Tag Heuer: 3 Νέες Εκδόσεις του Tag Heuer Connected Calibre E4

treis nees ekdoseis Tag Heuer Connected Calibre E4

Γνωρίστε τα Sport Edition 45mm, All Black Titanium 42mm και 42mm Golf Edition.

To 2015 η TAG Heuer έφερε την επανάσταση στην υψηλή ωρολογοποιία, λανσάροντας το πρώτο ρολόι TAG Heuer Connected. Στα επόμενα χρόνια ο ελβετικός οίκος καθιερώθηκε ως κορυφαίος “παίκτης” στον τομέα των πολυτελών, connected ρολογιών, επεκτείνοντας τη συλλογή και αποτελώντας σημείο αναφοράς -ειδικά στην κοινότητα όσων παίζουν γκολφ.

Με το TAG Heuer Connected Calibre E4 Sport Edition 45mm, η TAG Heuer πλέον απευθύνεται και στους αθλητές των υπολοίπων αθλημάτων. Χάρη στις καινούργιες του λειτουργίες και το επανασχεδιασμένο του λουράκι, το ρολόι μπορεί πλέον να καταγράφει κάθε αθλητική δραστηριότητα σε ένα ακόμη μεγαλύτερο εύρος δεδομένων που σχετίζονται με αυτήν. Με το ανανεωμένο λογισμικό που κυκλοφορεί στα μέσα Φεβρουαρίου, η TAG Heuer βρίσκεται πλέον σε θέση να λανσάρει μια καινούργια εφαρμογή για δρομείς και πεζοπόρους. Η νέα έκδοση, διαθέτει επίσης ένα καινούργιο λουράκι που δεν είναι απλά πιο ευχάριστο στο μάτι, αλλά επιτρέπει καλύτερη επαφή με το χέρι -ενώ η έκδοση μπρασελέ επιτρέπει στον καρπό να αναπνέει καλύτερα. Τέλος, με την προσθήκη ενός βαρομέτρου στο ρολόι, οι αθλητές πλέον έχουν ένδειξη της κλίσης κατά τη διάρκεια των αθλητικών τους δραστηριοτήτων, κάτι πολύ χρήσιμο για πολλά αθλήματα.

SBR8080.EB0284 SBR8080.BC6639 1x1 master 1

Μια νέα έκδοση του TAG Heuer Connected Calibre E4 είναι αυτή με κάσα διαμέτρου 42 χιλιοστών από τιτάνιο. Με αστική, σπορ και κομψή αισθητική, χάρη στο εφέ αμμοβολής πάνω στη μαύρη επίστρωση της κάσας – προσφέρεται και στα 42χιλιοστα-και όχι μόνο στα 45 χιλιοστά- ώστε να ταιριάζει σε ακόμη περισσότερους καρπούς. Πρόκειται για το πιο ελαφρύ ρολόι connected που έχει κατασκευαστεί ποτέ από την TAG Heuer, καθιστώντας το ελκυστικό για οποιονδήποτε έχει δραστήρια ζωή και θέλει ένα κομψό και διακριτικό μοντέλο στο χέρι του.

Εξίσου ελαφρύ είναι και το TAG Heuer Connected Calibre E4 42mm Golf Edition. Εκτός από το νέο μέγεθος και βάρος, το μοντέλο -που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του γκολφ- διαθέτει νέους αλγορίθμους που φέρνουν την επανάσταση στο πώς παίζεται το σπορ. Με την καινούργια λειτουργία Full Shot Tracking, το TAG Heuer Connected Calibre E4 42mm Golf Edition πηγαίνει το άθλημα σε άλλο επίπεδο. Φανταστείτε να ξεκινάτε ένα παιχνίδι γκολφ και να μη χρειάζεται να πατήσετε ξανά το ρολόι σας μέχρι την ολοκλήρωσή του, για να καταγράψετε το σκορ και τις επιδόσεις σας. Με το TAG Heuer Connected Calibre E4 42mm Golf Edition όχι μόνο καταγράφονται όλες οι βολές, αλλά και κάθε μία τους συνδέεται με το αντίστοιχο μπαστούνι, κάτι που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη εξατομίκευση ανά παίκτη -με την πολύ χρήσιμη λειτουργία πρότασης μπαστουνιού.

Web 2000px SBR8081.BT6299 SBR8A80.BT6261 16x9

Η ανανεωμένη οθόνη του λογισμικού του, προσφέρει 2D χάρτες υψηλής ανάλυσης, που δείχνουν εμπόδια και αποστάσεις για πάνω από 40.000 γήπεδα γκολφ σε όλο τον κόσμο. Το Golf Edition είναι το πιο δημοφιλές από όλα τα ρολόγια της συλλογής Connected και πλέον, χάρη στην έκδοσή του με κάσα διαμέτρου 42 χιλιοστών θα γίνει προσιτό σε ακόμη ευρύτερο κοινό.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style