανακύκλωσης καψουλών (ειδικούς κάδους και σακούλες ανακύκλωσης) στις συνεργαζόμενες εταιρίες και ξενοδοχεία.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Sustainable Cocktail Challenge Sessions!

Τι είναι το Flor De Caña Sustainable Cocktail Challenge?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η D-Marin Λευκάδας μέγας χορηγός του Πρά…

Η D-Marin Λευκάδας για μια ακόμη χρονιά υπήρξε μέγας χορηγός...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Το νέο TUDOR Pelagos FXD Chrono “Cycling…

Με αφορμή την έναρξη του Giro d’Italia 2024, η TUDOR...

Style