Ésophy: Ακόμα πιο βόρεια σε νέο μεγαλύτερο σημείο

Ésophy neo katastima voreia

Μετά από 4 χρόνια παρουσίας στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησε, την Αγ. Τρύφωνος 10, η Ésophy έβαλε πλώρη για ένα μεγαλύτερο και πιο κεντρικό σημείο στην Κηφισιά.

Στα 4 χρόνια λειτουργείας, η οικογένεια της ÉSOPHY μεγάλωσε, το ίδιο και η εμπιστοσύνη σας, που την κάνει ακόμα πιο δυνατή και της δίνει ενέργεια να δημιουργεί, να σχεδιάζει και να ονειρεύεται.

Έτσι το νέο της «σπίτι» βρίσκεται στην Λεωφόρο Κηφισίας 357, και σας περιμένει να σας στο νέο χώρο, όπου έχει πλέον εντάξει και νέες προϊοντικές κατηγορίες, όπως διαφορετικές πραλίνες με απολαυστικές βελούδινες γεμίσεις, ροφήματα ζεστής σοκολάτας σε διαφορετικές εκδοχές, όπως σκούρα, γάλακτος, αλατισμένη καραμέλα, gianduja κ.α., αλλά και παγωτό σε 11 διαφορετικές γεύσεις είτε σε χωνάκια για άμεση κατανάλωση ή και για το σπίτι!

Επίσης, ενόψει των φετινών γιορτών, στο κατάστημα θα βρείτε τη γνωστή γιορτινή σοκολάτα γάλακτος ÉSOPHY με Χριστουγεννιάτικα μπαχαρικά, την οποία μπορείτε να απολαύσετε σε μπάρα, dragee, crunchies και για πρώτη φορά και σε πραλίνες.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style