Weekends at Winter Garden City Lounge

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία δημιουργεί μια αυθεντική εμπειρία brunch και σας προσκαλεί να τη ζήσετε στο Winter Garden City Lounge.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 μέχρι τις 14.00, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης και η ταλαντούχα ομάδα του, επιμελούνται ένα μενού αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων και - υπό τους ήχους απαλής μουσικής - δημιουργούν την πιο ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για μια εμπειρία διαφορετική από τις συνηθισμένες: την εμπειρια “Weekends at Winter Garden”.

wintergarden 2

Οι γνώριμες γεύσεις των χειροποίητων ζεστών γαλλικών κρουασάν συναντούν τη σπιτική μαρμελάδα και την κρέμα βανίλια, που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν οι ζαχαροπλάστες του ιστορικού ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, και δημιουργούν την τέλεια αρμονία αμέσως μολις συνδυαστούν με το εγχώριο φρέσκο βούτυρο και το μέλι καστανιάς. Τις καλύτερες εντυπώσεις θα δημιουργήσει και το χειροποίητο τσουρέκι με μαστίχα, ένα δημιούργημα προσωπικά επιμελημένο από τον Pastry Chef, Ευγένιο Βαρδακαστάνη, για να συνοδεύσει άρτια τον καφέ, τον χυμό ή το τσάι της επιλογής των εκλεκτών επισκεπτών του Winter Garden.

wintergarden 3

Την παλέτα των αλμυρών εδεσμάτων του μενού του “Weekends at Winter Garden”, πλαισιώνουν γεύσεις όπως βιολογικά αυγά μελάτα με σολομό μπαλίκ και χαβιάρι, βιολογικά αυγά ‘benedict’ με αστακό και sauce ‘hollandaise’ αρωματισμένη με εσπεριδοειδή καθώς και το αβοκάντο με βασιλικό καβούρι, δίκκοκο σιτάρι και σέλερι° όλα συνοδευόμενα απο ένα ποτήρι σαμπάνια.

wintergarden 4

Για τον πιο γλυκό επίλογο, η πλούσια ποικιλία επιδορπίων θα σφραγίσουν τέλεια την εμπειρία “Weekends at Winter Garden”.

«WEEKENDS AT WINTER GARDEN»
WINTER GARDEN CITY LOUNGE | HOTEL GRANDE BRETAGNE, ATHENS
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ | 11.00-14.00

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style