[Promo] Miele: Η πιο ολοκληρωμένη πρόταση για το σκάφος σας

Διατηρώντας τις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές με τις οποίες έχει συνδέσει το όνομά της και εμπλουτίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες της με νέες, ευέλικτες και προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες, η Miele, δικαίως διατηρεί τον «τίτλο» του πλέον έμπιστου συνεργάτη.

Η κορυφαία κατασκευάστρια εταιρία premium οικιακών και επαγγελματικών συσκευών, με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και τεράστια εμπειρία στην ελληνική αγορά, «υπογράφει» εδώ και περίπου μισό αιώνα τον εξοπλισμό με οικιακές και επαγγελματικές συσκευές των μεγαλύτερων luxury yachts στη χώρα μας.

Miele 2

Με έτος ίδρυσης το 1899, στο Gutersloh της Γερμανίας, και με παρουσία στην Ελλάδα από το 1971, η Miele, παραμένει μέχρι και σήμερα, μία οικογενειακή επιχείρηση, με τις ίδιες αξίες και την ίδια υπόσχεση που έθεσε κατά την ίδρυσή της: «Immer Besser», δηλαδή «Πάντα Καλύτερα». Σήμερα, μετά από 119 χρόνια, η εταιρία, εξακολουθεί να τηρεί την υπόσχεσή της: Να κατασκευάζει και να προωθεί στην αγορά το καλύτερο ποιοτικά προϊόν. Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρει τις πιο αξιόπιστες οικιακές και επαγγελματικές συσκευές και υπηρεσίες στον κλάδο της, έχοντας το πιο διευρυμένο δίκτυο service πανελλαδικά για άμεση εξυπηρέτηση.

Η εξειδικευμένη ομάδα Miele Professional αναλαμβάνει τη μελέτη και πρόταση βελτιστοποίησης της διαδικασίας πλύσης του ιματισμού και των σκευών σας παρέχοντας cost efficiency analysis και πρόταση βέλτιστης τοποθέτησης. Στην Miele θα ανακαλύψετε συσκευές που συνδέονται σε διαφορετικούς τύπους ρεύματος, πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων για φορτία από 5,5 έως 32 kg ανάμεσα και στα οποία τα 'The Benchmark Machines', που έφεραν την «επανάσταση» στην επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού με χαμηλότερη κατανάλωση νερού κατά 20% και ενέργειας  κατά 30%.  Μοναδική εταιρεία του κλάδου στην Ελληνική αγορά που διαθέτει τεράστια εξειδίκευση στο πλύσιμο των πιάτων με φρέσκο νερό, διαθέτει συσκευές συνώνυμα της ταχύτητας και της τεχνολογίας: πλύση σε 5’ σε δύο επίπεδα με ενσωματωμένο αποσκληρυντή (PG 8056 U) και σύνδεση της συσκευής σε WLAN για απομακρυσμένο χειρισμό (ProfiLine).

Miele 3

H Miele με το πρόγραμμα turn-key solution σας προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για τον εξοπλισμό κάθε σκάφους αλλά και συγκεκριμένες λύσεις για τον χώρο του Marine. Δώστε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα Miele στο χώρο σας αναβαθμίζοντας την εμπειρία διαμονής, με τις συσκευές Miele. Παρέχεται δωρεάν μελέτη χώρου και πρόταση ανάλογα με τις προδιαγραφές. Μυηθείτε στα μυστικά της γαστρονομίας με τις συσκευές μαγειρέματος Miele, μετατρέψτε τον καφέ σε πραγματική εμπειρία επιλέγοντας την ιδανική καφετιέρα για εσάς, αναδείξτε τα αγαπημένα σας κρασιά με έναν συντηρητή κρασιών με γυάλινη πόρτα και εσωτερικό φωτισμό LED και επιλέξτε μία αξιόπιστη συσκευή ψύξης Miele.  

Παράλληλα, η Miele προσφέρει σήμερα τη δυνατότητα απόκτησης των συσκευών της, πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ, μέσω του προγράμματος χρηματοδοτικής μίσθωσης Miele Leasing και με προνομιακούς όρους αποπληρωμής. Με τεχνολογία αιχμής που αλλάζει τα δεδομένα, με βραβεία design και τις χαμηλότερες καταναλώσεις νερού και ρεύματος, με άμεση και πανελλαδική τεχνική υποστήριξη η Miele είναι ο στρατηγικός συνεργάτης σας.


 Η Miele στην Ελλάδα
Λεωφόρος Μεσογείων 257, 154 51 Ν. Ψυχικό.
Τηλ: 801 222 4444 & (+30) 210 67 94 444

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style