Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ

Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ

Η έκδοση του νέου τεύχους του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ ολοκληρώθηκε από την ONDECK Media.

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Η κορυφαία εταιρεία yachting στην Ελλάδα ενισχύει τις αναπτυξιακές προοπτικές της, με τη δημιουργία ναυπηγείου στις νέες εγκαταστάσεις της και εσωτερικού τμήματος financing.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μέρος στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» (OCC-9).

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.), ιδρυτής & CEO ΤHEON GROUP, ιδρυτής EFA GROUP, έδωσε το παρών στο Delphi Economic Forum IX.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, παρευρέθηκε στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

O Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΝΕΧ, συμμετείχε στο Delfi Economic Forum IX.

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Πάνω από 85 ναυπηγεία από 26 χώρες έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα δώσουν το «παρών» για να παρουσιάσουν καινοτομίες στον σχεδιασμό και την παραγωγή πλοίων στις 3-7 Ιουνίου.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, το Olympic Yacht Show θα υποδεχθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το εκλεκτό κοινό του.

Previous Next Play Pause
Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ
Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»
Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων            Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων
Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

ClubHouse: Η νέα στέγη της Ηγεσίας στην Ελλάδα σήμερα

Clubhouse Ceo Clubs

Πιστό στο όραμά του να συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξη της ηγεσίας στην Ελλάδα σήμερα και, κατ’ επέκταση, να αφήσει την σφραγίδα του στο κοινωνικο-οικονομικό γίγνεσθαι της χώρας μας, το CEO Clubs Greece προχώρησε σε μία νέα πρωτοποριακή κίνηση, εγκαινιάζοντας στις 20 Σεπτεμβρίου 2022, στη Μαρίνα Φλοίσβου, το ClubHouse: έναν premium ιδιωτικό χώρο υψηλής αισθητικής, προορισμένο αποκλειστικά για χρήση από τα μέλη του.

Οι αίθουσες του ClubHouse είναι διαμορφωμένες σε μοντέρνο στυλ και εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έτοιμες να στεγάζουν εφεξής τις περισσότερες δράσεις, συναντήσεις, και workshops του Club. Παράλληλα, οι χώροι μπορούν να χρησιμοποιούνται από τα μέλη για τις κοινωνικές τους συναναστροφές, τη δικτύωση καθώς και τις επαγγελματικές τους διασκέψεις, οι οποίες πλέον αναβαθμίζονται χάρη στη συνολική ποιότητα της υποδομής που διατίθεται.

Η περιβάλλουσα Μαρίνα Φλοίσβου συμβάλλει αποφασιστικά στη μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρει το ClubHouse. Πρόκειται για έναν προορισμό mega-yacht, με άρτιες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, που επιλέχθηκε ως η έδρα του ClubHouse ακριβώς λόγω της πολυτέλειας και αέναης ζωτικότητας που τον χαρακτηρίζουν. Οι πανοραμικές εικόνες της θάλασσας και του ουρανού που διαφαίνονται μέσα από τα παράθυρα των αιθουσών αντικατοπτρίζοντας τις εναλλαγές του φωτός και του καιρού και δημιουργώντας ζωντανούς πίνακες ζωγραφικής, εντυπωσιάζουν και συντελούν στη θετική – διαλογιστική, θα μπορούσε να πει κανείς – ενέργεια που χαρακτηρίζει τον χώρο.
Η ύπαρξη του ClubHouse δίνει τη δυνατότητα στο CEO Clubs Greece να πολλαπλασιάσει τις δράσεις του, ξεφεύγοντας από τα στενά όρια των αμιγώς επαγγελματικών αναγκών των μελών του. Οι θεματικές των συζητήσεων διευρύνονται πλέον και εμπλουτίζονται έτσι ώστε να αγγίζουν τους προβληματισμούς κάθε ολοκληρωμένου ατόμου και να αφήνουν εντονότερο αντίκτυπο στην ανάπτυξη των τόσο των μελών όσο και των οργανισμών που αυτά διευθύνουν.

Ceo clubs room 1

Το ClubHouse δεν αποτελεί μία μεμονωμένη πρωτοβουλία, αλλά, αντίθετα, έρχεται να συμπληρώσει και να ολοκληρώσει το νέο στρατηγικό αφήγημα του Club που παρουσιάστηκε πριν δύο χρόνια και οραματίστηκε την εξέλιξη του οργανισμού σε ένα «Σπίτι Συλλογικής Σοφίας, Αειφόρου Ανάπτυξης και Προοδευτικής Σκέψης». Το ClubHouse, δηλαδή, μετατρέπει την ιδέα του «Σπιτιού» σε πραγματικότητα, προσφέροντας στέγη στην ηγεσία της χώρας. Στις αίθουσές του, η φωνή των Ελλήνων CEOs ενδυναμώνεται, καθώς όλοι μαζί καλούνται να αμφισβητήσουν τις πρακτικές του σήμερα, να ανταλλάξουν γνώσεις, να εμπνευστούν από τη συλλογική εμπειρία, και να συν-δημιουργήσουν το όραμα και τις πρακτικές ενός καλύτερου αύριο.

Η δημιουργία του ClubHouse δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη βοήθεια των πολύτιμων χορηγών που στήριξαν την ιδέα από την αρχή και συνέβαλλαν έμπρακτα σε κάθε βήμα μέχρι την τελική ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων. Ευχαριστίες οφείλονται κατ’ αρχήν στη Stirixis και τον κο Αλέξανδρο Αθανασούλα που επιμελήθηκε της εξαιρετικής αρχιτεκτονικής του ClubHouse, στην Daikin και την κα Χριστίνα Αντωνίου που καλύψαν τις ανάγκες κλιματισμού του χώρου, στη Signify και τον κο Πολυδεύκη Λουκόπουλο για τον προηγμένο και μοναδικό φωτισμό των αιθουσών, στη Schneider Electric και τον κο Σπύρο Ράπτη καθώς και στην Καφκάς για τα συστήματα διαχείρισης ενέργειας, και στην Μαρίνα Φλοίσβου και τον κο Σταύρο Κατσικάδη για τη συμβολή τους στην μίσθωση του χώρου. Η Gruppo Cucine και η Miele διαμόρφωσαν και εξόπλισαν την κουζίνα του ClubHouse, η QProject ολοκλήρωσε τις απαραίτητες κατασκευές, η Diastasis παρείχε την σήμανση του χώρου και η Generation Y ανέπτυξε το νέο website και το πρόγραμμα κρατήσεων.

Ceo clubs room 2

«Προχωρήσαμε στη δημιουργία του ClubHouse μετά από ενδελεχή ανάλυση των αναγκών των μελών μας, δίνοντας βαρύτητα στην εξέλιξη των αναγκών αυτών στο μέλλον, τόσο τοπικά όσο και σε συνδυασμό με τις ευρύτερες ανακατατάξεις που παρατηρούμε σε παγκόσμιο επιχειρηματικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο,» ανέφερε η κα. Γεωργία Καρτσάνη, Ιδρυτής και Πρόεδρος του CEO Clubs Greece. «Ο χώρος που ετοιμάσαμε, και που πρόσφατα άνοιξε επίσημα τις πόρτες του, στηρίχθηκε στον ενθουσιασμό και στο όραμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Club, της ομάδας μου, και, φυσικά, των χορηγών. Είναι σαφές σε όλους μας ότι σε καιρούς συνεχούς αστάθειας και διαδοχικών νέων προκλήσεων, οι CEOs της χώρας μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ έναν χώρο στον οποίο μπορούν να βρίσκουν ηρεμία, έμπνευση, και αισιοδοξία. Ας μην ξεχνάμε ότι κανείς μας δεν έχει εκπαιδευτεί για την αντιμετώπιση ενός τόσο έντονα και γρήγορα μεταβαλλόμενου τοπίου, και η συνεχής δοκιμασία της αντοχής των υπαρχόντων συστημάτων δεν συγκρίνεται με την πίεση που ασκείται στους ανθρώπους που καλούνται να ηγηθούν των αλλαγών αυτών, κρατώντας το τιμόνι με χέρι σταθερό και προστατεύοντας το εκάστοτε επιχειρηματικό όραμα ακόμα και όταν η πορεία προς την επίτευξή του είναι, στην καλύτερη περίπτωση, ομιχλώδης».

Ceo clubs room 4

«Το ClubHouse» συνεχίζει η κα Καρτσάνη, «έρχεται να δώσει απτή υπόσταση στις έννοιες της ανάπτυξης, της συνεργασίας και της συν-δημιουργίας που διέπουν το Club μας. Οι χώροι του υπόσχονται να φιλοξενήσουν γόνιμους διαλόγους, εξειδικευμένες δεξαμενές σκέψης (think tanks), παρουσιάσεις ειδημόνων και εκπαιδευτικά προγράμματα, το σύνολο των οποίων θα βοηθήσει τα μέλη μας να κρατούν το βλέμμα τους σταθερά στον ορίζοντα και στο μέλλον, στηρίζοντάς τους ώστε να επιτελέσουν με επιτυχία τον απαραίτητο μετασχηματισμό (transformation) των οργανισμών τους. Κατά συνέπεια, η υλοποίηση του ClubHouse – μιας ιδέας που χαρτογραφήθηκε δύο χρόνια πριν και που σήμερα είναι πραγματικότητα, παρά τις προκλήσεις που χαρακτήρισαν τους προηγούμενους μήνες, με γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια, κυρίως γιατί αποδεικνύει για άλλη μία φορά με πόσο πάθος αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των μελών μας, πόσο πιστοί είμαστε στις υποσχέσεις μας, και πόσο επιτυχείς και δυνατοί γινόμαστε όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Αυτή είναι η πεμπτουσία της συν-δημιουργίας που εκφράζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον λόγο ύπαρξης του CEO Clubs Greece.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style