Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ

Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ

Η έκδοση του νέου τεύχους του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ ολοκληρώθηκε από την ONDECK Media.

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Η κορυφαία εταιρεία yachting στην Ελλάδα ενισχύει τις αναπτυξιακές προοπτικές της, με τη δημιουργία ναυπηγείου στις νέες εγκαταστάσεις της και εσωτερικού τμήματος financing.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μέρος στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» (OCC-9).

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.), ιδρυτής & CEO ΤHEON GROUP, ιδρυτής EFA GROUP, έδωσε το παρών στο Delphi Economic Forum IX.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, παρευρέθηκε στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

O Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΝΕΧ, συμμετείχε στο Delfi Economic Forum IX.

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Πάνω από 85 ναυπηγεία από 26 χώρες έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα δώσουν το «παρών» για να παρουσιάσουν καινοτομίες στον σχεδιασμό και την παραγωγή πλοίων στις 3-7 Ιουνίου.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, το Olympic Yacht Show θα υποδεχθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το εκλεκτό κοινό του.

Previous Next Play Pause
Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ
Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»
Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων            Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων
Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

To Navigator Assembly 2022

Navigator Assembly 2022 discussion

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε δια ζώσης την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 το NAVIGATOR ASSEMBLY από τη NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS.

Ο Πρόεδρος της NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS Δημήτρης Μπεζαντάκος, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες υπογραμμίζοντας την ανάγκη συνεργασίας και μετάδοσης της ναυτικής παράδοσης από τους έμπειρους στους νεότερους.

Navigator Forum 2022 1

Η Δανάη Μπεζαντάκου, CEO της NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS έκανε μία σύντομη αναδρομή στην πορεία του NAVIGATOR – THE SHIPPING DECISION MAKERS FORUM και τόνισε την ανάγκη συνεργιών και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ όλων των μελών της ναυτιλιακής κοινότητας στοχεύοντας στη διατήρηση της Ελληνικής πρωτοκαθεδρίας στις θάλασσες και τους ωκεανούς του κόσμου. Ακόμα αναφέρθηκε στην πρόοδο των δράσεων της ανοιχτής πλατφορμας διαλόγου του YES FORUM , οι οποίες απευθύνονται σε μαθητές, φοιτητές, αποφοίτους και νέους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κλάδο της ναυτιλίας. Τα αποτελέσματα των δράσεων αυτών θα παρουσιαστούν την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, στο YES to Shipping Forum 2022 στα Ποσειδώνια.

Navigator Forum 2022 2

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κύριος Ιωάννης Πλακιωτάκης o οποίος αναφέρθηκε στις μεγάλες προκλήσεις και αλλαγές που καλείται να αντιμετωπίσει η ναυτιλία μας στα χρόνια που έρχονται αλλά και σε όσα έχει επιτύχει και συνεχίζει να επιτυγχάνει η Ελληνική Ναυτιλία.

Navigator Forum 2022 5

Το συνέδριο έλαβε χώρα με τη συμμετοχή 150 στελεχών από 80 Ναυτιλιακές Εταιρείες (πλοιοκτήτριες ή διαχειρίστριες) που συμμετείχαν σε 5 θεματικές συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους από 24 Εταιρείες παροχής Ναυτιλιακών Υπηρεσιών από όλο το φάσμα του ναυτιλιακού πλέγματος που εκπροσωπούσαν τους υποστηρικτές της διοργάνωσης.

Navigator Forum 2022 5

Τα φλέγοντα θέματα που αναλύθηκαν διεξοδικά δεν είναι άλλα από τον «ανθρώπινο παράγοντα σε στεριά και θάλλασα», την «απανθρακοποίηση» της ναυτιλίας, το «Smart Shipping», τα «Μaritime Logistics» και το περίφημο «ESG».

Επιπλέον, στο Navigator Assembly πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τη συμμετοχή 21 Ναυτιλιακών Οργανισμών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την ατζέντα των δράσεων τους αλλά και να συζητήσουν με τα μέλη του Navigator Forum Advisory Board ποιες είναι οι απόψεις τους για τις 5 θεματικές που αναλύθηκαν στις συζητήσεις με τα στελέχη των ναυτιλιακών Εταιρειών.

Navigator Forum 2022 7

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τους χορηγούς, τα ναυτιλιακά μέσα ενημέρωσης που υποστηρίζουν τη διοργάνωση, και όλους τους συμβαλλόμενους στην επιτυχία του συνεδρίου και ανανέωσαν το ραντεβού με τη ναυτιλιακή κοινότητα για το 21ο ΝΑVIGATOR 2022 – THE SHIPPING DECISION MAKERS FORUM το οποίο θα πραγματοποιηθεί 23-25 Σεπτεμβρίου 2022 στη ναυτομάνα Χίο, στο πλαίσιο του οποίου θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα του NAVIGATOR ASSEMBLY.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style