Delta Restaurant: Σπουδαίες βραβεύσεις στα FNL Best Restaurant Awards

Delta Restaurant vraveia sta FNL Best Restaurant Awards

Το καλύτερο εστιατόριο της Χρονιάς & 3 αστέρια Γαστρονομίας στην κατηγορία Διεθνής Υψηλή Γαστρονομία στα FNL BEST RESTAURANT AWARDS 2023.

 Η προσήλωση του εστιατορίου Delta στο τρίπτυχο γαστρονομία – βιωσιμότητα – πολιτισμός αναγνωρίστηκε από τον θεσμό «FNL BEST RESTAURANT AWARDS» καθώς το εστιατόριο απέσπασε το βραβείο ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ και το βραβείο 3 αστεριών FNL στην κατηγορία Διεθνής Υψηλή Γαστρονομία.

Η καθιερωμένη απονομή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Μαΐου, στις 8 το βράδυ, στο εντυπωσιακό Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δεσποτόπουλος» του Ωδείου Αθηνών όπου απονεμήθηκαν τα αστέρια σε εστιατόρια από όλη την Ελλάδα, καθώς και τα ειδικά βραβεία.

delta fnl 2

Το DELTA είναι ένα εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας υψηλής γαστρονομίας, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του από το Δειπνοσοφιστήριον στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΝΣ) τον Ιούλιο του 2021. Το Delta δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία και δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) με στόχο να αποτελέσει έναν πρότυπο γαστρονομικό προορισμό αντάξιο των υψηλών προδιαγραφών του ΚΠΙΣΝ, αναδεικνύοντας συγχρόνως την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο.

Το αινιγματικό Haute Cuisine αφήγημα που ξεδιπλώνεται σταδιακά μέσα στον μεταμοντέρνας αισθητικής χώρο του Delta Restaurant, συνδυάζει τον μινιμαλισμό, την αξιοποίηση τοπικών πρώτων υλών και την εστίαση στους μικρούς παραγωγούς της Ελλάδας, ανάγοντας την επίσκεψη στο εστιατόριο σε μια υψηλής ποιότητας εμπειρία όλων των αισθήσεων.

delta fnl 2

Το μενού περιλαμβάνει 12 πιάτα που έχει δημιουργήσει ο χαρισματικός Γιώργος Παπαζαχαρίας και επιμελείται ο ταλαντούχος Θάνος Φέσκος, με την ομάδα του. 12 στάδια, κάθε ένα από τα οποία βιώνεται ταυτόχρονα ως δημιουργική, φιλοσοφική και γαστρονομική εμπειρία. Με ένταση και τόλμη που ενθουσιάζουν.

Τα βραβεία FNL που απέσπασε το εστιατόριο επισφραγίζουν και αναδεικνύουν αυτή τη μοναδικότητα του γαστρονομικού ταξιδιού που προσφέρει το Delta, πάντα πιστό στο βασικό του αξίωμα «καμία απώλεια, καμία σπατάλη».

delta fnl 1

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style