Το Volvo XC 40 σε υψόμετρο 1750 μέτρων

Μετά τις παγωμένες λίμνες της Σουηδίας τώρα το XC 40 δείχνει στους απαιτητικούς υποψήφιους αγοραστές τις ικανότητες του στα παγωμένα Κελάρια έως και τις 6 Ιανουαρίου.

Εκεί που οι καιρικές συνθήκες είναι διαφορετικές από τις συνηθισμένες στις μεγαλουπόλεις,σε υψόμετρο 1750 μέτρων το  XC40 είναι έτοιμο να παρουσιάσει τη σκληροτράχηλη πλευρά του εαυτού του. Είναι ένα σύγχρονο αυτοκίνητο που μπορεί να ανταποκριθεί στις σκληρές απαιτήσεις των δεινών εξερευνητών της φύσης. Τοποθετημένο σε περίοπτη θέση, έξω από το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου , το XC40 σε απόλυτη αρμονία με το αλπικό τοπίο, υπόσχεται ώρες εξερεύνησης και ψυχαγωγίας. 

XC40 Parnassos 1

‘’Εκεί που οι άλλοι δοκιμάζουν είναι το σπίτι μας’’: το κεντρικό μήνυμα της παρουσίας του XC 40 συμπυκνώνει το χαρακτήρα του premium SUV της Volvo.

Στο DNA του, το XC 40 ενσωματώνει την παραδοσιακή αξιοπιστία της Volvo, αλλά και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και όλη την τεχνογνωσία της σουηδικής εταιρείας στα συστήματα τετρακίνησης. Στις AWD εκδόσεις του, με κινητήρες diesel D3 και D4 και με τον βενζινοκινητήρα T5, το XC 40 συνδυάζει την ευελιξία του αστικού SUV με εξαιρετικές ικανότητες κίνησης σε απαιτητικά περιβάλλοντα. Η σουηδική εμπειρία κίνησης σε συνθήκες χιονιού και πάγου καθιστά το XC 40 την προφανή επιλογή για όποιον θέλει ένα SUV ικανό να αντεπεξέρχεται στα δύσκολα. 

XC40 Parnassos 2

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style