Επιταχύνοντας ως το 2024 παρέα με Την Tag Heuer

Έπειτα από πέντε επιτυχημένες σεζόν μαζί, η Red Bull Racing Honda και η TAG Heuer βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2024, με τη θρυλική, ελβετική ωρολογοποιία να συνεχίζει ως Official Timekeeper της ομάδας.

Η συμφωνία για τη νέα συνεργασία έρχεται λίγο πριν την εκκίνηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021 FIA Formula One και περιλαμβάνει τη λογοτύπηση των μονοθέσιων και των στολών των πιλότων της Red Bull Racing Honda, Max Verstappen και Sergio Perez.

Η συμφωνία σημαίνει ότι η πολυτελής ωρολογοποιία θα προσθέσει νέες σελίδες στην γεμάτη κύρος κληρονομιά της στη Formula 1, με μια ιστορία που κρατάει περισσότερα από 50 χρόνια. Το πάθος της TAG Heuer για το μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν περιορίζεται μόνο στην συνεργασία της με την Red Bull Racing αλλά και με τους δεσμούς της με το Monaco Grand Prix και το Indianapolis 500.

tagheuerformula1

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing Honda, Christian Horner, είπε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τη συνέχιση της μακράς και επιτυχημένης συνεργασίας μας με την TAG Heuer. Για δεκαετίες, η TAG Heuer έχει συνδέσει το όνομά της με μερικούς από τους πραγματικούς θρύλους του αθλήματος και είμαστε ενθουσιασμένοι που οι Red Bull Racing αποτελεί κομμάτι αυτής της σημαντικής κληρονομιάς».

Ο Frédéric Arnault, CEO της TAG Heuer, πρόσθεσε: «Η TAG Heuer έχει μια ξεχωριστή κληρονομιά στη Formula 1 που φτάνει πίσω στα χρυσά χρόνια του αθλήματος και είμαστε περήφανοι που τη συνεχίζουμε μέχρι το τέλος της σεζόν 2024 με την Red Bull Racing Honda. Η αποστολή μας είναι να κυνηγάμε την απόλυτη ακρίβεια και την απόδοση μέσα από όμορφες ιδέες που συνεισφέρουν στην ξεχωριστή ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού».

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style