Zolotas - Παρουσίαση Νέας Συλλογής Γούρι 2023

Zolotas parousiasi gouri 2023

Για το έτος 2023, το γούρι του Οίκου ZOLOTAS είναι αφιερωμένο στο θαυμαστό έργο των μελισσών, την Κυψέλη, που αποτυπώνεται στο τέλειο γεωμετρικό εξάγωνο της κηρήθρας.

Η Kυψέλη, που από την αρχαιότητα συμβολίζει την γονιμότητα και την αφθονία, δημιουργημένη από τις εργάτριες μέλισσες με κερί, μέλι και πρόπολη, αναπτύσσεται και ολοκληρώνεται σε καθεστώς διαρκούς ισορροπίας. Έτσι και οι άνθρωποι, όταν υπάρχουμε μαζί, ενωμένοι, σε σύμπνοια και συνεργασία, είμαστε πλήρεις και δυνατοί, βρισκόμαστε σε αρμονία με τον εαυτό μας, με τους άλλους και με τη φύση.

Kypseli Zolotas 1

Ο Οίκος ZOLOTAS δημιούργησε την ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων Γούρι 2023 «Kypseli», που αποτελείται από μοναδικά κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δακτυλίδια διακοσμημένα με σμάλτα και πολύτιμους λίθους που αντικατοπτρίζουν το χρώμα του μελιού, προσδίδοντας μια μοντέρνα αίσθηση πολυτέλειας στο διαχρονικό σύμβολο του γουριού. Το τέλειο εξάγωνο της Κυψέλης, κρύβει μέσα του την ισχύ δύο τέλειων τριγώνων, σχήματα που θα συνοδεύουν με ισορροπία και αρμονία το νέο έτος.

Kypseli Zolotas 3

Το γούρι της Κυψέλης, ταυτόχρονα κλασικό και δυναμικά μοντέρνο, θα σας χαρίσει την αδιάκοπη γαλήνη και σοφία της φύσης.

Kypseli Zolotas 1

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, η παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων «Kypseli» Γούρι 2023, στοus εκλεκτούς εκπροσώπους του Ελληνικού τύπου στο κεντρικό κατάστημα ZOLOTAS στην οδό Πανεπιστήμιου 10.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Georges Papalexis, και η υπεύθυνη επικοινωνίας Βερόνικα Γιαννακού, καλωόρισαν την πρόεδρο του ΔΣ της ΕΛΕΠΑΠ, κα Ελένη Σκουτέλη.

Kypseli Zolotas 2

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους της εκδήλωσης, παρευρέθηκε η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία φόρεσε και φωτογραφήθηκε με το ασημένιο γόυρι της συλλογής «Kypseli», μέρος των πωλήσεων του οποίου θα διατεθεί για 16η συνεχή χρονιά στο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ, με σκοπό να συνδράμει ουσιαστικά στα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία.

Kypseli Zolotas 4

Ο Οίκος ZOLOTAS για να υποδεχτεί το 2023, δημιούργησε την ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων «Kypseli», που αποτελείται από μοναδικά κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δακτυλίδια διακοσμημένα με σμάλτα και πολύτιμους λίθους που αντικατοπτρίζουν το χρώμα του μελιού, προσδίδοντας μια μοντέρνα αίσθηση πολυτέλειας.

Kypseli Zolotas 3

ΓΟΥΡΙ 2023 και Κοινωνική Προσφορά
Το 2023, η συλλογή KYPSELI, έχει ως στόχο να συνδράμει ουσιαστικά στην ενίσχυση του αξιέπαινου φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ και να στηρίξει τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενη- λίκων με αναπηρία, αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεών της προς όφελος του σκοπού αυτού.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style