Συνθέσεις «έργα τέχνης» από το Les Fleuristes

Τεράστια ποικιλία λουλουδιών, μοναδικές συνθέσεις για όλα τα γούστα και ευφάνταστες ιδέες για δώρα είναι μερικά από αυτά που μπορείτε να βρείτε στο ανθοπωλείο Les Fleuristes στα νότια προάστια της Αθήνας.

Ο ιδοκτήτης, κ. Γιάννης Δερτούζος με την πολύχρονη εμπειρία του στον χώρο αλλά και την δημιουργική του διάθεση είναι πάντα στο κατάστημα έτοιμος να σας εξυπηρετήσει. Στον ίδιο χώρο από το 1998 το ανθοπωλείο Les Fleuristes έχει γίνει το σημείο αναφοράς για όποιον θέλει να εντυπωσιάσει στέλνοντας μια όμορφη σύνθεση, όποια και αν είναι η περίσταση.

Η υπόσχεση του Les Fleuristes προς κάθε πελάτη είναι η δημιουργία ξεχωριστών συνθέσεων με εισαγόμενα και εγχώρια φρέσκα λουλούδια. Πάντα ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις, μπορούν να εγγυηθούν για πρωτόπυπες δημιουργίες που εντυπωσιάζουν.

leusfleuristes 4

Πέρα από μοναδικές συνθέσεις, στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε πρωτότυπες καπελιέρες, όπως επίσης συνθέσεις για πισίνες και φυτά για σκάφη. To Les Fleurist εξειδικεύεται στον ανθοστολισμό σκαφών και μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακές, θεματικές ανθοσυνθέσεις που χαρίζουν χρώμα έτσι ώστε να διακοσμήσουν τόσο τον εσωτερικό χώρο του σκάφου σας όσο και τους εξωτερικούς χώρους.

leusfleuristes 2

Εμπιστευθείτε την δημιουργία του δώρου σας στους ειδικούς ή δημιουργήστε την σύνθεσή σας μόνοι σας. Το κατάστημα αναλαμβάνει αποστολή παραγγελιών σε όλην την Ελλάδα όπως επίσης και τον στολισμό των ιδιαίτερων εκδηλώσεων της ζωής σας. Γάμους, βαφτίσεις, πάρτυ, τα εγκαίνια του γραφείου ή του καταστήματός σας.

leusfleuristes 1


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Αρτέμιδος & Λαοδίκης 39, Γλυφάδα
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Τηλέφωνο:  210 8947766

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style