Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ

Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ

Η έκδοση του νέου τεύχους του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ ολοκληρώθηκε από την ONDECK Media.

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Η κορυφαία εταιρεία yachting στην Ελλάδα ενισχύει τις αναπτυξιακές προοπτικές της, με τη δημιουργία ναυπηγείου στις νέες εγκαταστάσεις της και εσωτερικού τμήματος financing.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μέρος στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» (OCC-9).

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.), ιδρυτής & CEO ΤHEON GROUP, ιδρυτής EFA GROUP, έδωσε το παρών στο Delphi Economic Forum IX.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, παρευρέθηκε στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

O Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΝΕΧ, συμμετείχε στο Delfi Economic Forum IX.

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Πάνω από 85 ναυπηγεία από 26 χώρες έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα δώσουν το «παρών» για να παρουσιάσουν καινοτομίες στον σχεδιασμό και την παραγωγή πλοίων στις 3-7 Ιουνίου.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, το Olympic Yacht Show θα υποδεχθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το εκλεκτό κοινό του.

Previous Next Play Pause
Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ
Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»
Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων            Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων
Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Νέο πρόγραμμα υποτροφιών από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και το Libra Group

American College of Greece and Libra Group neo programma ypotrofion

Την υποτροφία Libra Leadership Scholarship ανακοινώνει το Deree – The American College of Greece με στόχο να δημιουργήσει ακαδημαϊκές ευκαιρίες για μεταπτυχιακούς φοιτητές προσφέροντάς τους πολύτιμη οικονομική στήριξη.

Οι υποτροφίες έχουν ισχύ 5ετίας και καλύπτουν μέρος ή το σύνολο των διδάκτρων για 5-10 φοιτητές ετησίως, οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν ένα από τα προγράμματα της μεταπτυχιακής σχολής του Deree.

Χάρη σε μία δωρεά ύψους $140.000 από το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Libra, οι υπότροφοι θα εκπαιδευτούν ώστε να αναλάβουν ηγετικούς ρόλους σε περιζήτητους κλάδους και οργανισμούς στους χώρους της επικοινωνίας, της επιστήμης δεδομένων, της ψυχολογίας και της εφαρμοσμένης γλωσσολογίας. Οι φοιτητές του Deree ζουν μία δυναμική πρακτική εμπειρία που συνδυάζει θεωρητική και πρακτική γνώση ενώ τους βοηθά να αναπτύξουν δεξιότητες μέσα από χρήσιμες εκπαιδευτικές εμπειρίες και να αξιοποιήσουν τα επιτεύγματα τελευταίας τεχνολογίας.

Οι υποτροφίες έρχονται σε μία εποχή κατά την οποία η Ελλάδα αντιμετωπίζει σημαντικό χάσμα δεξιοτήτων ανάμεσα στους νέους και τις εταιρείες, το οποίο παρεμποδίζει την είσοδο νέων εργαζόμενων στην αγορά εργασίας. Οι μεταπτυχιακές σχολές του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος αποσκοπούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες ανάγκες του εργατικού δυναμικού και της οικονομίας.

«Αξιοποιώντας την παράδοσή του στην καινοτομία και τη συνεργασία, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπηρετεί μαθητές και φοιτητές που έχουν ταχθεί να βελτιώσουν τον εαυτό τους, τη χώρα και τον κόσμο» δήλωσε σχετικά με την από κοινού πρωτοβουλία ο πρόεδρος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Δρ David G. Horner. «Είμαστε περήφανοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Κοινωνική Ευθύνη του Ομίλου Libra σε αυτήν τη σπουδαία αποστολή και φιλοδοξούμε να διαδραματίσουμε αποφασιστικό ρόλο στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας».

Από την πλευρά της, η Jen Clarke, Εκτελεστική Διευθύντρια του Libra Philanthropies, σημείωσε: «Η θέσπιση του νέου προγράμματος υποτροφιών μάς κάνει ιδιαίτερα περήφανους γιατί πατά γερά στη συνεργασία μας με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, η οποία μετρά περισσότερο από δέκα χρόνια. Ανυπομονούμε να στηρίξουμε υποσχόμενους νέους στο να προχωρήσουν τις σπουδές τους και να εργαστούμε από κοινού με τους φίλους μας στο Deree, ώστε να προσφέρουμε σε αυτούς τους νέους τις ευκαιρίες να αναμειχθούν ευρύτερα με το επιχειρηματικό και κοινωνικό οικοσύστημά μας».

Τα μαθήματα της μεταπτυχιακής σχολής του Deree για τη νέα ακαδημαϊκή περίοδο ξεκινούν στις 25 Απριλίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style