Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ

Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ

Η έκδοση του νέου τεύχους του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ ολοκληρώθηκε από την ONDECK Media.

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Η κορυφαία εταιρεία yachting στην Ελλάδα ενισχύει τις αναπτυξιακές προοπτικές της, με τη δημιουργία ναυπηγείου στις νέες εγκαταστάσεις της και εσωτερικού τμήματος financing.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μέρος στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» (OCC-9).

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.), ιδρυτής & CEO ΤHEON GROUP, ιδρυτής EFA GROUP, έδωσε το παρών στο Delphi Economic Forum IX.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, παρευρέθηκε στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

O Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΝΕΧ, συμμετείχε στο Delfi Economic Forum IX.

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Πάνω από 85 ναυπηγεία από 26 χώρες έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα δώσουν το «παρών» για να παρουσιάσουν καινοτομίες στον σχεδιασμό και την παραγωγή πλοίων στις 3-7 Ιουνίου.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, το Olympic Yacht Show θα υποδεχθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το εκλεκτό κοινό του.

Previous Next Play Pause
Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ
Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»
Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων            Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων
Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A: Συνεργασία με το BCA COLLEGE

CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A egkainiazei ergastirio naftiliakou exoplismou sto bca college

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. παρουσίασε το πρωτοποριακό εργαστήριο αυτοματισμού της, στο City Campus του BCA COLLEGE.

Αυτή η υπερσύγχρονη εγκατάσταση πρόκειται να φέρει επανάσταση στη ναυτιλιακή εκπαίδευση και τις πρακτικές του κλάδου, προσφέροντας πλήθος πλεονεκτημάτων τόσο για τους σπουδαστές όσο και για τις ναυτιλιακές εταιρείες.

Το Εργαστήριο Αυτοματισμού, το πρώτο του είδους του στην περιοχή, σηματοδοτεί τη δέσμευση της CMA για την προώθηση της καινοτομίας, την πρόοδο της ναυτιλιακής τεχνολογίας και την καλλιέργεια μελλοντικών ταλέντων στον ναυτιλιακό τομέα. Αυτή η στρατηγική συνεργασία με το BCA COLLEGE έχει ως στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ ακαδημαϊκής γνώσης και πρακτικής εφαρμογής, προετοιμάζοντας τους σπουδαστές για τις διαρκώς εξελισσόμενες προκλήσεις της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Βασικά οφέλη για τους μαθητές:

  1. Πρακτική μάθηση: Το εργαστήριο αυτοματισμού παρέχει στους σπουδαστές ένα πρακτικό περιβάλλον για να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία στα συστήματα ναυτιλιακού αυτοματισμού, τη ναυσιπλοΐα και την τεχνολογία ελέγχου. Αυτή η έκθεση στον πραγματικό κόσμο θα ενισχύσει τις δεξιότητές τους και την απασχολησιμότητά τους.
  2. Πρόγραμμα σπουδών σχετικό με τη βιομηχανία: Το BCA COLLEGE θα ενσωματώσει το εργαστήριο στο πρόγραμμα σπουδών του, διασφαλίζοντας ότι οι σπουδαστές θα λάβουν σύγχρονη εκπαίδευση σε τεχνολογίες αιχμής για τους αυτοματισμούς που χρησιμοποιούνται στη ναυτιλιακή βιομηχανία.
  3. Ευκαιρίες σταδιοδρομίας: Οι σπουδαστές θα έχουν πρόσβαση σε προγράμματα πρακτικής άσκησης και πιθανές ευκαιρίες απασχόλησης με την CMA, δημιουργώντας μια άμεση πορεία προς μια ικανοποιητική καριέρα στον ναυτιλιακό τομέα.

Βασικά οφέλη για τις ναυτιλιακές εταιρείες:

  1. Δεξαμενή ταλέντων: Οι ναυτιλιακές εταιρείες θα επωφεληθούν από μια καλά εκπαιδευμένη δεξαμενή αποφοίτων εξοπλισμένων με τις τελευταίες γνώσεις και δεξιότητες, έτοιμων να συμβάλουν στις ανάγκες αυτοματοποίησης και τεχνολογίας τους.
  2. Έρευνα και ανάπτυξη: Το Εργαστήριο Αυτοματισμού θα λειτουργήσει ως κόμβος για συνεργατικά ερευνητικά έργα μεταξύ της CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. και του BCA COLLEGE, προωθώντας την καινοτομία και οδηγώντας σε εξελίξεις στον τομέα του ναυτιλιακού αυτοματισμού.
  3. Προώθηση της βιομηχανίας: Με πρόσβαση σε εξειδικευμένους αποφοίτους και τεχνολογία αιχμής, η ναυτιλιακή βιομηχανία μπορεί να αναμένει αυξημένη αποδοτικότητα, ασφάλεια και ανταγωνιστικότητα.

Οι Ιωάννης & Νικόλαος Αργουδέλης, Διευθύνοντες Σύμβουλοι της CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A., εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για αυτό το επίτευγμα ορόσημο, δηλώνοντας: "Πιστεύουμε ότι η επένδυση στο μέλλον της ναυτιλιακής βιομηχανίας είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητά της. Το εργαστήριο αυτοματισμού στο BCA COLLEGE αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας για την καλλιέργεια ταλέντων και την προώθηση της καινοτομίας στον τομέα".
Ο Χάρης Δασκάλακης, Διευθύνων Σύμβουλος του BCA COLLEGE, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία, λέγοντας: "Αυτή η συνεργασία αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας να παρέχουμε στους φοιτητές μας την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και να τους προετοιμάζουμε για επιτυχημένη σταδιοδρομία. Το Εργαστήριο Αυτοματισμού θα τους ενδυναμώσει με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να διαπρέψουν στη ναυτιλιακή βιομηχανία".

Στην τελετή εγκαινίων του Εργαστηρίου Αυτοματισμού συμμετείχαν ηγέτες του κλάδου, εκπαιδευτικοί και δημοσιογράφοι, οι οποίοι αναγνώρισαν τη σημασία αυτής της συνεργασίας για το μέλλον του ναυτιλιακού τομέα.
Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. και το BCA COLLEGE προσβλέπουν σε μια γόνιμη συνεργασία που θα προωθήσει τη ναυτιλιακή καινοτομία, θα ενδυναμώσει τους σπουδαστές και θα αναβαθμίσει τον κλάδο στο σύνολό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style