Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ

Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ

Η έκδοση του νέου τεύχους του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ ολοκληρώθηκε από την ONDECK Media.

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Η κορυφαία εταιρεία yachting στην Ελλάδα ενισχύει τις αναπτυξιακές προοπτικές της, με τη δημιουργία ναυπηγείου στις νέες εγκαταστάσεις της και εσωτερικού τμήματος financing.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μέρος στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» (OCC-9).

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.), ιδρυτής & CEO ΤHEON GROUP, ιδρυτής EFA GROUP, έδωσε το παρών στο Delphi Economic Forum IX.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, παρευρέθηκε στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

O Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΝΕΧ, συμμετείχε στο Delfi Economic Forum IX.

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Πάνω από 85 ναυπηγεία από 26 χώρες έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα δώσουν το «παρών» για να παρουσιάσουν καινοτομίες στον σχεδιασμό και την παραγωγή πλοίων στις 3-7 Ιουνίου.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, το Olympic Yacht Show θα υποδεχθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το εκλεκτό κοινό του.

Previous Next Play Pause
Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ
Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»
Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων            Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων
Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting: Αντίστροφη μέτρηση

3o panellinio synedrio yachting antistrofi metrisi

Ο Ελληνικός κόσμος του Yachting συναντιέται, ενημερώνεται και συζητεί τις τάσεις, τους προβληματισμούς και τις προοπτικές του yachting στην Ελλάδα, στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting, με 59 ομιλητές, σε 11 πάνελ που καλύπτουν όλη την θεματολογία του κλάδου, με καινοτομικές προσεγγίσεις και νέες πρωτοτυπίες, όπως η free press εφημερίδα, ο διαγωνισμός, η ευρύτητα της θεματολογίας του Συνεδρίου.

3o panellinio synedrio yachting deltio countdown 2

Οι διοργανωτές, μετά τα δύο προηγούμενα πολύ επιτυχημένα συνέδρια, έχουν εφέτος θέσει τον πήχη πολύ ψηλότερα. Το αναλυτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου και ομιλητών καλύπτει ένα ευρύ θεματολόγιο, από θεσμικές αλλαγές, προγραμματισμό λιμενικών δομών και τάσεις στη νέα περίοδο, μέχρι θέματα απασχόλησης, σχεδιασμού σκαφών, εργαζομένων, γαλάζιας οικονομίας, κ.α.

Οι 11 συντονιστές των panels είναι καταξιωμένοι γνώστες του αντικειμένου και είναι βέβαιο ότι θα έχουμε συζητήσεις ζωντανές και χρήσιμες. Στο Συνέδριο εκπροσωπούνται τα αρμόδια Υπουργεία, οι θεσμικοί φορείς του θαλάσσιου τουρισμού, οι επαγγελματικές οργανώσεις του κλάδου. Το συνέδριο τελεί υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, και πολλών επαγγελματικών φορέων του κλάδου, ενώ το έχουν στηρίξει και πολλοί χορηγοί.

H ONDECK MEDIA στηρίζει την εκδήλωση ως Χορηγός Επικοινωνίας και συμμετέχει στο πάνελ που είναι αφιερωμένο στο Μάρκετινγκ και τις νέες τάσεις στον τομέα του Yachting. O Γεράσιμος Γερολυμάτος, εκδότης του περιοδικού Skipper ΟΝDECK και επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του Olympic Yacht Show θα μοιραστεί με τους συνομιλητές και παρευρισκόμενους πολύτιμα insights γύρω από την λειτουργία των Ναυτικών Σαλονιών και την εξέλιξη του Olympic Yacht Show, τη μοναδική πλωτή έκθεση σκάφους στην Ελλάδα.

 

3o panellinio synedrio yachting Gerasimow Gerolimatos

 

Φέτος, η διοργάνωση γίνεται στον πολυτελή χώρο του Golf Prive Γλυφάδας, που είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους πολυπληθείς συμμετέχοντες του Συνεδρίου και να προσφέρει το φιλόξενο περιβάλλον του στο διήμερο των παρουσιάσεων και συζητήσεων.

Σε λίγες μέρες κλείνουν οι εγγραφές για την δια ζώσης αλλά και για την virtual παρακολούθηση του συνεδρίου. Είναι ήδη εντυπωσιακά μεγάλη η φετινή ανταπόκριση, με όλη την elite του yachting παρούσα, σε πολιτικό επίπεδο, σε επαγγελματικό επίπεδο, με πλήθος εμπειρογνωμόνων και επιχειρηματιών καθώς και εργαζομένους του κλάδου, που εκπροσωπούν τις γνωστότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

 

3o panellinio synedrio yachting deltio countdown 3

Σε προνομιακή τοποθεσία, μέσα στην κατάφυτη έκταση του Golf, μια ανάσα από την θάλασσα, το συνέδριο θα κλείσει με ένα cocktail party στο ανανεωμένο και φιλόξενο Colonial του Golf Prive στο οποίο θα γίνει και η βράβευση του νικητή του διαγωνισμού με θέμα Green Yachting, όπου ο κάθε συμμετέχων καλείται να σχεδιάσει ένα ταχύπλοο σκάφος με οικολογικές προδιαγραφές. Μία πρωτοβουλία που δίνει βήμα στη νέα γενιά η οποία αποτελεί το αισιόδοξο μέλλον.

Το δώρο που θα συνοδεύσει το έπαθλο θα είναι ένα ταξίδι για το Cannes Yachting Festival 2024, προσφορά της εταιρείας NEPTUNEA.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style