Το αγαπημένο brunch της Αθήνας ξεκινάει και πάλι στο NEW Hotel

New hotel brunch

Από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και για κάθε Σαββατοκύριακο, το πιο ξεχωριστό brunch της πόλης επιστρέφει στο εστιατόριο του NEW Hotel.

NEW Hotel Art Lounge Restaurant

Όλες οι γεύσεις που έκαναν το brunch του NEW Hotel την αγαπημένη συνήθεια τόσο των Αθηναίων όσο και των επισκεπτών της πόλης επιστρέφουν ξανά στα Σαββατοκύριακα μας. Και μάλιστα εμπλουτίζονται, καθώς το φετινό μενού του brunch περιλαμβάνει και νέες, ακόμα πιο ενδιαφέρουσες και δημιουργικές ιδέες.

NEW Hotel Art Lounge Restaurant

Ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης υπογράφει το μενού, το οποίο ξεχωρίζει τόσο για τις κλασικές αγαπημένες γεύσεις όπως τα pancakes, τα croques και τις φρεσκοψημένες σφολιάτες, αλλά και για τις νέες προτάσεις όπως το ρυζόγαλο με σπόρους chia και το “smashed burger” με American Angus. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στο φετινό μενού ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στα πιάτα με τα αυγά. Όλα βιολογικά, με επιλογές που εκτείνονται από τα all-time-classic eggs Benedict και eggs Florentine μέχρι τον παραδοσιακό καγιανά. Επιπλέον μια μεγάλη ποικιλία από σαλάτες και sandwiches, αλλά και τα περίφημα “brunch specials” σας περιμένουν να τα απολαύσετε στο ξεχωριστό περιβάλλον του NEW Hotel.

NEW Hotel Chef Babis Kountouris

Αγαπημένο των design addicts της πόλης – και όχι μόνο – το NEW Hotel είναι συνώνυμο της πρωτοποριακής αισθητικής, καθώς όλους τους χώρους του ξενοδοχείου έχουν επιμεληθεί οι αδερφοί Campana, το κορυφαίο σχεδιαστικό δίδυμο από την Βραζιλία. Αν στο καινοτόμο design προσθέσει κανείς και την μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου στην είσοδο της Πλάκας, έχει τον ιδανικό προορισμό για Σαββατοκύριακα απόδρασης στο κέντρο της πόλης.

NEW Hotel Viennoiserie

NEW Hotel Art Lounge Restaurant 3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style