Το Οοzora The House στο εμβληματικό νεοκλασικό της Δεληγιάννη στο Κεφαλάρι

oozora3

Το εμβληματικό νεοκλασικό της οδού Δηληγιάννη 54 στο Κεφαλάρι (που φιλοξενούσε τα τελευταία χρόνια το Cash και παλαιότερα το Far East) – σημείο αναφοράς της διασκέδασης στα βόρεια προάστια- γίνεται πλέον το «σπίτι» του Oozora.

 

We are growing, We are moving! Με αυτό το σύνθημα, το εστιατόριο Oozora δίνει το στίγμα της νέας εποχής του, καθώς μεγαλώνει, ωριμάζει και μετακομίζει στη νέα μόνιμη κατοικία του. Το εμβληματικό νεοκλασικό της οδού Δηληγιάννη 54 στο Κεφαλάρι (που φιλοξενούσε τα τελευταία χρόνια το Cash και παλαιότερα το Far East) – σημείο αναφοράς της διασκέδασης στα βόρεια προάστια- γίνεται πλέον το «σπίτι» του Oozora. Ο νέος χώρος αποτέλεσε την έμπνευση της ομάδας του εστιατορίου, για τη δημιουργία του concept “Oozora The House”. Ένας πολύ-χώρος εστίασης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης υψηλού επιπέδου, που διαμορφώνεται και εμπλουτίζεται ώστε να ικανοποιεί τις επιθυμίες των επισκεπτών του, όλων των ηλικιών. Η καρδιά του Oozora είναι το εστιατόριο του “Oozora the Restaurant”, και πλαισιώνεται από το μπαρ “Oozora the Bar”, τη διάσημη αυλή του “Oozora the Garden”, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα ανοίξει -στον επάνω όροφο- ένα ιδιαίτερο θεματικό Club, που θα αποτελέσει και τη μεγάλη έκπληξη στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Η κουζίνα του Oozora φέρει την υπογραφή του πολυβραβευμένου Chef Γιώργου Βενιέρη και θα είναι μια αυθεντική ασιατική εμπειρία (Asiatique). Οι κουζίνες της Ασίας, οι γεύσεις, τα αρώματα, αυτό το εκρηκτικό μείγμα των σπουδαίων πολιτισμών της, θα εκφράζονται μέσα από τα πιάτα του chef.

oozora2

Οικοδεσπότες του “Oozora The House” είναι οι κ.κ. Μανώλης Πλατής, Γιάννης Μωραΐτης και Γιάννης Μωράκης.

To Oozora The House ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015.

Η κουζίνα: Asiatique

Executive Chef: Γιώργος Βενιέρης
«Όταν στο γουοκ σοτάρεις ταξίδια δεκαπέντε χρόνων στην Ασία, μαζί με δεκάδες αγορές , υπαίθρια μικρά εστιατόρια , τροπικά υλικά και πάθος για την μαγειρική , το αποτέλεσμα είναι μια καινούργια υβριδική κουζίνα εμπειριών που δύσκολα μεταφράζεται .
Το ότι ένας Ιάπωνας δεν μπορεί να συνομιλήσει με έναν Ταϊλανδό στην ίδια γλώσσα δεν σημαίνει ότι ένα μπολ αχνιστά edamame δεν μπορούν να συνομιλήσουν με ένα διακριτικό chilly paste , όπως επίσης μια καλοδουλεμένη σάλτσα φυστικοβούτυρου κάνεις δεν φαντάζεται ότι μπορεί να αγκαλιάσει με τρυφερότητα ένα φρέσκο dumpling γαρίδας από το Σετσουάν .

Η μαγεία μεγαλώνει όταν ανάμεσα στα εντυπωσιακά maki rolls με σολομό συναντάς βιετναμέζικα ρολλάκια (nem) με μαριναρισμένα σε γλυκιά σόγια χοιρινό ή όταν οι φίνες ιαπωνικές τεμπούρες αφήνουν χώρο σε crab cakes με μπόλικο κόλιανδρο.
Ανακαλύψετε την δυναμική της πιο καλοκουρδισμένης ομάδας εστιατορίου στην Αθήνα, τη νέα κουζίνα του “Oozora The House”.»

oozora1

Το νέο Oozora

Interior Design: GJP Design & Construction 

«Τα ερεθίσματα και η έμπνευση για τη μεταμόρφωση του χώρου, πηγάζουν από τα παραδοσιακά και διαχρονικά στοιχεία της Ασιατικής αρχιτεκτονικής. Φυσικά υλικά, όπως ξύλο, μπαμπού, μετάξι και χαρτί, προσδίδουν στον χώρο την απαιτούμενη απλότητα και τον ενώνουν με την φύση, η οποία είναι εξίσου σημαντική στις διάφορες τοπικές παραδόσεις.
Χαρακτήρα exclusive προσδίδουν επίσης στο χώρο τα μάρμαρα, ο εντυπωσιακός όνυχας και τα πετρώματα που χρησιμοποιούνται σε επιλεγμένα σημεία του χώρου, όπως στον χώρο του μπαρ, στην μεγάλη τράπεζα και στον τοίχο της εισόδου το οποίο καδράρει ένα “παράθυρο” στη φύση».

Το “Oozora the Bar”

Executive Bartender: Σπύρος Κερκύρας
Ξεχωριστό και ιδιαίτερο spot στο χώρο του εστιατορίου θα αποτελέσει το bar του Oozora. Ως αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας του επισκέπτη, το bar θα λειτουργεί ως «προθάλαμος» καλωσορίσματος. Ένα δροσερό aperitivo, αλλά και το amuse bouche του chef, θα σερβίρονται εκεί πριν την απόλαυση του δείπνου.
Εξαιρετικά cocktails, εμπνευσμένα και ταιριασμένα με το μενού, premium ποτά, με μεγάλη έμφαση τα whiskies και τα rums θα συνοδεύουν τέλεια όλα τα πιάτα.

Oozora The House Concepts:

Oozora Tuesdays: Συχνά τις Τρίτες, η κουζίνα του Οοzora θα επιφυλάσσει πολλές γευστικές εκπλήξεις εμπνευσμένες από διαφορετικές περιοχές της ΝΑ Ασίας.

Special Dinners: Θεματικές βραδιές με εξαιρετικά Food & Drink pairings, αλλά και βραδιές με special concepts θα διοργανώνονται στο νέο Oozora.

Oozora Products: Ειδικά μείγματα, με μπαχάρια και καρυκεύματα από τον πλούτο της Ασίας, θα είναι διαθέσιμα για αγορά στο Oozora. Δημιουργίες του chef Γιώργου Βανιέρη, μαζί και απλές συνταγές για να τα απολαύσετε.

oozora4

Oozora Sunday Lunch/Brunch:
To “Oozora The House”, αγαπά τις Κυριακές! Τα μεσημεριανά γεύματα θα είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για παρέες και οικογένειες, για να συναντηθούν και να απολαύσουν την κουζίνα και την μοναδική ατμόσφαιρα του εστιατορίου!
Από την Άνοιξη στη διάσημη αυλή του “Oozora The Garden” θα οργανώνονται ξεχωριστά brunch για μικρούς και μεγάλους!

Το Oozora The House σε μια ματιά

Όνομα: Oozora The House

Executive Chef: Γιώργος Βενιέρης

Executive Bartender: Σπύρος Κερκύρας

Διευθυντής: Νεκτάριος Ντάλλας

Περιγραφή κουζίνας: Asiatique

Opening Day: Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

Ωράριο: Τρίτη – Σάββατο: 20:00 – 01:00
Κυριακή: 12:00 – 17:00
Δευτέρα: Κλειστά

Κρατήσεις: 210 8018515

We are growing, We are moving! Με αυτό το σύνθημα, το εστιατόριο Oozora δίνει το στίγμα της νέας εποχής του, καθώς μεγαλώνει, ωριμάζει και μετακομίζει στη νέα μόνιμη κατοικία του.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style