• web charter 02
  • web charter 03
  • web charter 01
  • web charter 04

Σπανός ΑΕ: Η νέα αμιγώς ηλεκτρική BMW i7

spanos jlr new bmw i7

Μια άκρως αποκαλυπτική high tech βραδιά για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης, επιφύλασσε στην ελίτ του επιχειρηματικού κόσμου, η εταιρεία Σπανός ΑΕ.

Σε μια εκδήλωση απαράμιλλης αισθητικής, που εκτυλίχθηκε στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα με την συνοδεία του Signature Cocktail BMW i7 και του θεσπέσιου finger food, που επιμελήθηκε ο σεφ του Four Seasons.

bmw spanos i7 1

Η εκτυφλωτική Δούκισσα Νομικού, πήρε τα ηνία της παρουσίασης και προλόγισε με τον δικό της, μοναδικό τρόπο τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σπανός ΑΕ κ. Γεώργιο Σπανό, ο οποίος ευχαρίστησε το κοινό εκ μέρους της εταιρίας ενώ ο Product Manager της BMW Hellas, κ. Νικόλαος Καψής, μας μύησε στις τεχνολογικές καινοτομίες της BMW i7.

bmw spanos i7 6

Η μουσική σύνθεση, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το BMW i7 Event της Σπανός Α.Ε., περιείχε ήχους του αυτοκινήτου εναρμονισμένους άψογα με κλασσικά έγχορδα και electro στοιχεία. Μέσα σε μια ατμοσφαιρική ομίχλη, η νέα BMW i7, κατάφερε να απογειώσει τις προσδοκίες των παρευρισκόμενων.

bmw spanos i7 2

Η στιγμή αποκάλυψης της BMW i7 μέσω ενός γαλαξιακού Light Show, ανέδειξε τόσο τον πολυτελή σχεδιασμό της και την απροκάλυπτη καινοτομία της όσο και την πρωτοποριακή τεχνολογία αιχμής της.

bmw spanos i7 7

Ήταν μια βραδιά που οι παρευρισκόμενοι δε θα ξεχάσουν εύκολα, καθώς η νέα BMW i7 είναι ένα αυτοκίνητο που θα πρωταγωνιστεί στα όνειρα τους, μέχρι τη στιγμή που θα την αποκτήσουν!

bmw spanos i7 8

bmw spanos i7 3