Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ

Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ

Η έκδοση του νέου τεύχους του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ ολοκληρώθηκε από την ONDECK Media.

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Η κορυφαία εταιρεία yachting στην Ελλάδα ενισχύει τις αναπτυξιακές προοπτικές της, με τη δημιουργία ναυπηγείου στις νέες εγκαταστάσεις της και εσωτερικού τμήματος financing.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μέρος στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» (OCC-9).

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.), ιδρυτής & CEO ΤHEON GROUP, ιδρυτής EFA GROUP, έδωσε το παρών στο Delphi Economic Forum IX.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, παρευρέθηκε στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

O Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΝΕΧ, συμμετείχε στο Delfi Economic Forum IX.

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Πάνω από 85 ναυπηγεία από 26 χώρες έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα δώσουν το «παρών» για να παρουσιάσουν καινοτομίες στον σχεδιασμό και την παραγωγή πλοίων στις 3-7 Ιουνίου.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, το Olympic Yacht Show θα υποδεχθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το εκλεκτό κοινό του.

Previous Next Play Pause
Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ
Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»
Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων            Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων
Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

AEGEAN: Αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία με το νέο της Business Lounge

Aegean new Business lounge

Το ολοκαίνουργιο Business Lounge της AEGEAN στην εκτός Schengen περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα της Αθήνας άνοιξε τις πόρτες του στο επιβατικό κοινό το Σάββατο 2 Απριλίου, αναβαθμίζοντας με τη μοναδική αισθητική και λειτουργικότητά του την ταξιδιωτική εμπειρία, σηματοδοτώντας ταυτόχρονα το δυναμικό ξεκίνημα της AEGEAN τη φετινή τουριστική περίοδο.

Σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο υψηλής αισθητικής, 1.250 τετραγωνικών μέτρων, η AEGEAN υπόσχεται να προσφέρει μία απαράμιλλη ταξιδιωτική εμπειρία φιλοξενίας. Ενσωματώνοντας αρμονικά τη νέα εταιρική της εικόνα και εμπνευσμένο από τη λιτή παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Ελλάδας, το νέο Lounge συνδυάζει στο σχεδιασμό του τη λειτουργικότητα, την άνεση και τη φιλοξενία με την τεχνολογία αιχμής και τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρονται στους επιβάτες της με αφετηρία τον ανανεωμένο στόλο της.

aegean business lounge2

Το φυσικό φως και η εντυπωσιακή θέα στους διαδρόμους προσγείωσης και απογείωσης του αεροδρομίου σε συνδυασμό με τα υλικά υψηλής ποιότητας όπως το μάρμαρο, το μωσαϊκό, το γυαλί και το ξύλο δημιουργούν ένα σύγχρονο και μοντέρνο χώρο. Η κεντρική αίθουσα, το media lounge, ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος για περισσότερη ιδιωτικότητα και χαλάρωση, τα privée meeting rooms, τα δυο καφέ καθώς και το μεγάλο εστιατόριο σε συνδυασμό με το wine bar δημιουργούν νέα και διαφορετικά σημεία συνάντησης προσφέροντας πολλές επιλογές για κάθε επιβάτη ανάλογα με τις ανάγκες του. Επιπλέον, επιδιώκοντας η παραμονή στο Lounge να λειτουργήσει και ως πλατφόρμα προβολής της ελληνικότητας οι γεύσεις και οι επιλογές ζεστών, κρύων εδεσμάτων και κρασιών προέρχονται κυρίως από εκλεκτούς Έλληνες παραγωγούς.

aegean business lounge3

Το σχεδιασμό του νέου Business Lounge της Αθήνας ανέλαβε το διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο K-Studio, εξελίσσοντας την επιτυχημένη συνεργασία που έχει ήδη εγκαινιάσει με την AEGEAN, παρουσιάζοντας στα τέλη του προηγούμενου χρόνου το νέο Business Lounge της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

Το νέο Business Lounge της AEGEAN θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται οι Business Class και οι Miles+Bonus Gold επιβάτες της AEGEAN, καθώς και τα μέλη του δικτύου εταιρειών της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας Star Alliance, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη μοναδική ποιότητα εξυπηρέτησης της εταιρείας αλλά και την αναβαθμισμένη και σύγχρονη ελληνική φιλοξενία, πρεσβευτή της οποία αποτελεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style