LG OLED: Γιορτές με Μπάσκετ και Θέαμα

lg oled basket kai theama

Κορυφαία εμπειρία παρακολούθησης με δράση υψηλής έντασης.

Καθώς πλησιάζει η εορταστική περίοδος, οι λάτρεις του μπάσκετ έχουν έναν ακόμη λόγο να γιορτάσουν. Οι καθιερωμένοι διεθνείς αγώνες μπάσκετ επιστρέφουν για 76η φορά, την ημέρα των Χριστουγέννων και υπόσχονται ένα συναρπαστικό πρόγραμμα, το οποίο πρόκειται να μαγέψει τους οπαδούς με μερικές από τις κορυφαίες ομάδες και παίκτες του πρωταθλήματος. Από το πρώτο τζάμπολ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, οι αναμετρήσεις υπόσχονται δράση υψηλής έντασης, αξέχαστες στιγμές που συμπληρώνονται από την εκπληκτική εικόνα της LG OLED Evo G3.

Η LG OLED Evo G3 υπόσχεται να μεταδώσει μια απαράμιλλη εμπειρία θέασης και με τον λεπτό σχεδιασμό της, τα ζωντανά χρώματα και την εξαιρετική αντίθεση, θα συντροφεύσει όσους θέλουν να βυθιστούν στη συγκλονιστική δράση. Με 100% χρωματική πιστότητα και ένταση χρώματος , η OLED G3 θα προβάλει τα χρώματα ακριβώς θα τα έβλεπαν οι χρήστες μέσα στο στάδιο, με πλούσιους τόνους τόσο σε φωτεινά όσο και σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Στην LG OLED evo G3 τα pixel είναι πιο φωτεινά και λαμπερά και ξεχωρίζουν, καθώς δεν συνοδεύονται από τη θαμπή λάμψη του οπίσθιου φωτισμού. Τα αυτοφωτιζόμενα pixels επιτυγχάνουν το απόλυτο μαύρο, ενώ η έντονη αντίθεση αποκαλύπτει λεπτομέρειες που δεν είναι εύκολα ευκρινείς. Έτσι, οι λάτρεις των αναμετρήσεων δεν θα χάσουν ούτε μια φάση από τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Αντίστοιχα, το Brightness Booster Max πραγματοποιεί βελτιώσεις και με τη βοήθεια του επεξεργαστή, η ποιότητα της εικόνας γίνεται πιο έντονη, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τα αυτοφωτιζόμενα pixels για επιπλέον απόδοση φωτισμού.

LG OLED evo G3

Με πανίσχυρο επεξεργαστή α9 ΑΙ 4K Gen6 μυεί τους φίλους του μπάσκετ στον κόσμο του α-ρεαλισμού , που τελειοποιήθηκε μετά από 10 χρόνια καινοτομίας, και έτσι θα γίνουν οι πρωταγωνιστές που περιβάλλονται από τις εξαιρετικές βελτιώσεις εικόνας και ήχου του επεξεργαστή α9 AI 4K Gen6.

Η τηλεόραση διαθέτει τεχνολογία AI Super Upscaling, το σύστημα επεξεργασίας AI που χρησιμοποιεί τα AI Noise Reduction (μείωση θορύβου με τεχνητή νοημοσύνη) και AI Super Resolution (σούπερ ανάλυση με τεχνητή νοημοσύνη), για την ταξινόμηση των εικόνων και την αφαίρεση του θορύβου με βάση την κατηγορία τους. Στη συνέχεια, οι αλγόριθμοι "deep learning" βελτιώνουν τα πρόσωπα και τα αντικείμενα για να τα κάνουν να φαίνονται πιο ευκρινή, εκφραστικά και πολυδιάστατα.

Το OLED Dynamic Tone Mapping Pro αναβαθμίζει τις εικόνες μέσω μιας διαδικασίας βελτίωσης που τονίζει την αντίθεση σε περιοχές χαμηλής διαβάθμισης, φωτίζει τις περιοχές μεσαίων τόνων και προσθέτει εκφραστική λεπτομέρεια σε περιοχές υψηλής διαβάθμισης. Το HDR Expression Enhancer εφαρμόζει μεμονωμένες καμπύλες χαρτογράφησης τόνων στα αντικείμενα, που έλκουν φυσικά το βλέμμα του χρήστη, κάνοντάς τα να ξεχωρίζουν έντονα και εκφραστικά.

Αντίστοιχος της απαράμιλλης εικόνας είναι και ο ήχος της LG OLED evo G3. Το AI Sound Pro αναμειγνύει εικονικά τον ήχο για να δημιουργήσει το αποτέλεσμα ηχείων surround 9.1.2, με επεξεργασία για σαφήνεια και έλεγχο της ισορροπίας, έτσι ο παλμός του σταδίου θα φτάσει μέχρι το σαλόνι. Όμως, η LG OLED όταν συνδυαστεί με το κατάλληλο soundbar προσφέρει μοναδικές απολαύσεις.

Το soundbar LG soundbar S95QR είναι το ιδανικό για να ταιριάξει με την LG OLED evo G3 και ενισχύει απρόσκοπτα την απόδοση της τηλεόρασης LG, προσφέροντας μια καλύτερη εμπειρία ήχου. Διαθέτει λειτουργία TV Sound Mode Share (κοινή χρήση λει-τουργίας ήχου τηλεόρασης ), η οποία χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή ήχου της LG τηλε-όρασης για να αναλύσει το περιεχόμενο και να προσφέρει καθαρότερο, καλύτερο ήχο, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία από την LG τηλεόραση.

Το S95QR παράγει ήχο 9.1.5 καναλιών έχει ισχύ 810W, τριπλά κανάλια up-firing και υπογούφερ, για να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο με καθαρό και καθηλωτικό ήχο, για μια αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου surround. Διαθέτει τεχνολογία TMMeridian αναβαθμίζοντας την ποιότητα του ήχου, προβάλλοντας τους αγώνες με ήχο υψηλής ανά-λυσης και με κρυστάλλινη ακρίβεια.

LG Soundbar S95QR

Επίσης, έχει κιτ πίσω ηχείων 3 δρόμων με 6 κανάλια για να προσφέρει ένα ευρύτερο σκηνικό ήχου, με ήχο που καλύπτει 135 μοίρες ενώ το ασύρματο υπογούφερ προσφέρει ισχυρότερο και βαθύτερο μπάσο.

Το soundbar αποδίδει περιεχόμενο 4K, περιλαμβάνοντας HDR και Dolby Vision , με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση, επιτυγχάνοντας μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία στην τηλεόραση. Ενώ, το AI Room Calibration χρησιμοποιεί ένα εσωτερικό μικρόφωνο και την τεχνολογία αντίληψης του χώρου για την ανάλυση του χώρου σας, για να σας παρέχει φυσικό και ρεαλιστικό ήχο. Με το AI Sound Pro, ο έξυπνος αλγόριθμος του LG soundbar αναλύει το περιεχόμενό για να παρέχει βέλτιστο αποτέλεσμα.

Η πρωτοποριακή τηλεόραση LG OLED evo G3 και το soundbar LG S95QR θα προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία θέασης των αγαπημένων αγώνων, ενώ με τον λεπτό σχεδιασμό της, τα ζωντανά χρώματα και την εξαιρετική αντίθεση, θα γίνει συνοδοιπόρος για τους λάτρεις του μπάσκετ που θέλουν να βυθιστούν στη συγκλονιστική δράση.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style