Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ

Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ

Η έκδοση του νέου τεύχους του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ ολοκληρώθηκε από την ONDECK Media.

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Η κορυφαία εταιρεία yachting στην Ελλάδα ενισχύει τις αναπτυξιακές προοπτικές της, με τη δημιουργία ναυπηγείου στις νέες εγκαταστάσεις της και εσωτερικού τμήματος financing.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μέρος στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» (OCC-9).

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.), ιδρυτής & CEO ΤHEON GROUP, ιδρυτής EFA GROUP, έδωσε το παρών στο Delphi Economic Forum IX.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, παρευρέθηκε στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

O Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΝΕΧ, συμμετείχε στο Delfi Economic Forum IX.

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Πάνω από 85 ναυπηγεία από 26 χώρες έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα δώσουν το «παρών» για να παρουσιάσουν καινοτομίες στον σχεδιασμό και την παραγωγή πλοίων στις 3-7 Ιουνίου.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, το Olympic Yacht Show θα υποδεχθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το εκλεκτό κοινό του.

Previous Next Play Pause
Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ
Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»
Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων            Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων
Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

D-MARIN: Παρουσιάζει το δίκτυο των premium μαρίνων του ομίλου στις φθινοπωρινές εκθέσεις σκαφών

d-marin-diktyo-premium-marinon boat shows

Η D-Marin, η ηγέτιδα δύναμη στην επιλογή των premium μαρινών, παρουσιάζει όλες τις καινοτομίες του Ομίλου στο Cannes Yachting Festival, στο Ναυτικό Σαλόνι της Γένοβας και στο Ναυτικό Σαλόνι του Μονακό.

Η D-Marin έχει αποκτήσει πέντε νέες μαρίνες, μετά τα τελευταία φθινοπωρινά σαλόνια του 2022, στοχεύοντας να προσφέρει περισσότερες επιλογές και να επιτρέψει στους ιδιοκτήτες σκαφών να εξερευνούν τη Μεσόγειο, χρησιμοποιώντας το δίκτυο των premium μαρίνων της D-Marin, σε κάθε στάδιο του ταξιδιού.

Ο Όμιλος D-Marin θα εστιάσει στην ανάδειξη της πολιτικής εξυπηρέτησης των πελατών, στις επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων στους τομείς της ψηφιακής τεχνολογίας και της καινοτομίας, αλλά και στη συνεχόμενη αύξηση των μαρίνων που ενσωματώνονται στο δίκτυο σε όλη τη Μεσόγειο και τον Περσικό Κόλπο.

Ο Oliver Dörschuck, Διευθύνων Σύμβουλος της D-Marin, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε το δίκτυο των premium μαρίνων στις εκθέσεις σκαφών των Καννών, της Γένοβας και του Μονακό. Υπάρχει κάτι που ξεχωρίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα και αυτό με ενθουσιάζει πολύ: οι πελάτες μας υιοθετούν και χρησιμοποιούν τις ψηφιακές μας λύσεις όπως τους αισθητήρες για την καλύτερη παρακολούθηση των σκαφών τους. Σε ποσοστό άνω του 30% οι transient κρατήσεις πραγματοποιούνται, επιβεβαιώνονται και πληρώνονται online. Συμπληρωματικά, παρατηρείται σημαντική αύξηση στα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών μας».

Η ομάδα της D-Marin θα είναι διαθέσιμη για να εξηγήσει πώς η εταιρία χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να δημιουργήσει μια απρόσκοπτη και εμπλουτισμένη εμπειρία ιστιοπλοΐας, καθώς οι πελάτες ταξιδεύουν μέσω του συνεχώς διευρυνόμενου δικτύου μαρινών.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή D-Marin – Premium Marinas, οι πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν μια σειρά από ψηφιακές λειτουργίες που καθιστούν το ταξίδι τους στο δίκτυο D-Marin απρόσκοπτο και τον χρόνο τους στις μαρίνες τους δικτύου ανέμελο, ενώ οι ομάδες των μαρίνων χρησιμοποιούν εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ιδιοκτήτη σκάφους.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους πελάτες να έχουν άμεση επικοινωνία με τις ομάδες της μαρίνας, καθώς και να μπορούν να επιλέγουν, να κάνουν κράτηση και να ανανεώνουν θέσεις ελλιμενισμού σε πραγματικό χρόνο, να πραγματοποιούν πληρωμές και να ολοκληρώνουν τις διαδικασίες check-in εξ αποστάσεως.

Η D-Marin χρησιμοποιεί ήδη έξυπνους πυλώνες για τη διαχείριση, την παρακολούθηση και τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας και νερού στις μαρίνες αλλά και έξυπνους αισθητήρες που παρέχουν παρακολούθηση όλο το εικοσιτετράωρο και ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο, σχετικά με την κατάσταση και την ασφάλεια του σκάφους. Και οι δύο αυτές ψηφιακές καινοτομίες συνδέονται με την εφαρμογή D-Marin – Premium Marinas.

Η ομάδα της D-Marin θα είναι διαθέσιμη να συζητήσει για τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις που προσελκύουν τους λάτρεις του yachting και τους ταξιδιώτες στις μαρίνες της.

Ο Oliver Dörschuck πρόσθεσε: «Στη D-Marin αναδιαμορφώνουμε το πρότυπο της βιομηχανίας μαρινών, προσφέροντας ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και απρόσκοπτες ψηφιακές εμπειρίες. Επεκτείνουμε το δίκτυο των premium μαρινών μας παρέχοντας περισσότερες επιλογές στο ταξίδι εξερεύνησης των καλύτερων προορισμών ιστιοπλοΐας».

Βρείτε τη D-Marin:
• Cannes Yachting Festival: 12 - 17 Σεπτεμβρίου (Jetée 149)
• Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Γένοβας: 21 - 26 Σεπτεμβρίου (Sailing World, LP60)
• September Monaco Yacht Show: 27 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου (Albert 1 Area, AL13)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style