Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ

Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ

Η έκδοση του νέου τεύχους του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ ολοκληρώθηκε από την ONDECK Media.

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Η κορυφαία εταιρεία yachting στην Ελλάδα ενισχύει τις αναπτυξιακές προοπτικές της, με τη δημιουργία ναυπηγείου στις νέες εγκαταστάσεις της και εσωτερικού τμήματος financing.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μέρος στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» (OCC-9).

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.), ιδρυτής & CEO ΤHEON GROUP, ιδρυτής EFA GROUP, έδωσε το παρών στο Delphi Economic Forum IX.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, παρευρέθηκε στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

O Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΝΕΧ, συμμετείχε στο Delfi Economic Forum IX.

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Πάνω από 85 ναυπηγεία από 26 χώρες έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα δώσουν το «παρών» για να παρουσιάσουν καινοτομίες στον σχεδιασμό και την παραγωγή πλοίων στις 3-7 Ιουνίου.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, το Olympic Yacht Show θα υποδεχθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το εκλεκτό κοινό του.

Previous Next Play Pause
Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ
Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»
Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων            Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων
Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Miele Hellas: Εκδήλωση αφιερωμένη στο Μέλλον των τροφίμων

Miele Hellas ekdilosi afieromeni sto mellon ton trofimon

Η Miele Hellas φιλοξένησε στα κεντρικά γραφεία της μια αποκλειστική εκδήλωση του CEO Clubs Greece για το «Μέλλον των Τροφίμων», η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Ειδικής Γραμματείας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού της Προεδρίας της Κυβέρνησης.

Στόχος της συγκεκριμένης ενημέρωσης ήταν, βάσει της στρατηγικής επιδίωξης του CEO Clubs Greece, να πυροδοτήσει μελλοντικές συζητήσεις μεταξύ των στελεχών της αγοράς για την εξεύρεση κοινών λύσεων και προτάσεων στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης. Η κα Βιργινία Κόκιου, Ειδική Σύμβουλος του Ειδικού Γραμματέα Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού, παρουσίασε στα μέλη του Club όψεις του μέλλοντος στον κλάδο των τροφίμων, όπως μεταξύ άλλων η χρήση ρομπότ και τεχνητής νοημοσύνης για την παρασκευή τροφίμων, η επίδραση της κλιματικής αλλαγής και του υπερπληθυσμού και η επιρροή της νέας γενιάς Ζ στις καταναλωτικές και διατροφικές συνήθειες.

Miele CEO Club 1

Η εκδήλωση έκλεισε με γεύμα από τον Ambassador της Miele Hellas, chef Πάνο Ιωαννίδη, ο οποίος ετοίμασε για τα μέλη του Club, ένα μενού βασισμένο στο sustainable cooking και το zero food waste.

H Miele, ηγετική δύναμη στη Βιώσιμη παραγωγή οικιακών συσκευών, συμβάλλει στην Αειφορία σε όλα τα στάδια δημιουργίας και λειτουργίας της, τόσο λόγω της διάρκειας ζωής των προϊόντων της (20 χρόνια) και της εξοικονόμησης ενέργειας και πόρων που πετυχαίνουν, όσο και λόγω των ειδικών τεχνολογιών που φέρουν οι συσκευές κουζίνας, για καλύτερη συντήρηση και μαγείρεμα, με στόχο τη μηδενική σπατάλη τροφίμων.

Miele CEO Club 5

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Miele Hellas και Vice president του CEO Clubs Greece Board of Directors, κος Θάνος Κυριαζής, δήλωσε σχετικά με την εκδήλωση: «Είναι μεγάλη χαρά να πρωτοστατούμε και να φιλοξενούμε, στα κεντρικά γραφεία της Miele Hellas, πρωτοβουλίες που προάγουν τη συζήτηση των κορυφαίων στελεχών της χώρας, στοχεύοντας στη δημιουργία λύσεων προς ένα Βιώσιμο μέλλον. Η Miele, σε όλη της τη λειτουργία, είναι μια εταιρεία που προωθεί τη Βιωσιμότητα και την Αειφορία, με τεχνολογικά καινοτόμες συσκευές, λειτουργίες και υπηρεσίες που προωθούν ένα “Πράσινο” μέλλον για όλους».

Miele CEO Club 3

Η Πρόεδρος και Ιδρύτρια του CEO Clubs Greece, κα Γεωργία Καρτσάνη σημείωσε: «Η φιλοσοφία του CEO Clubs Greece είναι να δημιουργεί το “χώρο” για συζητήσεις σε επίπεδο ηγετών και να προάγει καινοτόμες προτάσεις αλλά και λύσεις σε καίρια ζητήματα μέσω της συν-δημιουργίας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για μια ακόμα φορά, με τη συνδρομή και την τεχνογνωσία της Ειδικής Γραμματείας Μακροπρόθεσμού Σχεδιασμού, δημιουργήσαμε τις συνθήκες για παραγωγική συζήτηση αναφορικά με το μέλλον ενός καίριου κλάδου, αυτού των Τροφίμων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Miele Hellas και τον κύριο Κυριαζή μέλος του BoD του CEO Clubs Greece για την φιλοξενία και τη συνεισφορά τους τόσο σε αυτή την εκδήλωση, όσο και συνολικά στη βιώσιμη ανάπτυξη».

Miele CEO Club 4

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style