Miele: Η πιο ολοκληρωμένη πρόταση για το σκάφος σας

Διατηρώντας τις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές με τις οποίες έχει συνδέσει το όνομά της και εμπλουτίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες της με νέες, ευέλικτες και προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες, η Miele, δικαίως διατηρεί τον «τίτλο» του πλέον έμπιστου συνεργάτη.

Η κορυφαία κατασκευάστρια εταιρία premium οικιακών και επαγγελματικών συσκευών, με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμοκαι τεράστια εμπειρία στην ελληνική αγορά,«υπογράφει» εδώ και περίπου μισό αιώνα τον εξοπλισμό με οικιακές και επαγγελματικές συσκευές των μεγαλύτερων luxury yachts στη χώρα μας.

Με έτος ίδρυσης το 1899, στο Gutersloh της Γερμανίας,και με παρουσία στην Ελλάδα από το 1971, η Miele,παραμένει μέχρι και σήμερα, μία οικογενειακή επιχείρηση, με τις ίδιες αξίες και την ίδια υπόσχεση που έθεσε κατά την ίδρυσή της:«ImmerBesser», δηλαδή «Πάντα Καλύτερα». Σήμερα, μετά από 122 χρόνια, η εταιρία, εξακολουθεί να τηρείτην υπόσχεσή της: Να κατασκευάζει και να προωθεί στην αγοράτο καλύτερο ποιοτικά προϊόν. Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρει τις πιο αξιόπιστες επαγγελματικές συσκευές και υπηρεσίες στον κλάδο της, έχοντας το πιο διευρυμένο δίκτυο service πανελλαδικά για άμεση εξυπηρέτηση.

Η εξειδικευμένη ομάδα Miele Professional αναλαμβάνει τη μελέτη και πρόταση βελτιστοποίησης της διαδικασίας πλύσης του ιματισμού και των σκευών σας παρέχοντας cost efficiency analysis και πρόταση βέλτιστης τοποθέτησης. Στην Miele θα ανακαλύψετε συσκευές που συνδέονται σε διαφορετικούς τύπους ρεύματος, πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων για φορτία από 6 έως 32 kgανάμεσα και στα οποία τα 'The Benchmark Machines', που έφεραν την «επανάσταση» στην επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού μεχαμηλότερη κατανάλωση νερού κατά 20% και ενέργειας κατά 30%. Μοναδική εταιρεία του κλάδου στην Ελληνική αγορά που διαθέτει τεράστια εξειδίκευση στο πλύσιμο των πιάτων με φρέσκο νερό, διαθέτει συσκευές συνώνυμα της ταχύτητας και της τεχνολογίας: πλύση σε 5’ σε δύο επίπεδα με ενσωματωμένο αποσκληρυντή (PG 8056 U) και Νέα Γενιά ProfiLine που αφαιρεί πάνω από το 99.9% όλων των ιών σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ολιστικής Υγιεινής και Ιολογίας.

HMiele σας προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για τον εξοπλισμό κάθε σκάφους αλλά και συγκεκριμένες λύσεις για τον χώρο του Marine. Δώστε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα Miele στο χώρο σας αναβαθμίζοντας την εμπειρία διαμονής, με τις συσκευές Miele. Παρέχεται δωρεάν μελέτη χώρου και πρόταση ανάλογα με τις προδιαγραφές. Με τεχνολογία αιχμής που αλλάζει τα δεδομένα, με βραβεία design και τις χαμηλότερες καταναλώσεις νερού και ρεύματος, με άμεση και πανελλαδική τεχνική υποστήριξη η Miele είναι ο στρατηγικός συνεργάτης σας.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

tudor epistrefei ston mixanokinito athlitismo

Tudor: Επιστρέφει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ως επίσημος χρονομέτρης ενώνει τις δυνάμεις της με τη νέα ομάδα της Formula 1 Visa...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

omilos fais group kai we4all koini drasi gia ena prasino perivallon

Όμιλος Φάις & We4ALL: Κοινή δράση, γ…

Ο Όμιλος Φάις κινείται σε επίπεδο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης όπως...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

lg parousiazei ti seira tileoraseon qned 2024

LG: Παρουσιάζει τη Σειρά των Τηλεοράσεων…

Με επεξεργαστή α8 AI, οι τελευταίες τηλεοράσεις QNED της LG...

Style