Bioten: ψηφίστηκε Προϊόν της Χρονιάς 2022 στην κατηγορία γυναικείων αποσμητικών

bioten product of the year

Ο Όμιλος Σαράντη επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την αφοσίωση του στην καινοτομία και στη δέσμευση του για προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Το bioten, το δημοφιλές brand προσωπικής φροντίδας του Ομίλου Σαράντη, με βαθιά γνώση για τα φυσικά συστατικά και τις ιδιότητές τους τιμήθηκε με το βραβείο Product of the Year 2022 στην κατηγορία των γυναικείων αποσμητικών.

Η νέα σειρά αποσμητικών bioten συνδυάζει μοναδικά τη δύναμη των πρεβιοτικών με συστατικά 100% φυσικής προέλευσης, τα οποία βοηθούν στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας της επιδερμίδας και περιορίζουν τα βακτήρια που προκαλούν την κακοσμία.
Η διάκριση ήλθε να επισφραγίσει την επιλογή της κριτικής επιτροπής αλλά και τα αποτελέσματα της καταναλωτικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες του θεσμού, από την εταιρεία ΙRI Hellas σε δείγμα 3.200 καταναλωτών. Το βραβείο παρέλαβε η κα Νικόλ Αλέξη, Brand Manager στην κατηγορία των deos & fragrances, τη Δευτέρα 11 Απριλίου, στη φετινή Τελετή Απονομής των βραβείων του διεθνώς αναγνωρισμένου και καταξιωμένου θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς», που αντιπροσωπεύει από το 2018 στην Ελλάδα και την Κύπρο η Direction Βusiness Network.

Η ανάδειξη της σειράς αποσμητικών bioten σε Προϊόν της Χρονιάς 2022, αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση της δυναμικής της μάρκας στη συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ επιπρόσθετα αποδεικνύει τη σημαντική θέση που έχει κατακτήσει στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών. Παράλληλα, πάντα σε ευθυγράμμιση με τις δεσμεύσεις του Ομίλου Σαράντη, έρχεται ως μια αναγνώριση για το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο του Ομίλου, επιβραβεύοντας τον για την τεχνογνωσία, την καινοτομία και την προσήλωση του στην υψηλή ποιότητα.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style