Δύο ρολόγια για καλό σκοπό

Η OMEGA παρουσιάζει δύο εντυπωσιακά νέα ρολόγια Trésor για να στηρίξει το ORBIS.

Η Ελβετική μάρκα παρουσιάζει με υπερηφάνεια ένα ντουέτο που πραγματικά κάνει διαφορά. Τα δύο ρολόγια από ατσάλι με διάμετρο καντράν στα 40mm, έχουν ένα υπέροχο θολωτό καντράν σε ντεγκραντέ μπλε χρώμα, γυαλιστερούς δείκτες και θολωτές ενδείξεις ώρας σε λευκόχρυσο 18 καρατιών. Αυτό που διαχωρίζει το ένα από το άλλο μοντέλο είναι η στεφάνη τους. Η OMEGA δίνει την επιλογή μεταξύ είτε μιας γυαλιστερής είτε μιας στεφάνης με διαμάντια.

Όποια επιλογή και να κάνει κάποιος, είναι βέβαιο ότι παίρνει το αδιαπραγμάτευτο επίπεδο πολυτέλειας της OMEGA μόνο που αυτή τη φορά περιλαμβάνει μία συγκινητική λεπτομέρεια: την υπενθύμιση, μία φορά το μήνα του τι κάνει ένα ρολόι Orbis μια τόσο αξιέπαινη επένδυση.
Ως παιχνιδιάρικη αναφορά στα λούτρινα παιχνίδια που δίνονται στα παιδάκια που υποβάλλονται σε εγχείρηση ματιών, ένα Αρκουδάκι Orbis έχει αντικαταστήσει το νούμερο 8 στο δίσκο της ημερομηνίας. Είναι μια χαριτωμένη μασκότ σε απαλό γαλάζιο όπως και το χρώμα του δείκτη των δευτερολέπτων.

OMEGA orbis2

Ο μηχανισμός του καθενός από τα δύο αυτά De Ville είναι μια πολυτελής έκδοση του OMEGA Calibre 8511, με γέφυρα του μπαλανσιέ από κόκκινο χρυσό 18Κ. Και τα δύο ρολόγια, έχουν μπλε δερμάτινο λουράκι με γυαλισμένη μπούκλα από ατσάλι. Συνοδεύονται από Πιστοποιητικό Γνησιότητας και την περίφημη πενταετή εγγύηση της OMEGA. Προσφέρονται σε ειδική κασετίνα μαζί με μία κλειδοθήκη με το χαριτωμένο Αρκουδάκι της ORBIS που σίγουρα θα συγκινήσει και τους πιο σοβαρούς συλλέκτες

Από το 2011, η OMEGA είναι υπερήφανος και πιστός υποστηρικτής του ORBIS: ενός διεθνούς Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμό, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της τύφλωσης σε εκείνες τις περιοχές του κόσμου που οι οικονομικοί και ιατρικοί πόροι είναι πιο περιορισμένοι.

Η αγορά ενός από τα δύο αυτά πανέμορφα ρολόγια βοηθά στη συγκέντρωση πόρων για την ενίσχυση του Ιπτάμενου Οφθαλμολογικού Νοσοκομείου της ORBIS και της ιατρικής ομάδας του.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style