Q3 και Α1 έτοιμα για test-drive στο Audi on Tour

To πρωτότυπο road trip της Audi – Audi on tour είναι γεγονός για άλλη μια χρονιά, την 3η κατά σειρα, υποσχόμενο μοναδικές οδηγικές εμπειρίες και δίνοντας στους λάτρεις του αυτοκινήτου την δυνατοτητα να οδηγήσουν τα ολοκαίνουργια Q3 και A1.

Ξεκινώντας στις 14 Νοεμβρίου από την Αθήνα, και αφού θα κάνει 4 στάσεις στο λεκανοπέδιο, το Audi on Tour θα συνεχίσει επισκεπτόμενο 12 ακόμα πόλεις της Ελλάδας έως και τις 12 Δεκεμβρίου οπότε και θα ολοκληρωθεί. Το σύνολο ωστόσο του στόλου συμπεριλαμβάνει πέρα από τα δυο αυτά μοντέλα το best-seller SUV, όπως επίσης και τα νέα Q8, Α7 και Α6, καθώς και τρία μοντέλα επιδόσεων, τα RS3, SQ5 και R8.

AUDI Q3
Αξίζει να σημειώσουμε ωστόσο οτι τα ολοκαίνουργια Q3 και A1 είναι για πρώτη φορά διαθέσιμα στο ευρύ κοινό για test-drive, καθώς ακόμα δεν έχουν έρθει στην Ελληνική αγορά. Η Kosmocar-Audi «δανείστηκε» τα μοντέλα αυτά με γερμανικές πινακίδες από τα κεντρικά της Audi αποκλειστικά και μόνο για τις ημέρες του  Ελληνικού Audi on Tour.

AUDI A1
Πιό συγκεκριμένα με εκκίνηση την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου από την Αθήνα, όπου και μέχρι τις 17 θα περάσει από 4 διαφορετικές εκθέσεις, το Audi on Tour θα επισκεφθεί τη Χαλκίδα στις 19, τη Λάρισα στις 20, την Κοζάνη στις 21, την Καρδίτσα στις 22, με άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 24 και παραμονή μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου. Ακολουθούν οι Σέρρες στις 26, Ιωάννινα στις 28, Αγρίνιο στις 29 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια, το Audi on Tour μεταφέρεται πιο νότια, με πρώτο σταθμό την Τρίπολη στις 3 Δεκεμβρίου, Πάτρα στις 4, Ρόδο στις 7, για να ολοκληρωθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 12 Δεκεμβρίου.

AUDI ON TOUR MAP

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Golf Event: H ONDECK χορηγός επικοινωνίας στο «Enterprise &…

Το «Enterprise & Marine» επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 12 Μαΐου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style