H Armand De Brignac Blanc De Blancs αναδείχθηκε #1 σαμπάνια διεθνώς στο Best Wine Of The World

Με περισσότερες από 3 εκατομμύρια ψήφους ανάμεσα σε 20.000 συμμετοχές κρασιών, η Armand de Brignac Blanc de Blancs αναδείχθηκε # 1 σαμπάνια στον κόσμο στο Best Wine of the World 2020

Αρκετά από τα σπάνια cuvées της Armand de Brignac κατατάχθηκαν εξαιρετικά καλά στην κατηγορία Champagne, συμπεριλαμβανομένου και του Brut Gold, το οποίο ψηφίστηκε μεταξύ των 10 κορυφαίων. Αυτή η αναγνώριση για τη σπάνια Blanc de Blancs μας, αποτελεί εξαιρετική τιμή, ιδιαίτερα δε όταν πρόκειται για αποτέλεσμα ενός παγκόσμιου διαγωνισμού στον οποίο ψηφίζουν τόσο καταναλωτές όσο και ειδικοί του κρασιού. Ψήσισαν περισσότεροι από 190.000 επαγγελματίες του κρασιού.

Στη λίστα των νικητών εκτός από τη συμμετοχή της Armand de Brignac Blanc de Blancs, σε άλλες κατηγορίες κρασιών ήταν κρασιά κύρους όπως το Penfolds Grange 2015, το οποίο ψηφίστηκε ως το καλύτερο κόκκινο κρασί στον κόσμο για το 2020. 

armand1

H Armand de Brignac Blanc de Blancs αποκαλύπτει πολλά για το μοναδικό terroir της περιοχής της Καμπανίας. Το cuvée από 100% Chardonnay, το οποίο παράγεται σε πολύ περιορισμένες ποσότητες, δημιουργείται από σταφύλια που προέρχονται τόσο από την παραδοσιακή περιοχή Chardonnay Côte des Blancs όσο και από την Montagne de Reims. H Blanc De Blancs είναι μια άψογα ισορροπημένη σαμπάνια, με υψηλή οξύτητα αλλά ταυτόχρονα απαλή. Είναι διαθέσιμη σε φιάλη των 750ml, 1.5L και 3L.


Για επιπλέον πληροφορίες και παραγγελίες επικοινωνήστε με τον Επίσημο και Αποκλειστικό Διανομέα της Armand De Brignac στην Ελλάδα, την Empire Trade Hellas.

Η ολοκληρωμένη συλλογή της Armand De Brignac είναι διαθέσιμη online στο https://el.liveandwander.gr/shop καθώς και σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style