Με τις πολυτελείς «Divine Suites» υποδέχεται τον Σεπττέμβριο το Divani Caravel

Στο πλαίσιο της διαρκούς ανανέωσης του Ομίλου, προκειμένου να καλύπτει κάθε απαιτητικό ταξιδιώτη του 21ου αιώνα, το Divani Caravel υποδέχεται τον Σεπτέμβριο ολοκληρώνοντας την ανακαίνιση σε πολυτελείς σουίτες του.

Με απόλυτη προτεραιότητα τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου παροχών και ανέσεων, η Διοίκηση του Ομίλου ανανέωσε επιλεγμένες σουίτες, τις «Divine Suites», προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στους εκλεκτούς επισκέπτες του Divani Caravel μια ανανεωμένη εμπειρία διαμονής.

Το νέο, εντυπωσιακό πρόσωπο των επιβλητικών «Divine Suites» χαρακτηρίζεται από κομψότητα και σύγχρονες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την μοναδικότητα του χώρου. Από την επιλογή των υφασμάτων και των φωτιστικών μέχρι την προσεγμένη και με γούστο διακόσμηση, οι σουίτες καταφέρνουν να σαγηνεύσουν μέχρι και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Τα δημιουργικά στοιχεία είναι εμφανή, με την υψηλή αισθητική και εμπνευσμένη πολυτέλεια να αποπνέεται σε κάθε σημείο.

DivineSuites 2

Με οδηγό την αφοσίωση στην αυθεντική και παράλληλα κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας, το Divani Caravel, ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας, συνεχίζει να κάνει τη διαφορά επιμένοντας στο να προσφέρει το καλύτερο για τον επισκέπτη. Το στοίχημα του ξενοδοχείου καθώς και του Ομίλου Διβάνη είναι να αποδεικνύει κάφε φορά έμπρακτα τον σεβασμό του στις ανάγκες των ανθρώπων που φιλοξενεί, εξελίσσοντας διαρκώς τις υπηρεσίες του, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των επισκεπτών, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει στο σημερινό ανταγωνιστικό τοπίο.

DivineSuites 3

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style