Katikies: Καλύτερο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα στα Travel + Leisure World’s Best Awards 2023

Katikies Travel + Leisure World’s Best Awards 2023 kalytero ksenodoxeio stin ellada

Ο εμβληματικός Όμιλος Katikies βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής φιλοξενίας, όπως ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του Travel + Leisure.

Katikies Therasia Restaurant

Ο Όμιλος Katikies, κορυφαίος ξενοδοχειακός όμιλος στην Ελλάδα, με υπερηφάνεια ανακοινώνει πως το πετράδι του στέμματος των ξενοδοχείων του, το Katikies Santorini, ανακηρύχθηκε το Καλύτερο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα στην έκδοση Travel + Leisure World’s Best Awards για το 2023. Το εμβληματικό ξενοδοχείο, που διαθέτει μία από τις πιο συγκλονιστικές θέες του νησιού στο μεγαλείο της Καλντέρας και στο διασημότερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο, βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, που περιλαμβάνει μερικά από τα πιο συναρπαστικά ξενοδοχεία της χώρας μας, και ανάμεσα στα πιο πολυτελή resorts ανά την υφήλιο.

Katikies Chromata

Κάθε χρόνο οι αναγνώστες του Travel + Leisure, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού media brand στις ΗΠΑ και ενός εκ των πλέον αναγνωρισμένων στον κόσμο, προσκαλούνται να μοιραστούν τις σκέψεις του όσον αφορά σε προορισμούς, ξενοδοχεία, resorts, spa, αεροπορικές εταιρείες, κρουαζιέρες, tour operators, υπηρεσίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, και πολλά ακόμη, συμπεριλαμβάνοντας φέτος για πρώτη φορά τρένα και εταιρείες ενοικιάσεως πολυτελών βιλών, ως μέρος της ετήσιας ψηφοφορίας World’s Best Awards. Τα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας διαμορφώνουν τον παγκόσμιο ταξιδιωτικό χάρτη για τον σύγχρονο ταξιδευτή, παρουσιάζοντας τις πιο δημοφιλείς και άξιες προσοχής προτάσεις ανά τον κόσμο.

Katikies Garden

«Είναι με μεγάλη χαρά και τιμή που λαμβάνουμε αυτά τα υπέροχα νέα για το ξενοδοχείο μας Katikies Santorini. Η ανακήρυξή του ως Best Resort Hotel στην Ελλάδα για το 2023 από τους αναγνώστες του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο μας γεμίζει υπερηφάνεια, αλλά και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους επισκέπτες μας, όχι απλώς να φανούμε αντάξιοι, αλλά να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους. Αυτό το τόσο σημαντικό βραβείο ανήκει σε όλα τα μέλη της “οικογένειας” Katikies, δηλαδή στους πολυάριθμους εργαζομένους μας που με τον άκρατο επαγγελματισμό, την απαράμιλλη φροντίδα, τη σκληρή δουλειά αλλά και τη συγκινητική αφοσίωσή τους τοποθετούν τα ξενοδοχεία μας στην κορυφή της ελληνικής φιλοξενίας», δήλωσε ο κ. Βασίλειος Κουμπής, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Katikies.

Katikies Mykonos

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style