Το αγαπημένο brunch της Αθήνας ξεκινάει και πάλι στο NEW Hotel

New hotel brunch

Από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και για κάθε Σαββατοκύριακο, το πιο ξεχωριστό brunch της πόλης επιστρέφει στο εστιατόριο του NEW Hotel.

NEW Hotel Art Lounge Restaurant

Όλες οι γεύσεις που έκαναν το brunch του NEW Hotel την αγαπημένη συνήθεια τόσο των Αθηναίων όσο και των επισκεπτών της πόλης επιστρέφουν ξανά στα Σαββατοκύριακα μας. Και μάλιστα εμπλουτίζονται, καθώς το φετινό μενού του brunch περιλαμβάνει και νέες, ακόμα πιο ενδιαφέρουσες και δημιουργικές ιδέες.

NEW Hotel Art Lounge Restaurant

Ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης υπογράφει το μενού, το οποίο ξεχωρίζει τόσο για τις κλασικές αγαπημένες γεύσεις όπως τα pancakes, τα croques και τις φρεσκοψημένες σφολιάτες, αλλά και για τις νέες προτάσεις όπως το ρυζόγαλο με σπόρους chia και το “smashed burger” με American Angus. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στο φετινό μενού ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στα πιάτα με τα αυγά. Όλα βιολογικά, με επιλογές που εκτείνονται από τα all-time-classic eggs Benedict και eggs Florentine μέχρι τον παραδοσιακό καγιανά. Επιπλέον μια μεγάλη ποικιλία από σαλάτες και sandwiches, αλλά και τα περίφημα “brunch specials” σας περιμένουν να τα απολαύσετε στο ξεχωριστό περιβάλλον του NEW Hotel.

NEW Hotel Chef Babis Kountouris

Αγαπημένο των design addicts της πόλης – και όχι μόνο – το NEW Hotel είναι συνώνυμο της πρωτοποριακής αισθητικής, καθώς όλους τους χώρους του ξενοδοχείου έχουν επιμεληθεί οι αδερφοί Campana, το κορυφαίο σχεδιαστικό δίδυμο από την Βραζιλία. Αν στο καινοτόμο design προσθέσει κανείς και την μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου στην είσοδο της Πλάκας, έχει τον ιδανικό προορισμό για Σαββατοκύριακα απόδρασης στο κέντρο της πόλης.

NEW Hotel Viennoiserie

NEW Hotel Art Lounge Restaurant 3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style